• 9.380.455 stemmen

Met onder meer: Tobin Bell, Cary Elwes en Costas Mandylor

Releasedatum: 6 januari 2011

Plot Saw 3D

"The traps come alive."

Het gevecht tussen detective Hoffman en Jill Tuck duurt voort. Ondertussen ontmoeten een aantal overlevenden van de spelletjes van Jigsaw, elkaar bij een sessie van Bobby Dagen, die beweert zelf ook een overlevende van Jigsaw te zijn. Maar dan wordt Bobby ontvoerd en zal hij een serie tests moeten afleggen om zijn vrienden en uiteindelijk zijn vrouw te redden.

avatar van hgz

hgz

een leuke film op te zien

avatar van Corcicus

Corcicus

dit is de zevende film vd reeks op amper vijf jaar tijd en vanaf de tweede daalde het niveau zienderogen. Dit is echt niks meer waard, dat had ik al kunne rade omdat geen enkele van de reeks nog iets waard was vanaf drie, maar goed: je moet het soms zien om te geloven, dit is zo iets.

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

Saw 7

Helaas had ik meer verwacht van Saw 7 na een bioscooprelease, veel mediaaandacht, een 3D-release en een groot budget. In ieder geval minstens een beter deel dan deel 3 t/m 6. Jammerlijk gaat dit, op de openingscene na, niet op voor deze film. Ik krijg de indruk dat de nadruk het meest heeft gelegen op het laten zien van zoveel mogelijk gore en nóg meer scenes waarin je je hoofd het liefst weg wil draaien in plaats van een degelijke film die in de schijnwerpers van deel 2, of misschien wel deel 1, zou mogen staan. Desalniettemin een popcornfilmpje die goed weg te kijken is.

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Fijn einde, maar wat mensen vinden die iet of wat kunnen acteren zat er precies niet in

avatar van Springfilm

Springfilm

Storkie schreef:

Wat een k*tfilm. Eerste keer dat ik een volledige film van de reeks zie, dus sta er niet bij als saw-kenner. De film had slechte 3d helaas. Kan je beter die nieuwe disney checken.. die heeft goede 3d.

Paar uur verspeeld, maar omdat ik bij Pathé werk kost het me niks !

moet me volledig aansluiten bij deze reactie heb een uitgebreide filmsmaak en denk

vanwege mijn vak ook een redelijke kijk op het gebied van film maar na saw is de rest

complete cinema verontreiniging al ben ik wel jaloers dat ik voor iets met echte inhoud amper een budget rond kan krijgen en hier worden miljoenen aan verspilt helaas kon ik niet minder geven als 0,5 want dat is al te hoog voor deze bagger

avatar van Neder0001

Neder0001

fluppebxl schreef:

Ben het hier wel min of meer mee eens. Die nieuwe detective die achter Hoffman aanzat was echt zo ontiegelijk slecht, een totale flop acteur. Je kreeg gewoon heimwee naar mensen als Erickson. Ik vind Hoffman overigens wel gewoon geweldig, ondanks de vele kritiek op hem. Hij heeft voor mij wel de uitstraling voor een seriemoordenaar. Door zijn badass looks (zo van, I don't give a f*ck), zware stem en meedogenloze handelswijze vind ik hem helemaal top voor zijn rol.

avatar van bennyboy

bennyboy

ik vind dit de slechste van de reeks. ik vind dat ze de gore te veel nadruk geven. en ik vind het verhaal slecht eindigen. ze hadden beter iets van een enorme race tegen de klok kunnen nemen. en het verhaal nog ff doordraaien. maar nu was het echt zo vaN: oh wacht, de laatst 5 minuten. dan moeten we maar es een einde gaan maken.

jammer dat deze top serie zo eindigt.

avatar van Martyr

Martyr

Matig tot slecht geacteerde film, die een poging doet om een passend slot te maken om de serie rond te krijgen. De eerste 5 minuten en de laatste 5 minuten zijn daarom leuk om te zien de rest is slechts plat vermaak zonder dat de spanning er echt inkomt.

Nadat detective Hoffman in de serie gekomen is heeft Saw weinig meer gebracht dan een soap- horrorfilm. Dit deel bevestigd dit alleen maar nog eens. Hopelijk blijft het hierbij.

avatar van bollepeer

bollepeer

bennyboy schreef:

jammer dat deze top serie zo eindigt.

te veel nadruk op de gore?

natúúrlijk, dat is toch waar het allemaal om draait, over een paar jaar heb je het nog over die en die trap, niet over dat die of die jigsaw geholpen heeft en een film gaat uiteindelijk om vermaak en dat is wat je krijgt met die traps.

avatar van White Trash

White Trash

Film nog niet gezien maar vind de poster al aardig vaag iig..

avatar van dominion

dominion

Erg sterk deel.

Weer waren de martelingen heel origineel en goed in elkaar gezet.

Dit deel had heel erg veel gore en is dan denk ik ook de bloederigste van de serie.

Vond hem ook een stuk beter dan deel 6.

Het einde was ook echt een mega plotwending.

Dit deel was ook degelijk spannend en was gelukkig niet zo saai als deel 6.

Acteerwerk was ook wel aardig.

Een dikke 3,5.

Ik ben benieuwd wat ze nu weer hebben bedacht. En zou dit nu echt het laatste deel zijn denk het niet als het maar geld opbrengt verzinnen ze weer wat anders alleen word de kwaliteit steeds minder helaas

avatar van barcam

barcam

Totaal overbodig zevende deel. Probeert wat meer te shockeren door liters ketchup maar gebrek aan binding met de "slachtoffers" helpt de film niet echt vooruit. Het open einde is zeer ongeloofwaardig en zet de deur wagenweid open voor een achtste deel. Denk niet dat ze gaan stoppen, daarvoor brengen deze films teveel geld in het laatje.

avatar van Soedek

Soedek

Ik ben na de 3e saw gestopt met saw delen kijken omdat na deel 1 de reeks toch wel zo ongelooflijk slecht werd dat ik het niet meer aan kon zien..

Ik heb me toch maar laten overhalen om Saw 7 te zien in de bioscoop en had me er eigenlijk al op ingesteld dat hij heel erg slecht zou wezen. Meestal word je als je je verwachtingen niet te hoog opstapelt toch nog aangenaam verrast maar dat was bij deze absoluut niet het geval.. Wat een vreselijk slechte film.

Het acteerwerk ziet er om te beginnen heel erg amateuristisch uit, maar goed dat was te verwachten. Het hele verhaal achter de reeks kan ik niet beoordelen omdat ik 4 tot 6 niet gezien heb. Ik vond de special effects ook bar slecht, maar miss zijn die stukjes plastic met een beetje fantasie wel voor stukjes hersenen aan te zien.

Hoe Bobby door de 'trap'' heen kwam was ook heerlijk voorspelbaar..

Trouwens.. het is dat het erbij stond en dat ik een brilletje op moest zetten maar anders had ik niet geweten dat hij 3D is hoor..

Al met al 1 punt toch nog voor sommige traps die leuk bedacht waren..

avatar van rustugan

rustugan

De voorgaande 6 delen had ik allemaal gezien, inclusief de jigsaw files. Sommige delen waren voor mij best te pruimen. Het verhaal trok me altijd wel, en de traps vond ik vermakelijk genoeg. Dankzij de Jigsaw files werd het verhaal voor mij nog wat duidelijker uitgelegd, zodat ik in het laastste deel graag wilde weten hoe het afliep.

Eigenlijk viel die mij een beetje tegen. De acteerprestaties waren slechter dan ik in andere delen heb gemerkt en had eigenlijks al in het begin door dat Dr. Gordon een "helpertje" was geworden van Jigsaw. De traps daarentegen waren wel vermakelijk maar af en toe ook erg vergezocht. Ik zit trouwens nog wel met een vraag over de film waarop ik geen antwoord weet :
Spoiler: Als Dr. Gordon in 1 van de laastste scene's Hoffman pakt, staan er nog meer handlanger van Gordon eromheen. Wie waren dat ? Andere overlevenden ? Heb ik wat gemist ??

2.5 *

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11918 stemmen

Nee je hebt niks gemist, wie dat waren is niet bekend gemaakt maar hoogswaarschijnlijk (en ook volgens het script) zijn het inderdaad twee andere overlevenden.

avatar van rep_robert

Zou ook niet meer dan logisch zijn voor een vervolg. Zou niet echt interessant zijn als het een taxi chauffeur en een loodgieter waren ergens uit Toronto waar nog niemand ooit van zou hebben gehoord

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

vanaf 2 was het al bagger

Simpel. Omdat er vraag naar is en ieder deel nog steeds miljoenen opbrengt.

Deanfromhell

maar je bent het met mee eens dat het bagger is toch, neem ik aan?

avatar van Neder0001

Neder0001

vanaf 2 was het al bagger

Omdat er nu eenmaal veel mensen zoals jij zijn die blijven klagen dat het flut is en toch blijven kijken.

avatar van loreen

loreen

goed gedaan met 3D het lijkt alsof je in de film speelt er zaten wel gore stukken in de film maar ja dat zijn we gevend van saw

avatar van Jeffie

Jeffie

Wauw,

meer heb ik er eigenlijk niet op te zeggen..

De cirkel is rond, ik weet nu hoe het verhaal helemaal in elkaar zit..

Ik vind dat de makers dit nog niet zo slecht hebben gedaan..

Maar het belangrijkste aan deze films zijn dat het weer lekker gortig was

De traps zijn weer goed utigewerkt, en niet te vergeten, met een lekker bloederige afloop

4* voor een van mijn favoriete filmreeksen

avatar van Minority_Check

Minority_Check

ik vind het wel een goede einde
alleen jammer dat het in de laatste minuut gebeurt
het had toch veel dieper en verder uitgewerkt kunnen worden
meer over gorden, wat er nog gebeurt is met zijn vrouw enzoo

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Deanfromhell schreef:

maar je bent het met mee eens dat het bagger is toch, neem ik aan?

Kijk naar m'n stem zou ik zeggen.

Neder0001 schreef:

gezien je top 10, heb ik tegen je zere been getrapt he

avatar van speetey

speetey

pfff ja wat moet je hier van zeggen..

als er nou een beetje acteurs meededen en het bloed op zijn minst een beetje echter over zou komen zou het al een stuk beter zijn.

Maar helaas dit doet de film echt degraderen tot een flutfilm in mijn ogen

jammer want het idee en het verhaal vond ik toch wel wat hebben.

avatar van leuk!

leuk!

Best een vermakelijke film,

alleen 3d effecten vond ik erg tegenvallen.

was de 1e keer bij een 3d film, maar had er meer van verwacht.

maar qua film vond ik t wel aardig!

avatar van Darkspirit

Darkspirit

matig tot slechte film na Saw(1) bergafwaards gegaan.