• 9.371.629 stemmen

Green Lantern (2011)

Actie / Sciencefiction | 114 minuten / 123 minuten (extended cut)

Genre: Actie / Sciencefiction

Speelduur: 114 minuten / 123 minuten (extended cut)

Geregisseerd door: Martin Campbell

Met onder meer: Ryan Reynolds, Blake Lively en Peter Sarsgaard

Releasedatum: 4 augustus 2011

Plot Green Lantern

"In our darkest hour, there will be light."

Ergens in het universum bestaat er een kleine maar krachtige strijdmacht die al eeuwen bestaan heeft. Beschermers van vrede en recht met de naam Green Lanterns, een broederschap van strijders die gezworen hebben de intergalactische orde te bewaren. Iedere lantern heeft een ring die hem superkrachten geeft, maar wanneer de nieuwe vijand Parallax dreigt de balans in het universum te verstoren ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste recruit: de eerste mens ooit die ooit geselecteerd is, Hal Jordan (Ryan Reynolds).

Hal Jordan / Green Lantern

Kilowog (stemrol)

Tomar-Re (stemrol)

avatar van Phantasm

Phantasm

Film met een prima verhaal en leuke actie 's.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Na deze opnieuw gezien te hebben,is deze film inmiddels een stuk minder.

Een leuke en redelijke film.

Waarvan de Cgi wat middelmatig is.

Wat helaas de film, in kwaliteit doet te kort doet schieten.

avatar van MOVIEMAZZTER

MOVIEMAZZTER

had in het begin van de film mijn sterke twijfels, die ten dele in het tweede deel zijn weggenomen. Heb me toch redelijk vermaakt met deze film, alhoewel er best 1 en ander op is aan te merken. Het is wat voorspelbaar allemaal en in de context van de gebeurtenissen (alien op aarde, gecrasht spaceship, rondvliegend groen wezen met superpowers etc) reageren de mensen nogal luchtig. Dit maakt het soms een quasi komedie-achtige film en dat was toch zeker niet de bedoeling. Geen topper helaas, typisch een film voor een 5-je of een mager 6-je. Er had duidelijk meer ingezeten.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Deze Superhelden film is visueel een draak van een film.

En weet niet te boeien, en is weinig sfeervol.

Met lelijk gemaakte Cgi en een film waar niks aan is op alle fronten een grote misser.