- Home
Releasedatum: 22 december 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot Little Fockers
"Kids bring everyone closer, right?"
Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Little Fockers (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Pam Byrnes-Focker
Dina Byrnes
Reservoir Dogs
Focker
Oké, best oké maar niet bepaald beter als zijn voorgangers.
De acteerprestaties zijn op hetzelfde niveau maar wat kan je hier nog allemaal uithalen? Na een 3de vind ik het wel genoeg of anders gaan ze hetzelfde lot als Home Alone tegemoet.
Hier en daar zitten er nog wel een paar komische stukjes tussen maar niet meer als anders. Leuk bijrolletje van Harvey Keitel maar voor mij wel overbodig. Niettemin dat het verhaaltje weer flinterdun is.
Die andere stemmen die ze hier geplaatst hebben mogen verwijderd worden want die mensen hebben de film nog niet gezien.
wwelover
Een redelijk vervolg, die niet echt ergens in uitspringt en ook niet beter is dan deel 1 en 2, maar wel de moeite waard is. Het verhaal stelt niet zo heel veel voor, er gebeurd vrij weinig maar het is wel typische Meet The Parents humor dus als je die leuk vond kun je hier ook wel om lachen. Leuke confrontaties tussen Ben en Robert, vooral het feit dat hij de Godfocker wordt genoemd terwijl Robert de Niro zelf in The Godfather heeft gespeeld vind ik wel grappig. Verder zitten er leuke bijrollen in zoals Harvey Keitel en natuurlijk ma en pa Focker. Ook Owen Wilson is wel lachen.
Het is maar goed dat dit deel veel later uit is gebracht, want de film tapt vooral uit hetzelfde vaatje. Snap eigenlijk nog steeds niet wat Jack Byrnes tegen Gay Focker heeft, de kids zijn al bijna 5 jaar oud en ze gedragen zich nog hetzelfde tegenover elkaar. Alsof dit deel eigenlijk maar een paar maanden na deel 2 afspeelt. Dit tart soms wel een beetje de geloofwaardigheid van het verhaal.
Voor de rest een aantal voorspelbare grappen(dat Jack Greg zogenaamd ziet zoenen met Andi, dat soort grappen) en weinig nieuws onder de zon.
Toch blijft het vermakelijk, zijn de personages weer ouderwets leuk en zitten er toch ook een boel geslaagde grappen(toen Mom Focker op Greg Fockers telefoon verscheen toen hij gebeld werd door z'n moeder
) bij en is de film verder erg onderhoudend. Wel jammer dat de rollen van Hoffman en Streisand een beetje te geforceerd erin geschreven en hebben ze helaas te weinig invloed in de film. De rol van Alba vind ik wel erg leuk, Andi Garcia
Vermakelijk, maar de bodem van de put lijkt al in zicht te zijn gekomen. Dankzij de aantal jaren verschil tussen het verschijnen van Meet the Fockers en Little Fockers blijft het nog prima te pruimen, dat wel weer.
Oh ja, de aftiteling is wel erg geniaal. Leuk ingespeeld op de youtube hype.
tukkerstein
Meer van hetzelfde, dat is al vaker gezegd, maar het blijft lachen. Weer veel focker-woordgrapjes. Veel platte seks-/poep-/pieshumor die anders niet erg grappig was geweest, maar de acteurs en de geinige personages die ze neerzetten maken veel goed. Daarnaast ook nog een aantal geestige situaties en geinig bedachte grapjes. Aftiteling is ook wel lachen. Valt eigenlijk niet zo heel veel meer te zeggen. Verhaal stelt natuurlijk niks voor en is een kapstok voor de personages en de grappen, maar ja, voor welke komediefilm (uitzonderingen daargelaten) geldt dat niet?
dutchtuga
Raar, die lage score. Little Fockers is toch echt niet minder dan de vorige twee delen, integendeel, dit derde deel is misschien zelfs net wat beter dan zijn voorgangers. De personages zijn ook hier weer heerlijk ingevuld door de acteurs die fenomenaal gestalte kunnen geven aan dit zooitje ongeregeld. De Niro bijvoorbeeld, ben ik in deze rol steeds meer gaan waarderen. Zijn zelfspot is treffend en kent hier zijn hoogtepunt in de erectiescène. Zo zie je hem niet vaak, maar dit is toch een stuk beter dan zijn verplichte nummertjes in films als Righteous Kill e.d. Ook de rest van de cast zit aardig in zijn element en kent hier wat extraatjes die de film interessant maken. Zo is de scène tussen Robert De Niro en Harvey Keitel een heerlijke ode aan vergane jaren. Geweldig om ze te zien bekvechten alsof ze weer op de set van Mean Streets stonden. Dit zijn toch erg leuke toevoegingen voor de liefhebber van deze acteurs. Little Fockers is verder een lekkere wegkijker, die voorbij is voor je het door hebt. Nergens echt hilarisch, maar vooral van een constant niveau, wat humor betreft. Het einde is verplicht klef en moralistisch, maar dat duurt gelukkig niet lang, wat de film enkel ten goede komt. Bovengemiddelde komedie.
Sjoerdow
De formule is uitgewerkt.
De eens zo leuke Kevin is vervelend en niet grappig meer. Jack Byrnes is vreemdgenoeg nog steeds niet overtuigd van Greg's loyaliteit naar zijn dochter (die overigens de gehele film haar muil niet opentrekt, behalve als het al niet meer nodig is).
Ik heb me een uur lang kapot geërgerd aan de bekrompenheid van met name DeNiro's karakter. Wat een vervelende (met poep in de ogen bezaaide) oude lul is dat zeg!
Het is ook wel raar dat die Byrnes na al die jaren Greg nog steeds niet vertrouwd. Daarnaast neemt niemand het op voor de arme Greg. Zelfs zijn vrouw trekt haar mond niet open en dat irriteert mij, want naast de flauwe poep en piesgrappen is deze film doorspekt met voorspelbare wendingen in het verhaal en sluit het af met overbodig veel sentiment.
Dat Greg in het ziekenhuis eindelijk zijn bek open trekt is dan ook een lichte verademing, maar maakt de schade niet goed.
brabusRUS
The Godfocker
Weer een heerlijke film. Hilarisch! Hoe kan het ook anders met Stiller, De Niro, Wilson en Hoffman. De laatste twee films waren perfect, maar deze was geweldig. Veel soort gelijke grappen, maar zeker niet minder grappig voor mij. Mooi om te zien hoe Stiller en De Niro een soort Tom & Jerry spel met elkaar spelen. Ook Alba deed het goed ( en ze zag er weer verrukkelijk uit). Voor de rest vond ik dat de makers van de film, het sausje van de twee vorige twee films, perfect hier hebben toegepast.
Wel raar dat ze het verhaal van Deborah Byrnes en Dr. Bob Banks naar boven hebben gehaald, aangezien Nicole DeHuff al 5 jaar dood is.
Ik heb mij in ieder geval perfect vermaakt. Ik denk dat er een 4e deel komt, en Ben Stiller is er al mee bezig. Alleen nog hopen dat deze film het goed gaat doen in de box office. Staat nu nog op $30.8 mil.
The Godfocker!
Tsja, dit is helaas toch wel 1 grote herhalingsoefening geworden.
Meet the Parents was erg leuk door de strijd tussen schoonvader en schoonzoon. Deel 2 was al wat braver, omdat Greg het vertrouwen van Jack wel had gewonnen. Maar door de introductie van Gregs ouders was het best allemaal nog vermakelijk, zonder echt goed te zijn. Maar wat voegt dit derde deel eigenlijk toe?
Dezelfde personages, Greg is allang opgenomen in de Byrnes familie. Er zijn zelfs al kinderen die 5 jaar oud worden...
De film voelt eigenlijk wat overbodig aan. Men blijft teren op de strijd tussen Jack en Greg, maar het slaat eigenlijk nergens op dat er nog een strijd moet zijn. Met een huwelijk, kinderen en jarenlang contact lijkt me dit allemaal erg ver gezocht.
De film weet helaas dan ook nergens te verrassen. De rolverdeling is nog altijd hetzelfde als in de voorgaande delen en de humor is er niet op vooruit gegaan. Het zijn voorspelbare grappen, al moet ik zeggen dat een paar best geslaagd waren (o.a. Mom Focker die op de telefoondisplay van d'r zoon verschijnt, de best grappige parodie op Jaws in de ballenbak, de erectieprik in de badkamer van Greg bij Jack), maar het is wel wat karig.
Jammer ook dat de Focker ouders een kleine rol in de film hebben. Je kan merken dat ze er later bij in gewerkt zijn, want hun rol is buiten het einde na marginaa. Jammer hoor, want juist die 2 voegden wat toe. De rol van de vrouw van Jack is bijvoorbeeld erg kleurloos. Idem met Pams karakter. Voegt al 3 films nauwelijks wat toe. Gelukkig doen Ben Stiller (die ik lang niet altijd leuk vind in films, maar in deze reeks wel) en Robert De Niro het prima, ondanks dat alles als een grote herhaling aanvoelt. Er is ieder geval een goede chemie tussen die twee.
Owen Wilson is er ook weer, maar voegt niks toe. Zijn rol past helemaal niet meer in deze film. Het sloeg ook nergens op dat Jack Pam probeerde te overtuigen om toch nog voor hem te kiezen, terwijl ze al jarenlang samen met Greg is en er 2 kinderen mee heeft. Wat ook stoorde was het vergezochte plot met Jessica Alba. Uiteraard denkt Jack weer dat Greg vreemd gaat. Best wel heel erg afgezaagd verhaal, inclusief dat hij uiteraard na een ruzie hem komt opzoeken waarna hij nogmaals denkt dat er overspel plaats vind.
Maar laat ik niet TE negatief doen, want de film weet voor die anderhalf uur best te vermaken. Opvallend genoeg waren de laatste 20 minuten van de film het leukst. Meestal is dat bij dit soort films juist andersom. Ik had de film normaal een krappe voldoende gegeven, maar ik laat het nu bij een kleine onvoldoende, omdat de makers wel erg onorigineel zijn geweest met dit derde deel. Het is goed geweest met deze reeks.
Musicer
"The Godfocker".
Zelden een komedie gezien met zulk schaars aantal grappen. Terwijl Meet the Parents bij mij nog redelijk hoog aangeschreven staat en ik Meet the Fockers best wel wist the appreciëren, is Little Fockers zonder twijfel het dieptepunt van de reeks.
Indien je je verwacht aan guitige humor met kinderen in de hoofdrol (Assssssss...hoooole, remember?) kom je hier bedrogen uit. Hoewel de titel anders doet vermoeden, zijn de kleine Fockertjes niets meer dan een middel om toch nog een plot te krijgen en uiteindelijk niets meer dan achtergrondpersonages. In één scène slagen ze erin een lach op je gezicht te toveren (de tests in de privéschool), maar voor de rest zijn deze personages zo zoutloos als mijn steak van gisterenmiddag.
Het is te merken dat de aanpassingen met Dustin Hoffman, die op het laatste nippertje toch nog toezegde, erg last minute waren. Bernie Focker was een scene stealer in Meet the Fockers, nu is zijn verhaal gedegradeerd tot een flauw subplot over flamenco dansen. En geen Dustin Hoffman is blijkbaar geen Barbra Streisand. Haar personage is op zich al niet erg amusant, maar in deze kwam ze zonder haar echtgenoot aan haar zijde (behalve in de eindscène) totaal niet uit de verf.
De rest van de cast staat op automatische piloot. Robert de Niro speelt nog maar eens de chagrijnige Jack, maar het nieuwe is er nu compleet van af. Toch was hij de enige die deze prent nog een beetje redde, met o.a. de achtervolgingsscène en het gevecht in het ballenbad. Ben Stiller had daar ook wat mee te maken, maar voor de rest was deze niets waard. De vrouwelijke cast (met de nutteloze "hippe" toevoeging van Jessica Alba) verdween ook volledig uit de schijnwerpers, iets wat me in de vorige film al opviel. En Owen Wilson gaat gezellig verder in zijn van de pot gerukte, waardeloos karakter.
Als er dan nog eens een grap was, was het eentje gedegradeerd tot platvloerse sekshumor. Oké, je kan er eens mee lachen, maar met 5 glimlachen op 1u38 minuten haalt een komedie het (bij mij dan toch) niet.
Duidelijk een sequel om een sequel te maken en nog wat geld uit deze koe van ondertussen al 10 jaar oud te melken. Tijd voor iets anders, mr. Stiller. Of laten we dat toch hopen.
Aardig.
Door de redelijk lange periode tussen dit deel en het vorige valt de herhalingsoefening nog wel mee. De film brengt inderdaad niet veel meer dan de eerdere films, maar brengt gewoon de hele rits aan personages nog een keer samen om er een vanouds gezellig potjes van te maken.
Minder leuk het bijplot met Alba en de vervelende misverstandenhumor die daaruit voortvloeit. Vind het bijna nooit leuk, ook hier zorgt het meer voor irritatie dan voor leuke scenes.
Het moraaltje op het einde is onnodig maar erg kort, het hoeft gelukkig niet de hele laatste helft van de film in te palmen. Verder een leuk rolletje voor Owen Wilson, iemand die je tegenwoordig niet al te veel meer live aan het werk ziet.
Al bij al aardig dus. Een paar leuke scenes die er sterk bovenuit steken en verder vlotte filler die aardig wegslikbaar is. Geen grootse of bevlogen comedy, maar aardig vermaak. Extra plusjes voor enkele geslaagde parodieën.
Edit: wel apart om te zien trouwens welke invloed internet begint uit te oefenen op het filmwereldje. Dat de TVwereld er z'n inspiratie ging opdoen is al een tijdje geweten, maar de YouTube remix is pure internetkopie, ook één van de grappigste momenten wat mij betreft.
Elineloves
Zo, dit was niet al te best zeg. Wat moet je hier nou mee? Tijdens het kijken raakte ik zelfs licht geïrriteerd en de enige vraag in mijn hoofd was: wanneer is de aftiteling? Nouja, misschien vroeg ik mezelf ook wel af wat top acteurs als De Niro, Hoffman, Dern en Keitel in dit script zagen. Om toch maar enkele punten neer te pennen:
Frustratie punt 1: De acteurs. Jammerlijk. Met name het personage van Alba. Geweldige vrouw om te zien, maar jesus.. dit was niks hoor. Op visueel gebied erg leuk, maar toegevoegde waarde heeft ze niet gehad. Al die grote namen, en dan dit? Robert, je kunt zoveel beter. Hij heeft dit soort films toch helemaal niet nodig? Dat hij af en toe eens een mindere film maakt, prima, maar dit is beneden de maat natuurlijk. Geef die man een Razzie of een degelijk filmscript.
Frustratie punt 2: Komedie? Waar was de humor dan? De rek is er uit, de koek is op.. Slappe aftreksels vol platte, niet grappige scènes halen de vaart er behoorlijk uit.
Frustratie punt 3: Hoeveel films krijgen we nog te zien over de terroriserende schoonvader? Vernieuwend is het nergens, het is eerder uitmelking van de vorige twee films. In deze film zit nog minder chemie dan in de voorgaande delen, maar nu begint het pas ergerlijk te worden.
Simpel. Voorspelbaar. Vermoeiend.
Er is vrijwel geen plot meer over; het is aan de cast om deze vergezochte herhalingsoefening drijvende te houden. Dat lukt nog best aardig, maar een grote reeks flauwe grappen en een wel heel erg belegen finale zorgen uiteindelijk voor een volstrekt te verwaarlozen geheel. Leuk om DeNiro weer eens samen te zien met Harvey Keitel, dat wel, en de aanwezigheid van een best grappige Jessica Alba kan ook geen kwaad.
Uitstekende cast, Robert de Niro, Dustin Hoffman , Harvey Keitel, Ben Stiller , Owen Wilson, Barbra Streisand, Blythe Danner, Laura Dern en Teri Polo in een draak van een komedie, veelal geforceerde humor en totaal geen verhaallijn meer.
liesgjal
Been there, done that.
Als je verder niks te doen hebt en een flauwe komedie wil zien: Kijken.
Voor iedereen die de vorige delen gezien heeft en zich afvraagt? Nieuw deel, kinderen? ben benieuwd? Niet doen... totaal geen toeving aan je kijkervaring.
Honey I shrunk film/versies zijn leuker.
helemaal mee eens, je wordt er moet van! Na 5 min was ik al zat!
Wat een ellendig zeik derde deel was dit. Het verhaal (zat er wel een verhaal in ?) was belachelijk slecht en de uitvoering beroerd. Waar het eerste deel nog zeer leuk was en het tweede deel al dramatisch slecht was spant deze film werkelijk de kroon met flauwe en kinderachtige humor. Het enige waar ik hem om moeten lachen was het Google grapje halverwege in de film (niet het Google grapje op het einde want dat was gewoon belachelijk). De film springt ook steeds van de hak op de tak en er zit dus totaal geen lijn in het verhaal. Dit verhaal voegt overigens ook niets toe aan de twee eerdere delen.
De cast in deze film mag zich schamen dat men nog meegedaan heeft aan een derde flut deel. Robert De Niro en Ben Stiller (zag er oud uit in deze film) waren nergens grappig en de bijrol van Jessica Alba was schandalig slecht en totaal niet grappig. De enige die nog een heel klein beetje grappig was, was Owen Wilson. Het positieve in dit deel was wel dat Barbra Streisand en Dustin Hoffman er nauwelijks in voorkwamen. Ik ergerde me al aan hun in het tweede deel en in dit deel spelen ze nog slechter vooral Dustin Hoffman speelt de rol van een debiel die totaal niet grappig is. Maar zoals gezegd komen ze er gelukkig niet veel in voor (dat ze er in voorkomen is wel eigenlijk al te veel). Man man man wat een ellendige zeik film was dit.
De titel van de film is eigenlijk ook belachelijk want de hele film draait niet om de kinderen van Greg en Pam. Waar het in deze film wel omdraait mag Joost weten.
Kiros
Jammer, maar dit komt niet in de buurt van de voorgaande delen.
Weinig verrassends, omdat we de bekende trucjes met de personages wel kennen.
De norse achterdochtige schoonvader, de wat sukkelige schoonzoon en de ex-vriend die weer om de hoek komt kijken, we kennen het.
Toch was het geen straf om deze film te bekijken. Het keek wel lekker weg ondanks dat de leuke grappen op èèn vuurwerk hand te tellen waren. Het laatste kwartier was zeer slap en erg kinderachtig.
Waar deel 1 en 2 af en toe nog wel goed zijn voor een kijkbeurt op televisie ( met een half oog) zal deze snel doorgezapt worden.
Dit derde en waarschijnlijk laatste deel van “The Fockers” voelt helaas nogal overbodig aan.
Er is een nog grotere sterrencast opgeroepen dan in het voorgaande deel, maar waar in het vorige deel de nieuwe personages nog wat toevoegden, is dat hier niet het geval.
Meet the Parents had een leuk fris verhaal en scherpe humor. In het vervolg voegde Dustin Hoffman en Barbara Streisand zeker wat toe, al was de film wel iets minder dan deel 1.
Dit derde deel heeft weinig nieuws te bieden, ja Jessica Alba en Harvey Keitel, maar beiden spelen een soort van overbodige rol, die totaal niet grappig is. Ook de eeuwigdurende strijd tussen Jack en Greg voelt wat overbodig aan. Waarom moet er na al die jaren nog strijd zijn en waarom vertrouwd Jack, Greg nog steeds niet? Verder zijn vooral de grappen deze keer nogal flauw, afgezaagd en voorspelbaar. Er zitten wel enkele aardige vondsten tussen, maar grotendeels valt het tegen.
Het meest positieve is in deze film de rol van Owen Wilson, die haast in elke film fris en vrolijk voor de dag weet te komen en ook hier mij weer een aantal keren aan het glimlachen kreeg. Maar goed uiteindelijk is het duidelijk dat de pap wel op lijkt met dit derde deel. Er is nog even flink gecashed en nu is het weer tijd voor wat nieuws, al blijkt Hollywood daar de laatste jaren nogal moeite mee te hebben.
Captain Pervert
Heel veel bekende gezichten, meer dan in beide voorgaande films bij elkaar.
Toch een zeer lage grapdichtheid en een totale afwezigheid van echte dijenkletsers van grappen. Owen Wilson is niet heel erg irritant maar ook absoluut niet leuk, Hoffman en Streisand zitten er bijna niet in, en De Niro komt amper uit de verf. Alba is vervelend, de rest kleurloos. De knokpartij is zeer flauw maar nog wel een klein hoogtepuntje.
Slecht script met te weinig om te lachen.
handelaar
Na al die negatieve berichten dacht ik een oersaai gedrocht te gaan aanschouwen maar niets bleek minder waar. Beslist geen superfilm waar de ene lachsalvo de andere opvolgt maar dat kon ik ook niet van de twee vorige delen zeggen. De film heeft zijn momenten en het was voor mij een blij weerzien van de Fockers en de Byrnes.
Vanouds pijnlijk.
Na een uitstekend eerste deel en een leuk vervolg is het derde deel gelukkig niet echt slecht geworden. Sterker nog, vele grappen zijn weer als vanouds pijnlijk, waarbij Stiller en De Niro de kar met name trekken. Hoffman liet zich bijna volledig uit de film schrijven en ook Streisand voegt weinig toe. De humor, hoe schaamteloos en voorspelbaar soms ook, werkt nog steeds. Inclusief de op de hedendaagse YouTube-hype inspringende eind-remix van Stiller.
Goed.
Minotaures
''Dad stuck Grandpa Jack in the wee-wee last night. Because he's old.''
Best een laag gemiddelde.
Tot zover waren alle 3 de delen vermakelijk, maar blijf in dit geval deel 1 het leukst vinden. Ookal doet deze het niet slecht.
Best een leuk verhaal en dit keer met meerdere Fockers. Van de tweeling is die jongen grappig, omdat die meer op z'n vader lijkt en is zo z'n opa's minst favoriet. Greg's ruzie met Jack blijft altijd bestaan en er komt geen half uur voorbij zonder dat ze achterdochtig zijn en in de clinch komen. Er zijn ook een aantal leuke scènes wat hilarisch zijn, Greg vs. Jack tijdens een feestje (ballenbak en springkussen als locatie om te vechten) en een interview van Jack en Greg tijdens een open dag op school.
Er zijn ook een aantal acteurs bijgekomen; Jessica Alba als een zakenvrouw en Keitel als een renovatie-deskundige die niet alles op een rijtje heeft. Van de vorige delen is iedereen er nog, met Owen Wilson en z'n goedlopende zaken.
Een grappig einde; Jack op Google. Vind het maar goed zo, de 3 Focker delen. Een 4de zou hoogst onnodig zijn. Een vermakelijke 1,5 uur vullende afsluiting van de Focker-trilogie.
otherfool
Je moet maar durven hier 10 jaar na het prima origineel nog eens mee aan te komen kakken. Het goede nieuws is dat Gaylord's ouders goeddeels uit beeld verdwijnen, maar de plaatsvervangende schaamte scenes worden moeiteloos overgenomen door een echt waardeloos geschreven rol voor de immer bevallige Alba. Voor de rest bovenal een overbodige film.
Niet echt leuk, maar ook niet heel vervelend en daar was ik vooraf eigenlijk wel bang voor. 2*.
JerryL
Veel negatieve reactie's. Ik raad komedie liefhebbers aan hier niet teveel aandacht aan te schenken. De film was naar mijn mening helemaal nog niet zo slecht.
Uiteraard hebben we de verhaallijnen al eerder gezien. Echter vond ik het ook deze keer weer vermakelijk. De nieuw komer Jessica Alba en een gegroeide Owen Wilson maken deze film voor mij wederom de moeite waard. Een extra pluspunt is toch wel dat de personages ook in deel drie weer door dezelfde acteurs worden ingevuld, dit voorkomt Home Alone-achtige toestanden.
Deze film kijkt lekker weg en heeft mij geen moment verveelt.
De kritische kijker zal bij iedere film wel iets vinden om op af te geven. Ieder zijn smaak.
dit0rz
Meet the parents/fockers zijn erg leuke films
omdat deze films een aardig verhaal hebben en een leuk onderwerp.
little fockers, gaat niet over de little fockers, hoewel dat wel de bedoeling is volgens mij.
een verhaal kan ik het niet noemen, wel gebeuren er erg veel dingen die weinig met elkaar te maken hebben waardoor het een erg onduidelijk verhaal word waarbij je het gevoel hebt dat het ergens heen gaat.
ik zag hier net dat hij 98 min duurde, het voelde als een erg lange zit waar misschien 3 grappen echt leuk zijn.
3 leuke grappen in 98 minuten
bekijk gewoon de trailer, die is wel leuk
mr_erp
Het concept is totaal uitgemolken!
Na deel 1 en 2 nog weer een beetje van hetzelfde..
Alleen is het dit keer meer een serie bij elkaar geraapte scenes,
en dan vrijwel zonder enige vorm van humor.
De rol van Owen Wilson als complete idioot zorgde voor een enkele glimlach,
maar zelfs de droge humor van hem kon mij in deze film niet bekoren.
--> Afrader.
filmamator
Waar de film naartoe wou was onzuiver. De dialogen en het acteerwerk waren ook niet al te best, maar de chemie tussen Stiller en De Niro blijft, zoals ook in het voorgaande deel, leuk om te zien.
Redelijk.
Zeriel
Beetje overbodige exercitie, best onderhoudend met een enkele geslaagde scene op het einde.
Sergio Leone
Deze film gaat perfect door op het elan van z'n voorgangers.
Men moet dus niets spectaculairs verwachten. De moppen zijn van hetzelfde genre. Maar ze zijn wel goed te doen en het maakt de film aangenaam.
Ook het verhaal volgt hetzelfde stramien. Misverstanden en karikaturale optredens ten top.
Ben Stiller valt goed mee, maar in het gezelschap van Robert De Niro is het toch een uitgemaakte zaak wie het beste is.
Verder enkele leuke bijrollen en goeie gastoptredens van Owen Wilson, Barbara Streisand en Harvey Keitel. Jessica Alba bewijst ook in een flauwe komedie als deze dat ze weinig tot geen talent bezit (al raad ik ze dit soort overacting wel aan), maar een knappe madam is ze wel.
Aangenaam.
Redelijke vervolgfilm waarin het gezin Focker is uitgebreid met een jonge tweeling. Eigenlijk meer van hetzelfde. En zonder dat het echt hilarisch wordt, kijkt het wel gemakkelijk weg. De cast is opnieuw uitgebreid met een aantal bekende namen waarbij het zeker leuk is om Robert DeNiro en Harvey Keitel tegenover elkaar te zien (ook al is dat maar één scene).
david bohm
Uitmelkfilm die ondanks de sterrencast mij niet kan bekoren. Mede gelet op die cast had er meer ingezeten. De little fockers spelen helaas een nogal onderschikte rol in het geheel, het draait allemaal weer om de Godfocker-de heer Stiller- en de heer De Niro die wel weer geinig is. Ook de heer Wilson zet een leuke rol neer maar al met al een matige comedy.

Meet the Fockers
2004

Meet the Parents
2000

Ben Stiller en Robert De Niro terug in nieuw deel 'Meet the Parents': alles over de komedie

Roger Waters the Wall
Documentaire / Muziek, 2014