• 9.376.792 stemmen

Geregisseerd door: Paul Weitz

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Dustin Hoffman

Releasedatum: 22 december 2010

Plot Little Fockers

"Kids bring everyone closer, right?"

Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?

Greg Focker

Dina Byrnes

avatar van soom

soom

Leland Palmer schreef:

Overdrijf je niet een beetje? En dan nog; je hoeft 'm niet te zien hoor.

Weet ik wel. Ik moest alleen mijn frustratie even kwijt over het feit dat er na een minder 2e deel, nog een derde deel komt, ik vond Meet the Fockers namelijk echt een rampfilm. Maar je hebt natuurlijk gelijk, ik overdrijf wel een beetje.

avatar van wimnoot

wimnoot

Ik vond deel twee niet (veel) minder dan het eerste deel. Ik denk dat de verrassing van eerste deel er beetje van af was, maar dat werd goedgemaakt door de ouders van Greg. Ik ben benieuwd welke nieuwe karakters we bij dit deel gaan tegen komen.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Ook al voor de gezichtsuitdrukkingen van DeNiro en Stiller mag van mij gerust een derde deel komen

The Godfocker

avatar van The Oceanic Six

The Godfocker

Mm, had weinig verwachtingen van de film maar de trailer is best leuk.

Musicer

Dustin Hoffman zal dan toch in een aantal scènes meedoen.

Slashfilm.com

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Dit is het beste nieuws wat ik ooit gehoord heb. Dustin Hoffman doet toch weer mee met Little fockers nou verheug ik me toch nog op deze film.

avatar van DutchVibe

DutchVibe

In deel 2 wordt toch bekend dat Pam zwanger is? Waarom dan doen alsof het iets heel nieuws is in deel 3??

avatar van Film Fan

Film Fan

De twee films hiervoor waren om te brullen, ben benieuwd hoe deze zal zijn!

avatar van Chattingforum

Chattingforum

LOL Geniale trailer:) Nu nog de film:)

avatar van eltorro

eltorro

Film heeft een budget van 125 miljoen dollar (Volgens wikipedia), nu mogen we op zijn minst wel hopen dat Optimus Prime even gedag komt zeggen.

avatar van intezar

intezar

Deel 1 was leuk en deel 2 kansloos.

Deel 3 zal wel een ramp zijn.

avatar van Moreau

Moreau

Ik vond deel 2 misschien wel leuker dan de eerste.. de trailer van de derde spreekt me niet echt aan; maar we zullen zien.

avatar van Nastaroth

Nastaroth

Zeer knap deel 2 & 3 gewoon het zelfde verhaal met het zelfde einde.

avatar van JustMike

JustMike

The Godfocker!

awesome!

avatar van rep_robert

Tulsa zijn/haar stem kan wel verwijderd worden lijkt me? Geen stemmen op IMDB/Rotten Tomatoes/Metacritic en voor zover ik weet ook nog geen persvoorstellingen?

avatar van Courtes

Courtes

intezar schreef:

Deel 1 was leuk en deel 2 kansloos.

Deel 3 zal wel een ramp zijn.

Deel 2 vond ik iig veel leuker dan deeltje 1..

avatar van Dutchgreens

Dutchgreens

eens kijken hoe ik komende maandag ga overleven, wanneer ik dees in de bios moet zien. zal wel weer een afknapper worden net asl de vorige twee..

wie geeft me ongelijk? plz

Musicer

^^Het feit dat je gaat kijken terwijl het je blijkbaar geen barst interesseert is me op zich al een vreemd gegeven.

Ik heb ook geen al te hoge verwachtingen van deze, maar Meet the Parents is imo toch een van de betere komedies van de laatste tijd. Geen topper, maar zeker niet slecht en zeer onderhoudend.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Wat heb ik zin om deze te kijken!

avatar van fred1946

fred1946

Denk dat een leuke film gaat worden,zo te zien aan de trailer.

Houd normaal niet zo van Amerikaanse humor.zo voor gekauwt.

Zag deel 1 en 2 alleen die koppen al,De Nero kan zowel alles spelen.

Ga hem zeker zien.

Vraag me alleen af waarom al een vooroordeel.

Kwestie van smaak.

avatar van Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

Focker

Oké, best oké maar niet bepaald beter als zijn voorgangers.

De acteerprestaties zijn op hetzelfde niveau maar wat kan je hier nog allemaal uithalen? Na een 3de vind ik het wel genoeg of anders gaan ze hetzelfde lot als Home Alone tegemoet.

Hier en daar zitten er nog wel een paar komische stukjes tussen maar niet meer als anders. Leuk bijrolletje van Harvey Keitel maar voor mij wel overbodig. Niettemin dat het verhaaltje weer flinterdun is.

Die andere stemmen die ze hier geplaatst hebben mogen verwijderd worden want die mensen hebben de film nog niet gezien.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Reservoir Dogs schreef:

Focker

Waarom ben jij hier zo zeker van. Doe niet zo exclusief joh.

avatar van wwelover

wwelover

Een redelijk vervolg, die niet echt ergens in uitspringt en ook niet beter is dan deel 1 en 2, maar wel de moeite waard is. Het verhaal stelt niet zo heel veel voor, er gebeurd vrij weinig maar het is wel typische Meet The Parents humor dus als je die leuk vond kun je hier ook wel om lachen. Leuke confrontaties tussen Ben en Robert, vooral het feit dat hij de Godfocker wordt genoemd terwijl Robert de Niro zelf in The Godfather heeft gespeeld vind ik wel grappig. Verder zitten er leuke bijrollen in zoals Harvey Keitel en natuurlijk ma en pa Focker. Ook Owen Wilson is wel lachen.

avatar van rep_robert

Het is maar goed dat dit deel veel later uit is gebracht, want de film tapt vooral uit hetzelfde vaatje. Snap eigenlijk nog steeds niet wat Jack Byrnes tegen Gay Focker heeft, de kids zijn al bijna 5 jaar oud en ze gedragen zich nog hetzelfde tegenover elkaar. Alsof dit deel eigenlijk maar een paar maanden na deel 2 afspeelt. Dit tart soms wel een beetje de geloofwaardigheid van het verhaal.
Voor de rest een aantal voorspelbare grappen(dat Jack Greg zogenaamd ziet zoenen met Andi, dat soort grappen) en weinig nieuws onder de zon.

Toch blijft het vermakelijk, zijn de personages weer ouderwets leuk en zitten er toch ook een boel geslaagde grappen(toen Mom Focker op Greg Fockers telefoon verscheen toen hij gebeld werd door z'n moeder ) bij en is de film verder erg onderhoudend. Wel jammer dat de rollen van Hoffman en Streisand een beetje te geforceerd erin geschreven en hebben ze helaas te weinig invloed in de film. De rol van Alba vind ik wel erg leuk, Andi Garcia

Vermakelijk, maar de bodem van de put lijkt al in zicht te zijn gekomen. Dankzij de aantal jaren verschil tussen het verschijnen van Meet the Fockers en Little Fockers blijft het nog prima te pruimen, dat wel weer.

Oh ja, de aftiteling is wel erg geniaal. Leuk ingespeeld op de youtube hype.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Meer van hetzelfde, dat is al vaker gezegd, maar het blijft lachen. Weer veel focker-woordgrapjes. Veel platte seks-/poep-/pieshumor die anders niet erg grappig was geweest, maar de acteurs en de geinige personages die ze neerzetten maken veel goed. Daarnaast ook nog een aantal geestige situaties en geinig bedachte grapjes. Aftiteling is ook wel lachen. Valt eigenlijk niet zo heel veel meer te zeggen. Verhaal stelt natuurlijk niks voor en is een kapstok voor de personages en de grappen, maar ja, voor welke komediefilm (uitzonderingen daargelaten) geldt dat niet?

avatar van Stephang

Stephang