• 9.375.080 stemmen

Geregisseerd door: Paul Weitz

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Dustin Hoffman

Releasedatum: 22 december 2010

Plot Little Fockers

"Kids bring everyone closer, right?"

Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?

Greg Focker

Pam Byrnes-Focker

Dina Byrnes

avatar van Metalfist

Metalfist

Lijkt op uitmelken maar hadden de Fockers al geen kind?

Leland Palmer

Ben ik alweer vergeten eigenlijk. Ik weet nog wel dat er een baby in deel 2 was die zo leuk 'asshole' kon zeggen. Of dat die van Stiller en z'n vrouw was weet ik niet meer. Voor nu eerst aangepast dan.

avatar van The Oceanic Six

Waren geinige films met de momenten met De Niro en Stiller. Ga de 3e ook zeker kijken, al is de grap er wel wat vanaf. De leukste was uiteraard de 1e, toen De Niro Stiller echt niet mocht als schoonzoon.

avatar van Metalfist

Metalfist

Leland Palmer schreef:

Inderdaad, het asshole stuk kon ik me ook nog herinneren daarmee dat ik het poste eigenlijk. Misschien kan het nog wel leuk worden natuurlijk maar deel 2 was toch ook al wel minder.

avatar van The Oceanic Six

Deel 2 had wel grappige stukken met De Niro die met die schoonouders om moest gaan van zijn schoonzoon. Was wel grappig. Maar ze kauwen het wel weer erg uit. Hoop wel dat ieder geval de hele cast mee speelt.

Metalfist schreef:

Hmm, heb het toch maar weer aangepast. Net even gezocht en de baby uit 'Meet the Fockers' is die van de zus van Pamela. Ik weet nog dat Stiller vreselijk debiel met dat kind omging, dus ik had al zo'n vermoeden.

avatar van wimnoot

wimnoot

Uiteraard was Meet the Parents beter dan Meet the Fockers, maar ik vind ze allebei erg leuk.Het zijn ook de enige (half)fatsoenlijke rollen voor De Niro de laatste jaren.Vind ik.

Waarschijnlijk gaat "Gaylord" weer enorm veel pech krijgen en gaat Jack weer ongelovelijk over the top met zijn zorg voor "Pamcake".

Lijkt me wel weer leuk.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Leland Palmer schreef:

Ik weet nog wel dat er een baby in deel 2 was die zo leuk 'asshole' kon zeggen.

Klik.

Dus het komt er toch nog van met die 'Little fockers'! (Helaas geen Jay Roach als regisseur, maar goed...)

avatar van jansma

jansma

Ik kan niet wachten.. de eerste 2 delen: GE WE LDIG!!!

avatar van IcU

IcU

Niet gezien is niet stemmen.

avatar van starbright boy

IcU schreef:

Niet gezien is niet stemmen.

Precies, de stem van jansma is verwijderd.

avatar van JustMike

JustMike

lijkt me wel een hele leuke film & meet the parents is nu op TV & die zit ik nu te kijken.

avatar van nick306

nick306

hij maakte american pie!!

avatar van krosnicky

krosnicky

deze wil ik wel zien

lijkt me een leuk vervolg van die Fockers

avatar van PeeJaY29

PeeJaY29

ook leuk dat Jessica Alba erin speelt

Altijd prettig om naar te kijken!

avatar van DieHard4

DieHard4

Heerlijk deel 3 ik heb echt om deel 1 en 2 gelachen super maar dan moet de cast gelijk blijven.

avatar van zaanone

zaanone

Ik kan niet wachten.. de eerste 2 delen: GE WE LDIG!!!

idd,

avatar van Hagele

Hagele

Metalfist schreef:

Lijkt op uitmelken maar hadden de Fockers al geen kind?

De zus had een zoontje ja Little Jack (LJ)

"Assssss-Hooooooooooole"

Anyway, ze was zwanger in deel 2, daarom gingen ze trouwen.

Lange zwangerschap.

avatar van annalouisa

annalouisa

Omschrijving klopt niet, want ze hebben nu 2 kinderen...

avatar van MrEd

MrEd

Deel 1 was leuk maar deel 2 was al een tegenvaller. Nu een deel 3??? -Zucht- doet me een beetje denken aan de Look who is talking reeks. Nee, deze gaan we dus niet kijken.

(Nah, misschien een klein stukje dan...)

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Ik ben me eigenlijk nu niet meer zo aan het verheugen op deze film. Ik zou jullie ook vertellen waarom. De acteur Dustin Hoffman zou opnieuw de rol van Bernie Focker gaan spelen de vader voor de nep van Ben Stiller. Maar wat is er nu gebeurd hij heeft zich uit het project getrokken dus doet niet meer mee met het 3de deel van de Fockers reeks. De reden weet ik toevallig ook. Hij was ontevreden over het script ]En dat voor een lachfilm] een hele rare reden maar het is wel zo. Er is geen opvolger voor hem gezocht. Jullie kunnen dit natuurlijk zelf heel makkelijk nakijken op Imdb.Com.

avatar van J1981W

J1981W

mmmm vraag me af of men hier weer op zit te wachten. Beetje als in de American Pie en Home Alone reeks... Die hadden ook gewoon op een bepaald moment moeten stoppen.

avatar van NovaChe

NovaChe

Leland Palmer schreef:

Nee die was van de zus van die meid, waar Stiller mee is.

avatar van yeyo

yeyo

Tjonge jonge what's next, Motherfockers?

avatar van Musicer

Musicer

Vorige twee waren leuke films, dus ben hier wel stiekem benieuwd naar. Het nieuwe is er nu wel af, maar de vorige twee waren bij de eerste kijkbeurt ook er amusant.

Snap wel niet waarom ze 'm niet gewoon 'Meet the Little Fockers' noemen, zo was er tenminste wat eenheid in de titels

avatar van Minotaures

Minotaures

Net deeltje 2 gekeken. Ik was al blij dat ik ze allebei heb gezien, maar zo te zien komt er een trilo. Tot zover vond ik ze leuk, hopelijk kunnen ze het zo houden.

avatar van soom

soom

Neeeeee, neeee, neeeee.. Oh, gosh! Dit is ongelooflijk stom, waarom moet dit nu komen? Onbegrijpelijk dit. Maar goed, blijkbaar waren de verkoopcijfers hoog genoeg om deze film tot stand te laten komen. Maar dit is triest man. Heel, heel, heel erg triest..

Leland Palmer

Overdrijf je niet een beetje? En dan nog; je hoeft 'm niet te zien hoor.