Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Gerard Butler, Jennifer Aniston en Christine Baranski
Releasedatum: 1 april 2010
Bekijk via Netflix
Plot The Bounty Hunter
"It's a Job. It Isn't Personal. Well, Maybe a Little..."
Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.
Milo Boyd
Dwight
Gelman
Gary
LingerY.
Een komieke film en vrijwel iedereen kijkt graag naar de Jennifer Aniston films.
De film waar ze ook hoofdrol in speelt: Charley and Me, vind ik leuker verzonnen dan dit verhaal maar, ze speelt gewoon haar rol en dat doet ze elke keer uistekend.
Ik had ten slotte niet verwacht dat ze beiden in de gevangenis zouden komen... Toch nog een goede afsluiting van de film.
Gemiddelde film om naar te kijken (2,5)
Mr. Green
Nee sorry, dit kon me totaal niet bekoren.
Wat ik mis is een bepaalde scherpte, het is me allemaal te vlak en on-inspirerend. Alsof het niet snel genoeg achter de rug kon zijn.
Jammer, want met het gegeven verhaaltje zou je toch veel meer kunnen doen.
Een met vlagen houterig acterende Butler. Duidelijk niet zijn soort genre.
Aniston nooit een hoge pet van op gehad, en dat veranderd ook met deze film niet.
Daarbij heeft haar gezicht iets onnatuurlijks in deze film. Het oogt wat stijfjes en ik zou zweren dat er allerlei drek in haar gezicht is gespoten (inwendig dus).
condomafia
niet echt boeiend deze film....
Maarja na het lezen van het plot kon je dat verwachten natuurlijk
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Ik hoef hem geen tweede keer te zien, maar hij viel nog mee. Net genoeg voor 3 sterren. Jennifer Aniston films vind ik geweldig. Ok, je blijft er Rachel Green in zien, maar ze is en blijft grappig.
Helaas in deze film slechts enkele keren kunnen glimlachen. Met het plot hadden ze iets grappigs kunnen maken zoals in Date Night, maar hier maken ze er liever een complex, doch redelijk braaf kat en muisspelletje van.
Ik heb van vrienden heel slechte reviews gehoord en het is inderdaad maar een zo-zo film.
f2sputnik
Een geinige film om eens te kijken.
Gewoon een leuke film.
We hebben alleen haar borsten niet mogen zien, goeie van die gozer, zou het allemaal nog wat komischer hebben gemaakt.
melanie1621
Niet echt een hoogstandje maar toch een aardige film, duurt alleen best wel lang en het verhaal is niet echt onvoorspelbaar.
JacoBaco
Gerald Butler, de man die alles kan. Hij wisselt het type rollen als acteur keurig netjes af. Zo viel hij in films als Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life en Reign of Fire nog helemaal niet op, terwijl hij toch een vrij prominente rol heeft. Pas na het zien van 300 vroeg ik me af, wie is die stoere gast? Tegenwoordig zien we hem regelmatig langskomen in actiefilms, drama's en romantische komedies.
The Bounty Hunter is een actie komedie met weinig actie en weinig komedie. Ik kon niet lekker in de film komen en zoals ik al zei viel er eigenlijk weinig te lachen en als de film het dan van de actie moet hebben dan valt dat ook tegen. De soundtrack is zelfs tergend slecht en deed me soms aan een pornofilm denken. Het enige leuke nummer wat voorbij kwam, is It's Tricky van Run-D.M.C. Maar ja, volgens mij heb ik die ook al 40 keer gehoord in allerlei andere films.
Valt er nog iets goeds te zeggen over deze film? Ja, de film heeft zn momenten en Jennifer Aniston heeft erg mooi haar. Werd er een beetje opgewonden van eerlijk gezegd. De film wordt in principe wel leuk gebracht en dat is dan ook een beetje de reden waarom ik deze film een 2,5* geef. Gemiddelde film met het leuke wel in zicht, alleen het wordt helaas niet bereikt..
mnrk
Gewoon een leuke film om te kijken, niks meer en niets minder.
Gerard Butler speelt weer een leuke rol en Jennifer Aniston zag er inderdaad erg leuk uit in deze film
zoals "JacoBaco" ook al aangaf.
Het verhaal is wel erg voorspelbaar maar bij dit soort films is dat helemaal geen probleem.
amanda3785
Leuke, vlotte film om naar te kijken met goede acteurs die er ook nog eens heel leuk uit zien. Goed setje bij elkaar
Inderdaad wel een voorspelbaar verhaal, maar dat is toch al vaak met romantische komedies.
android325
ik heb echter geen enkele grappige moment meegemaakt. saaie komedie. ik vond het zeer teleurstellend, terwijl de tailler heel mooi is uitgebracht.
Boddhi
Geen geslaagde komedie imho. Het beetje actie in het verhaal hield de film wat mij betreft een beetje op de been. Ik vond JA in Friends al irritant, hier doet ze er een schepje bovenop. What's in an opinion...
Livefree70
Mierzoete -amerikaanser kan het bijna niet- (maar ok wat wil je met Jennifer Aniston?!) actie-komedie. Veel meer valt er eigenlijk niet over te zeggen, op zich wel leuk voor 'n keer!
Bura
Niet een geweldige film, zou hem zeker niet nog eens opzetten... toch maar een 2,5
Hanne
Mwoaah.. Had meer verwacht van Aniston en Butler.. En jammer van Jason Sudeikis, hij kan zo leuk zijn. (vooral zonder snor..)
DonLeone
wat een afgrijselijke film. dat heeft vooral met het verhaal te maken. het is geschreven alsof het enkel dient voor kleuters: elk karakter hier is koppig en dom. in totaal lijkt het enkel verfilmd voor liefhebbers van Anniston. heel jammer, want dat is alweer een titel meer aan het rijtje van 'domme blondjes'-films. niet alle blondjes zijn dom, dus weg met films als deze. weg met The Bounty Hunter! boe!!!
Timba69
Vlotte eenhapsfilm voor een gezellig avondje met je vriendin. Niet bij nadenken en daarna snel weer vergeten.
tevelenco
Zeer matige film.
Eigenlijk was alleen de openingsscene grappig.
Verder heeft de film maar bar weinig te bieden en was het nog een hele kunst hem af te kijken.
Gelukkig liep Jennifer Aniston er nogal vaak lekker kortgerokt bij anders was het helemaal geen doen geweest..............
demorge
Exact! Het standaard receptenboekje van hollywood weer he... Zeer vermoeiende film, terwijl ik een leuke romkom toch meestal wel kan waarderen! Jammer, jammer.
Saaimen
Oi Joi Joi, Jennifer Aniston is mooi in deze lekkere komedie waar ik zeker aardig wat lach momentjes heb gekend. Leuk bedacht verhaal alleen sommige dingen zijn wel heel slecht uitgewerkt zoals: Er komt nooit aan het licht waarom die Bobby nou ze handtekening had gezet en wat die op dat moment in de loods deed. Hij heeft nog steeds 11.000 schuld. Waarom gaven ze die ene gozer een paardenspuit ? Hij zegt tegen ze ex dat hij een vriendin heeft, daar gaat het daarna nooit meer over, gek van haar! Waarom rent die gozer weg bij het horen van de naam Earl?? Wat was die functie van de golfclub! Dat soort dingen waren wel storend en daardoor net aan 3 sterren.
undercuver
Best een grappige film om met een aantal vrienden en vriendinnen te kijken onder het genot van een zak chips en een biertje!
Het einde was trouwens wel vet tof! net goed dat hij die agent nog even neersloeg
Leuke film om een keer gezien te hebben.
Enne Saaimen:
Die gozer kreeg een paardenspuit omdat hij zijn been brak en daarmee naar een dierenarts was gegaan.
De functie van de golfclub was om informatie te achterhalen over de man die ze zochten, en dat kregen ze ook van dat studentje in dat golfkarretje..
kobe bryant fan
Slechte film totaal niet grappig en zeer slap verhaal ik wou dat ik meer dan een 1.0* zou kunnen geven maar dat verdiendt deze film niet,jammer.1.0*
brabusRUS
Ook ik zie Butler liever in een ander genre, maar op zich deed ie het hier niet slecht. Aniston speelt op auto-piloot, maar niks op aan te merken. Het verhaal zelf is zeer cliché, maar daar ergerde ik mij niet erg veel aan. Gewoon een prima, luchtig filmpje.
Bruens
Vond Butler het goed doen in dit genre evenals Aniston al is die op dit terrein een stuk bekender. Leuk opzetje en kijkt makkelijk weg.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

The Silence of the Lambs