• 9.379.001 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

avatar van JustMike

JustMike

deze film lijkt me zo spannend, vooral aan de trailer te zien

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

Albus Dumbledore schreef:

Nog nergens samples ofzo te horen?

Toch wel: YouTube - Pirates of the Caribbean On Stranger Tides Soundtrack Preview

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Albus Dumbledore schreef:

Nog nergens samples ofzo te horen?

Tuurlijk wel, op youtube of amazon.com...ook is er al 1 hele track uitgegeven genaamd: Angelica!

Luister HIER voor de vrijggegeven track van maestro Hans Zimmer.

avatar van JDLOVER

JDLOVER

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh ik kijk echt uit naar deze film.

Ik vond de trailer geweldig en ik ga natuurlijk wel naar de bios.

Johnny Depp word gewn bij elke film knapper(L)

avatar van gukker

gukker

Sample klinkt echt geweldig. Er wordt weer lekker veel afgewisseld tussen verschillende instrumenten. Dat gaat wederom voor een dikke sfeer zorgen!

avatar van Vascago

Vascago

En het fake stemmen is begonnen zie ik.

avatar van bollepeer

bollepeer

nog 2 weken wachten!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

gukker schreef:

Couldn't aggree more .... VInd het invoegen van gitaar geweldig passen in het Pirates-Genre!! en natuurlijk JACK'S THEME MOET terug zijn!! ^^

avatar van Cygor

Cygor

Vascago schreef:

En het fake stemmen is begonnen zie ik.

Voordat je je statement klaar hebt. Moet je eerst eens leren fatsoendelijk te kijken want er is nog geheel niet gestemd

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Cygor, jongen, er was wel degelijk gestemd (een 5*), maar men kan die stem terug verwijderen..

avatar van MiekieMow

MiekieMow

Cygor schreef:

heeft niks te maken met statements.. toch? je ziet een stem of niet.

Ken nie wachten!!! waar ik ben gaat ie iets eerder in premiere

avatar van Nicholas

Nicholas

Ben geen echte fan van Penelope Cruz, maar ze ziet er in deze film toch wel smakelijk uit.

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

Weet niet wat ik hier van moest verwachten. Echt twijfelachtig. Geen Keira Knightley en Orlando Bloom En na deel 3 was het een perfecte trilogy. Dus ja, ik zie wel. De trailer ziet er op zich wel cool uit, maar ik weet echt niet wat ik van mijn verwachtingen moet denken.

avatar van Rizz

ga de 17e naar de marathon, zal mij benieuwen

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Ajax&Litmanen1 schreef:

Hij zei ''alle goede acteurs zijn bijna weg'' en dat bestrijd ik.

Dat je 2 belangrijke namen mist klopt. Al vond ik hun rollen niet zo boeiend. Depp is de ster en een aantal belangrijke bijrollen zullen gewoon weer in de film zitten. En Penelope Cruz erbij lijkt me ook prettig.

Mr. Rush is toch ook wel dondersgoed, vind ik.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Eindelijk geen Orlando Bloom...spijtig van Keira Knightley wel maar krijgen in de plaats Penelope,maakt ook veel goeds

avatar van The Oceanic Six

Heb hier echt heel veel zin in! Afgelopen week de 3 oude delen gezien om weer in de sfeer te komen en volgende week lekker naar de film!

avatar van jjoehoe

jjoehoe

Ben erg benieuwd of die net zo leuk is als de andere drie!

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Ik ga ze alle 3 maar weer eens herzien voordat ik deze in de bios ga bekijken. Ben er toch een beetje uit vrees ik..

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Herziening heb ik niet nodig, kom altijd gelijk in de potc-sfeer als de film aangaat, ben ook niet bang dat ik uit een ritme zit als ik deze in de bioscoop ga kijken. Kijk ook vaak ruklaak gewoon het derde deel, en een maand daarna het eerste deel, doet niet veel aan het amusement. Het is natuurlijk wel altijd een goede smoes om ze alle drie te herzien, maar dat ter zijde.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Hmm... Eerste officiele review op www.rottentomatoes.com is negatief. Twee uit de vijf sterren. Hij vindt de film nogal rommelig, er zijn te veel grote actiescènes en de film probeert volgens hem te hard verfrissend én een back to the roots te zijn. Hopelijk heeft hij geen gelijk.

avatar van The Oceanic Six

Als de film beter is dan deel 3 dan ben ik al heel tevreden. Zo verfrissend als deel 1 zal de film nooit worden.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Deze poster is iig al wel mooier dan deel 1!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Mwa, dat valt wel mee. Vind de poster uit deel 1 eigenlijk wel veel mooier .

avatar van maurice32

maurice32

lijkt me niks deze film , zal niet zo bijzonder gaan worden als de vorige delen , dus overbodig ...maar afwachten , ik verwacht er tenminste niet veel van .

avatar van aspro

aspro

alles bij elkaar waren het geen slechte films.

en deze is gewoon afwachten denk wel dat we het dan wel gehad hebben met de piraten.

En ik ben het met Ajax&Litmanen eens hij zal deel1 niet overtreffen.

maar ja we weten het met vervolg op vervolg op gegeven moment is er toch de rek uit.

maar ben ook benieuwd denk ik als velen hier op MM.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

De sfeer in de piraten films is echt super!

avatar van Aazhyd

Aazhyd

De sfeer is goed, Depp is weer goed op dreef, maar het lijkt allemaal wel een beetje meer van hetzelfde. Het einde is wel verrassend, maar dat verklap ik nog niet. Al met al een geslaagd 4e deel, maar toch net even iets minder dan de vorige delen.

avatar van The Oceanic Six

Waar heb je de film gezien dan?