Little Fockers (2010)
Releasedatum: 22 december 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot Little Fockers
"Kids bring everyone closer, right?"
Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Little Fockers (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Nurse Louis
Pam Byrnes-Focker
Dina Byrnes
Leland Palmer
Ben ik alweer vergeten eigenlijk. Ik weet nog wel dat er een baby in deel 2 was die zo leuk 'asshole' kon zeggen.
Of dat die van Stiller en z'n vrouw was weet ik niet meer. Voor nu eerst aangepast dan.
Waren geinige films met de momenten met De Niro en Stiller. Ga de 3e ook zeker kijken, al is de grap er wel wat vanaf. De leukste was uiteraard de 1e, toen De Niro Stiller echt niet mocht als schoonzoon.
Metalfist
Inderdaad, het asshole stuk kon ik me ook nog herinneren daarmee dat ik het poste eigenlijk. Misschien kan het nog wel leuk worden natuurlijk maar deel 2 was toch ook al wel minder.
Deel 2 had wel grappige stukken met De Niro die met die schoonouders om moest gaan van zijn schoonzoon. Was wel grappig. Maar ze kauwen het wel weer erg uit. Hoop wel dat ieder geval de hele cast mee speelt.
wimnoot
Uiteraard was Meet the Parents beter dan Meet the Fockers, maar ik vind ze allebei erg leuk.Het zijn ook de enige (half)fatsoenlijke rollen voor De Niro de laatste jaren.Vind ik.
Waarschijnlijk gaat "Gaylord" weer enorm veel pech krijgen en gaat Jack weer ongelovelijk over the top met zijn zorg voor "Pamcake".
Lijkt me wel weer leuk.
Meneer Bungel
Ik weet nog wel dat er een baby in deel 2 was die zo leuk 'asshole' kon zeggen.
Dus het komt er toch nog van met die 'Little fockers'!
(Helaas geen Jay Roach als regisseur, maar goed...)
Niet gezien is niet stemmen.
Precies, de stem van jansma is verwijderd.
JustMike
lijkt me wel een hele leuke film & meet the parents is nu op TV & die zit ik nu te kijken.

PeeJaY29
ook leuk dat Jessica Alba erin speelt
Altijd prettig om naar te kijken!
DieHard4
Heerlijk deel 3 ik heb echt om deel 1 en 2 gelachen super maar dan moet de cast gelijk blijven.
Hagele
Lijkt op uitmelken maar hadden de Fockers al geen kind?
"Assssss-Hooooooooooole"
Anyway, ze was zwanger in deel 2, daarom gingen ze trouwen.
Lange zwangerschap.
MrEd
Deel 1 was leuk maar deel 2 was al een tegenvaller. Nu een deel 3??? -Zucht- doet me een beetje denken aan de Look who is talking reeks. Nee, deze gaan we dus niet kijken.
(Nah, misschien een klein stukje dan...)
Movie Jim
Ik ben me eigenlijk nu niet meer zo aan het verheugen op deze film. Ik zou jullie ook vertellen waarom. De acteur Dustin Hoffman zou opnieuw de rol van Bernie Focker gaan spelen de vader voor de nep van Ben Stiller. Maar wat is er nu gebeurd hij heeft zich uit het project getrokken dus doet niet meer mee met het 3de deel van de Fockers reeks. De reden weet ik toevallig ook. Hij was ontevreden over het script ]En dat voor een lachfilm] een hele rare reden maar het is wel zo. Er is geen opvolger voor hem gezocht. Jullie kunnen dit natuurlijk zelf heel makkelijk nakijken op Imdb.Com.
J1981W
mmmm vraag me af of men hier weer op zit te wachten. Beetje als in de American Pie en Home Alone reeks... Die hadden ook gewoon op een bepaald moment moeten stoppen.
NovaChe
Nee die was van de zus van die meid, waar Stiller mee is.
Musicer
Vorige twee waren leuke films, dus ben hier wel stiekem benieuwd naar. Het nieuwe is er nu wel af, maar de vorige twee waren bij de eerste kijkbeurt ook er amusant.
Snap wel niet waarom ze 'm niet gewoon 'Meet the Little Fockers' noemen, zo was er tenminste wat eenheid in de titels
Minotaures
Net deeltje 2 gekeken. Ik was al blij dat ik ze allebei heb gezien, maar zo te zien komt er een trilo. Tot zover vond ik ze leuk, hopelijk kunnen ze het zo houden.
soom
Neeeeee, neeee, neeeee.. Oh, gosh! Dit is ongelooflijk stom, waarom moet dit nu komen? Onbegrijpelijk dit. Maar goed, blijkbaar waren de verkoopcijfers hoog genoeg om deze film tot stand te laten komen. Maar dit is triest man. Heel, heel, heel erg triest..
Leland Palmer
Overdrijf je niet een beetje? En dan nog; je hoeft 'm niet te zien hoor.

Meet the Fockers
2004

Meet the Parents
2000

Ben Stiller en Robert De Niro terug in nieuw deel 'Meet the Parents': alles over de komedie

Roger Waters the Wall
Documentaire / Muziek, 2014