• 9.378.457 stemmen

Met onder meer: Tobin Bell, Cary Elwes en Costas Mandylor

Releasedatum: 6 januari 2011

Plot Saw 3D

"The traps come alive."

Het gevecht tussen detective Hoffman en Jill Tuck duurt voort. Ondertussen ontmoeten een aantal overlevenden van de spelletjes van Jigsaw, elkaar bij een sessie van Bobby Dagen, die beweert zelf ook een overlevende van Jigsaw te zijn. Maar dan wordt Bobby ontvoerd en zal hij een serie tests moeten afleggen om zijn vrienden en uiteindelijk zijn vrouw te redden.

• 11908 stemmen

Ik denk dat hij altijd wel terug wilde komen, maar dat ze hem pas voor dit deel benaderd hebben!

avatar van hero88

hero88

heb alle delen gezien maar op deze kan ik niet wachten en dan ook nog 3d verwacht er veel van

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Neder0001 schreef:

Hoezo SAW VI een "down"? Werd algemeen gezien als "de weg terug", waarbij de cijfers hoger uitvielen dan bij 4 & 5.

Algemeen zal wel, ik vond het een rukfilm met pussy-traps (ophanging, hoop geschreeuw en gekruip door stoom, een geweer (heb liever het betere hak en zaagwerk), )

Nieuwe (Japanse) poster

puckb96

Vind die Japanse poster niet echt zooo. Doen meerdere buitenlanden, gaan dan allemaal van die aparte posters maken. Deden ze ook bij de vorige delen.

puckb96

De TV-spot is uit en een nieuwe Dr. Gordon foto!!! Ja, de updates stromen binnen van Saw 3D. Ik kijk hier echt naar uit.

• 11908 stemmen

De tv-spot is niets meer dan een mengeling van de teaser en de trailer. Niets nieuws.

jarno1975 (moderator series)

Hier staat bovenstaande poster als 3D motion poster.

avatar van eltorro

eltorro

Wat is dat nou weer voor een belachelijke poster, zou bijna denken dat het hier gaat om transformers 3.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Helemaal mee eens, heel nep. Hopelijk komt er nog een andere poster die wel een beetje overeenstemt met de andere delen, hoewel dit deel wel heel anders lijkt te gaan worden...

avatar van maurice32

maurice32

Jessen0wnt schreef:

hoewel dit deel wel heel anders lijkt te gaan worden...

ik hoop het

avatar van Butchers

Butchers

Poster slaagt op niets. Dit gaat zijn zoals Final Destination. Deel 4 was ook heel anders dan 1,2 en 3. Deze gaat sowieso ook heel anders overkomen. Nja, afwachten. Misschien valt hij nog mee, ik betwijfel het.

puckb96

Ik vind de poster dus helemaal hilarisch! Jigsaw wordt een soort oppergod ofzo!

avatar van supermovieman

supermovieman

Waarom is die oude poster nu weer terug. Die andere was toch de theatrical poster! Onrealisitsch of niet!

avatar van Elineloves

Elineloves

Nieuwe titel, nieuwe poster.. laat maar komen!

jarno1975 (moderator series)

En nog maar eens een nieuwe poster

• 11908 stemmen

Dramatisch, maar in ieder geval beter dan deze!

avatar van Lenzo

Lenzo

En Saw heeft normaliter altijd mooie posters

Nog maar 20 dagen tot ik dit meesterwerk op het witte doek zal zien

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wat een verschrikkelijke poster zeg

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik dacht dat er 9 delen zouden komen. Maar ik denk dat de grote verassing uiteindelijk Dr. Lawrence Gordon is.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Snel Scream Queens S2 maar afkijken. Helaas weet ik de winnares nu al .

Bijna, bijna, bijna...

avatar van bollepeer

bollepeer

en in nederland pas 31 december

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Toch benieuwd wat men gaat doen als dit ontzettend veel geld in het laatje gaat brengen. De praktijk heeft uitgewezen dat de subtitel 'The Final Chapter' niet het einde van een filmserie is.

avatar van jordandejong

jordandejong

Ik denk dat ze doorgaan omdat het een van de meest sucsesvolle horrorfilms van deze tijd zijn. Was toch ook zo met Friday the 13th: the final chapter. Daarna kwamen er nog 4 of 5 delen. lelijke poster trouwens.

• 11908 stemmen

Of deze het laatste deel wordt weet je natuurlijk nooit zeker, maar dat is met iedere film zo. De producers, acteurs en regisseur zeggen dat het niet uitmaakt of de film het op de Box Office goed doet. In eerste instantie zouden er 8 films komen, maar het verhaal voor Saw 8 zit deels in deze film verwerkt. Het zou zonde zijn wanneer ze er nog een deel achteraan plakken want dat zal de kwaliteit van de reeks hoogstwaarschijnlijk geen goed doen!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik ben niet zo voor een laatste deel aankondigen, pas stoppen als het niet meer het gewenste resultaat levert dat je verwacht als exec zijnde. Al wil The Final Chapter idd niet zeggen dat het echt de laatste is. Ik hoop ook altijd nog op een Saw met James Gunn aan het roer.

avatar van Terror-Freaker

Terror-Freaker

Yes, yes, yes!

Dat belooft weer wat!

Deel 4 en 5 waren tragisch slecht, maar 6 maakte het weer een eind goed. Achja, zolang het maar 2-D verkrijgbaar word op DVD ben ik allang blij:)