• 9.377.078 stemmen

Geregisseerd door: Paul Weitz

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Dustin Hoffman

Releasedatum: 22 december 2010

Plot Little Fockers

"Kids bring everyone closer, right?"

Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?

Greg Focker

Pam Byrnes-Focker

Dina Byrnes

avatar van m1701

m1701

Film viel heeeeel erg tegen!

Ik miste de leuke grappen uit de vorige delen....

Stiller en De Niro waren heel erg mat en kwamen niet goed uit de verf.

Vond wel de bijrollen zoals Jessica Alba, de kinderen, Owen Wilson en Hoffman/Streisand erg leuk.

Zij maakte de film.

Erg jammer van dit vervolg, het voegde weinig toe!

2,5* niet de moeite waard om te kijken, je mist niets....

ps. aftitelingsfilmpje is nog wel het leukste van de film!

avatar van Moreau

Moreau

De twee voorgangers vond ik persoonlijk goede komedies, en de derde is ook zeker niet slecht. Zoals anderen ook zeggen, de film is minder leuk dan de eerste twee, maar blijft best wel de moeite waard. Jammer dat de rollen van Hoffman en Streisand deze film zo klein zijn/ daarentegen heeft Owen Wilson een grotere rol, en doet hij het goed(en Deepak Chopra natuurlijk). Het verhaal is, zo mogelijk, nog zwakker dan de vorige delen, maar de film vermaakt, en dat is doelstelling nummer 1 voor een familiefilm als deze. Krappe 3,5*

avatar van Moreau

Moreau

Trouwens, de samenvatting van het plot van de film op Moviemeter klopt niet, kinderen zijn al geboren in de film...

avatar van movie_king

movie_king

leuke film net gezien in de bios, deze film is slechter dan de eerste en beter dan de 2e. wel vervelend dat elke keer als de moeder van greg voorbij komt ik denk aan het nummer barbera streisand van ducksauce. wat zag ben stiller er trouwens oud uit zeg !! ik had meer een film verwacht over de kinderen maar dat is absoluut niet zo. een 3* voor de humor. (godfocker )

avatar van Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

SanderSander88 schreef:

Waarom ben jij hier zo zeker van. Doe niet zo exclusief joh.

Omdat ik hem in avant-prèmiere heb gezien joh. Zijn wel meer mensen hier die "denken" dat ze hem gezien hebben, die geven ofwel een 0.5 of een 5* jooh.

avatar van Davidus

Davidus

De "echte" humor kwam eigenijk pas bij de aftiteling
Was meer een soort Hugh Grant romantische komedie. maar dan met Ben Stiller. Weinig echt leuke momenten. Kwam geforceerd over: m.n. de rollen van Streisand, Keitel en Hoffman, hadden wat mij betreft weggelaten kunnen worden

dutchtuga

Raar, die lage score. Little Fockers is toch echt niet minder dan de vorige twee delen, integendeel, dit derde deel is misschien zelfs net wat beter dan zijn voorgangers. De personages zijn ook hier weer heerlijk ingevuld door de acteurs die fenomenaal gestalte kunnen geven aan dit zooitje ongeregeld. De Niro bijvoorbeeld, ben ik in deze rol steeds meer gaan waarderen. Zijn zelfspot is treffend en kent hier zijn hoogtepunt in de erectiescène. Zo zie je hem niet vaak, maar dit is toch een stuk beter dan zijn verplichte nummertjes in films als Righteous Kill e.d. Ook de rest van de cast zit aardig in zijn element en kent hier wat extraatjes die de film interessant maken. Zo is de scène tussen Robert De Niro en Harvey Keitel een heerlijke ode aan vergane jaren. Geweldig om ze te zien bekvechten alsof ze weer op de set van Mean Streets stonden. Dit zijn toch erg leuke toevoegingen voor de liefhebber van deze acteurs. Little Fockers is verder een lekkere wegkijker, die voorbij is voor je het door hebt. Nergens echt hilarisch, maar vooral van een constant niveau, wat humor betreft. Het einde is verplicht klef en moralistisch, maar dat duurt gelukkig niet lang, wat de film enkel ten goede komt. Bovengemiddelde komedie.

avatar van mroffbeat

mroffbeat

Zeker niet zo leuk als zijn voorgangers.. Lijkt wel of het een "moetje" was om de trilogy compleet te krijgen.. Zonde!

dutchtuga

Noem mij eens een derde deel dat niet 'verplicht' aandoet?

avatar van Courtes

Courtes

Godfather 3

avatar van Shinobi

Shinobi

Op zich wel een vermakelijke film, maar zo een beetje alle grappen zijn wel gemaakt en dan komen ze in dit deel met Jessica Alba en wat dingen over erectiemiddelen enz. Op zich wel aardig, maar het voelt soms toch een beetje geforceerd.

Desondanks wel een leuk tussendoortje als je een avond niks te doen hebt.

3,0 Sterren.

Courtes schreef:

Godfather 3

Ook dat is een verplicht deeltje waar niemand om had gemaald als 'ie nooit was gemaakt.

avatar van Courtes

Courtes

Lotr 3 ? ;p

dutchtuga

Je weet zelf ook wel dat LOTR 3 niet onder dezelfde categorie valt.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

De formule is uitgewerkt.

De eens zo leuke Kevin is vervelend en niet grappig meer. Jack Byrnes is vreemdgenoeg nog steeds niet overtuigd van Greg's loyaliteit naar zijn dochter (die overigens de gehele film haar muil niet opentrekt, behalve als het al niet meer nodig is).

Ik heb me een uur lang kapot geërgerd aan de bekrompenheid van met name DeNiro's karakter. Wat een vervelende (met poep in de ogen bezaaide) oude lul is dat zeg!

Het is ook wel raar dat die Byrnes na al die jaren Greg nog steeds niet vertrouwd. Daarnaast neemt niemand het op voor de arme Greg. Zelfs zijn vrouw trekt haar mond niet open en dat irriteert mij, want naast de flauwe poep en piesgrappen is deze film doorspekt met voorspelbare wendingen in het verhaal en sluit het af met overbodig veel sentiment.

Dat Greg in het ziekenhuis eindelijk zijn bek open trekt is dan ook een lichte verademing, maar maakt de schade niet goed.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Sjoerdow schreef:

De formule is uitgewerkt.

Ik ga ook geheel met je mee, na je leuke recensie.

Alleen Alba was een verademing in de film.

Laten we maar hopen dat `t hierbij blijft en er niet een 4de deel komt, wat hoogstwaarschijnlijk is, omdat ie alleen al in amerika direct op de #1 positie is binnen gekomen.

3 delen, niet meer, asjeblieft.

avatar van Sentinel69

Sentinel69

gisteren in de bios gezien ...... verspilling van mijn geld geweest...zo'n saaie film.

avatar van zwiemelaar

zwiemelaar

Ik heb de film in de bioscoop gezien, het ging wel.

Deze film is meer om te downloaden en thuis lekker te kijken.

Niet om ervoor naar de bioscoop te gaan en geld voor uit te geven.

Ik vond het einde nog het grappigste van heel de film!!

avatar van goelian

goelian

Wel een leuke feelgood movie. Ik vind hem zeker niet onder doen ten opzichte van de vorige 2 delen. Het enige wat mij wel stoorde is dat het constant hetzelfde verhaaltje is. Altijd moet Gaylord maar weer bewijzen dat hij een goede man is voor Pam, en elke keer eindigt het hetzelfde.
Qua grappen vind ik het ook maar wat beperkt, maar dat vond ik van de andere 2 delen ook. Het acteerwerk is varierend. Robert De Niro en Ben Stiller vond ik erg goed acteren. Helaas vond ik Teri Polo (Pam) wel wat tegenvallen. Muziek was prima, pastte er goed bij en het is juist getimed.
Het is wel een heel voorspelbaar filmpje. Het einde kan je voorspellen en ook bepaalde scenes bijvoorbeeld dat de zoon van Greg van die klimmuur af valt, en dat Andi wilt scoren bij Greg.

The Godfocker vond ik wel prachtig, evenals de laatste scene waarin Jack het internet afstruind opzoek naar sappige verhalen. Leuk uitgewerkt

Kortom: een leuke feelgood movie, vergelijkbaar met de vorige 2 delen. Gewoon kijken als je je op een avondje verveelt.

3.5 sterren

avatar van _Casper_

_Casper_

de beschrijving van de film die hierbij staat klopt btw niet!

Ik vond het een matige film, tis een film die wel geinig is om een keer thuis gezien te hebben maar meer niet. Heb me er opzich wel mee vermaakt, film kijkt makkelijk weg en is afentoe grappig. Maar der zit verder totaal geen verhaal in ofzo. Maar toch wel vermakelijk voor een keertje

2.5 *

avatar van brabusRUS

brabusRUS

The Godfocker

Weer een heerlijke film. Hilarisch! Hoe kan het ook anders met Stiller, De Niro, Wilson en Hoffman. De laatste twee films waren perfect, maar deze was geweldig. Veel soort gelijke grappen, maar zeker niet minder grappig voor mij. Mooi om te zien hoe Stiller en De Niro een soort Tom & Jerry spel met elkaar spelen. Ook Alba deed het goed ( en ze zag er weer verrukkelijk uit). Voor de rest vond ik dat de makers van de film, het sausje van de twee vorige twee films, perfect hier hebben toegepast.

Wel raar dat ze het verhaal van Deborah Byrnes en Dr. Bob Banks naar boven hebben gehaald, aangezien Nicole DeHuff al 5 jaar dood is.

Ik heb mij in ieder geval perfect vermaakt. Ik denk dat er een 4e deel komt, en Ben Stiller is er al mee bezig. Alleen nog hopen dat deze film het goed gaat doen in de box office. Staat nu nog op $30.8 mil.

avatar van wwwwww

wwwwww

Ik had de vorige gezien in de cinema en mij toen een breuk gelachen. Ik had op z'n minst verwacht deze hier ong even leuk zou zijn maar dat kwam helaas bedrogen uit.

De film was zeker niet saai, die ging goed vooruit enzo maar op gebied van een mens te doen lachen lukte het nauwelijks of niet , vorige keer lag heel de zaal plat van het lachen maar bij deze was de zaal veelal heel stil, zegt genoeg denk ik.

Heel heel jammer dus, het is alsof de inspiratie voor leuke of nieuwe jokes op is .

Voor mij moet een komedie vooral er eentje zijn waar ik meermaals echt strijk kan liggen ofzo, toch iets in die richting.

Dan heb ik het meer voor van wilder 3 en bachelor party 2.

avatar van xiqu0n

xiqu0n

Deze film krijgt van mij 2,5*.

Ik vond de grappen in deze film erg afgezaagd en saai. Met zo'n sterrencast hoop je toch dat het een degelijke film is, maar dat viel voor mijn gevoel erg tegen.

Ben Stiller vind ik daarbij ook nog eens totaal niet grappig.

Had ook niet echt het idee dat andere mensen in de bioscoop de film grappig vonden. Er zaten een paar grappige stukken in maar dan heb je het ook al heel snel gehad.

avatar van Guinness

Guinness

Wat valt deze film tegen tegenover de vorige 2 delen.

Een van de weinige leuke momenten vond ik toen Jack Greg benoemde tot Godfocker en het prikje waar z'n zoon opeens voor hun neus stond.

avatar van soom

soom

American Pie vond ik een meesterlijke, leuke én nog eens grappige film. Cirque du Freak was ook leuk, en kende een paar memorabele en speciale momenten.

Hoewel Little Fockers daar wel een beetje onderaan bungelt, blijft het voor een derde deel in een reeks, best wel leuk. Niet vernieuwend, en alles al eens gezien, ja, maar toch, het is niet slecht.

Ben Stiller, Blythe Danner en Teri Polo (en zij die Samantha speelt), waren het leukste, de rest niet zo. 3,5*. Ik had nog steeds een beetje last van duffigheid, vermengd met hoofdpijn, en dat door het feit dat ik ofwel te kort heb geslapen, ofwel te veel? Hoe dan ook, voor een flauwe Amerikaanse film, is het aan te raden om bier te drinken of je suf te voelen, dan slik je dingen veel sneller denk ik.

Elineloves

Huh? Had je daarstraks niet een compleet ander stukje geschreven, of word ik nou gek?

avatar van The Oceanic Six

Had ze ook. Ik las dat deze film zeker 20.000 keer minder slecht was als 3e vervolg als bij de American Pie reeks...of zoiets.

Elineloves

Ja, dat las ik ook, dacht even dat die eerste recensie dan toch van iemand anders was, maar die kon ik niet meer vinden. Dat van 'bier' , 'duf' en 'suf' stond er eerst ook niet in. Ze zal haar bericht wel 'verbeterd' hebben dan.

Ik ga volgende week even kijken of ik tijd heb voor deze film. De eerste 2 delen waren wel aardig, maar denk dat dit net een beetje teveel van het goede is. Maarja, wanneer je de eerste films hebt gezien....

avatar van rep_robert

Ik snap de vergelijking/benoeming van American Pie en Cirque de Freak in soom haar recensie totaal niet?? Rest van dr recensie slaat ook niet echt ergens op. Soom, are you on drugs on the moment?

Elineloves

Zelfde regisseur, Paul Weitz. Daarom haalt ze het er denk ik bij. Maar inderdaad, je bent niet echt veel verder na het lezen van die recensie, behalve dat je nu weet dat ze hoofdpijn had en duf was. Dat eerste bericht was ook een beetje inhoudelijker over de film.