• 9.374.477 stemmen

Geregisseerd door: Andy Tennant

Met onder meer: Gerard Butler, Jennifer Aniston en Christine Baranski

Releasedatum: 1 april 2010

Plot The Bounty Hunter

"It's a Job. It Isn't Personal. Well, Maybe a Little..."

Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

avatar van melvddonk

melvddonk

Fijn filmpje. Niets bijzonders, maar makkelijk te kijken. Ik heb me weer prima vermaakt. Butler doet het erg goed en ik vind het sowieso altijd leuk om films met hem te kijken.

avatar van AxeCrazy

AxeCrazy

matigjes

avatar van JakobFugger

JakobFugger

Wel aardig luchtig filmpje, soort actie romkom moet het voorstellen. Soms beetje rommelig, maar Butler kan me altijd wel bekoren en Aniston ziet er nog steeds goed uit. Het uitgangspunt is ook wel grappig, dus toch 3*. Geen hoogvlieger, wel luchtig vermaak.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Geen geweldige films. Er zitten wel wat grappige stukken in, maar ook niet meer dan dat. Wel een + voor Aniston, die er weer leuk uit ziet.

avatar van Horrorfreak12

Horrorfreak12

Leuk verhaal waar weinig mee gedaan is. De verveling sloeg soms toe en veel te weinig grappen!

avatar van KILLERBEE99

KILLERBEE99

Leuke film, heb erg genoten!

avatar van Precies

Precies

1 ster voor Jennifer. En geen sterren voor de film. En vijf sterren voor mij, omdat ik hem heb afgekeken.

avatar van JasonBourne

JasonBourne

Ik was niet onder de indruk, te weinig gelachen voor een komedie. Ondanks Jennifer sloeg de verveling bijna toe, maar goed, voor een avondje ontspannen kan deze film geen kwaad. Leuk voor een keer.

avatar van Jeben

Jeben

Gerald Butler speelt zijn rol als sadistische ex erg goed!

Op gegeven moment waren er wel stukken waarvan ik zoiets had van het hoeft niet te serieus,

er mag wel wat meer humor in voor een komedie. Maar zeker een aanrader om eens te kijken!

avatar van Muyo

Muyo

Geweldige actie / komedie.

Leuk verhaal, goede uitwerking, lekkere komedie en leuke actie.

Verhaal komt verder in de film steeds meer los en er is een goede set-up gemaakt.

Gerard Butler vind ik sowieso een geweldige acteur om te zien acteren in acties en zijn humor is altijd lekker.

Dan Jennifer Aniston die heerlijk geacteerd heeft en er ook weer geweldig uitziet !

Al bij al een aanrader voor een ruime anderhalf uur film vermaak.

3,5 sterren.

avatar van Rodger

Rodger

ja.. leuke komedie... voor een zterdagavond met niks op tv...

Heb er wel om kunnen lachen....

2.5**

avatar van @quikfit

@quikfit

Deze viel mij erg tegen qua "lachniveau",2,5 voor het prettige voorkomen van Aniston.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Leuke film!

Hij valt natuurlijk onder de categorie: ''makkelijke weg kijkertjes'', maar deze film vond ik net iets beter. Dat zal in mijn geval ook meespelen omdat Gerard Butler meespeelt en dat deze film niet probeert constant grappig te zijn maar ook ook hier er daar wat serieuze kanten toont.

avatar van Film Fan

Film Fan

Leuke vermakelijke film die je niet doet bulderen van het lachen maar wel grappig is. Butler en Aniston laten niet het beste zien maar dat kan ook niet in deze film. Het verhaal is oppervlakkig en voorspelbaar. Wel hier en daar grappige dialogen maar thats it. En dat hoeft ook niet altijd. Het verhaal kabbelt rustig verder en je weet dat het nooit een wilde stroom gaat worden. Ik heb beroerdere films gezien maar één ding is zeker, deze gaat niet de review in.

13 in een dozijn film.

avatar van killer13

killer13

ik heb em de vorige keer na een half uur uit gezet. dus erg goed was ie niet. toegegeven ik was toen niet echt in de stemming voor een komedie dus misschien valt the bounty hunter toch nog best mee. gerard butler is een van mijn favo acteurs en ik heb jarenlang een enorme crush gehad op jennifer aniston dus ik denk dat ik het ze wel verschuldigd ben om de film tenminste helemaal uit te zien. hopelijk valt ie nog een beetje mee

avatar van Jesusthesecond

Jesusthesecond

Vind ik maar niks. Anistons verschijning is het enige lichtpuntje in deze verder onbenullige film.

avatar van charmed one

charmed one

een leuke film.

ik heb me wel vermaakt.

hij was wel lachen.

maar ik lag niet in een deuk.

maar ik heb wel genoten.

avatar van Filmpie1

Filmpie1

Wel een aardige komedie.

Hier en daar een keer moeten lachen.

Hoogte punt is Jennifer Aniston.

avatar van scorsese

Tegenvallende romcom met een aardig portie actie waarin een premiejager achter zijn ex-vrouw aanzit. Het begint allemaal nog wel redelijk leuk, maar de film valt al snel in de herhaling met de achtervolgingen en de ontsnappingen. Ook het hele plot met de woekeraars en de corrupte politie is niet boeiend. Echt grappig wordt het nergens, en ook de wisselwerking tussen Jennifer Aniston en Gerard Butler valt wat tegen.

avatar van soom

soom

Al een tijdje erg benieuwd geweest naar deze film, met name omdat ik Gerard Butler een fijne vent vind, en Jennifer Aniston gewoon het beste een beetje Rachel achtige rollen zou moeten spelen, ze is hoe dan ook het leukst als ze dat soort dingen doet, hoewel ze wel meer kan dan dat. Ach ja.

Bij Bounty denk ik aan tropische stranden, warme zon, kokosnoten... Hoelahoep! Ghehe. Natuurlijk is er niet echt iets exotisch aan deze film, hoewel de chemistry wel een beetje tropische warmte overbracht, hartverwarmend stukje scene als Milo en Nicole in dat hotel aan het eten zijn en elkaar diep in de ogen kijken. Vanaf dat moment was het beter gesteld met de chemistry, tot dat moment vond ik het maar een beetje koeltjes overkomen. (Maar dat ligt ook wel aan de wijze waarop het verhaal begon waarschijnlijk ), en toch vond ik het vanaf genoemde spoiler net iets fijner.
Gerard heeft zo'n kwajongensachtige kop, hoe oud is ' ie? 42 ofzo? Hm... Ik vond hem wel sexy, hij had zo'n ondeugende glans in z'n ogen (viel me daarna ook weer op bij the Ugly Truth, waar ik gewoon even naar deze knapperd moest kijken ), en hij is leuk. Hij is geen geweldige acteur waarschijnlijk, maar kan wel dit soort fijne romcoms opleuken met zijn fijne verschijning. Hij's fijn.

Jennifer en Gerard zijn dan ook best een tof koppeltje, en het gegeven is leuk bedacht, leuk uitgewerkt (al vond ik Stewart een vervelend personage), en het bracht dan ook wel een warm gevoel met zich mee. Leuk .

avatar van Tarkus

Tarkus

Leuke film is dit wel, met een paar geslaagde grappen.

Maar het leukste om zien aan deze film is toch wel de verschijning van Jennifer Aniston.

avatar van gitmoose

gitmoose

Een super acteur (Gerard Butler) en een geweldige actrice (Jennifer Aniston).

Leuk verhaal over een exen die elkaar het leven zuur maken met uiteindelijk toch wel een happy end. Het einde was origineel en paste ook wel bij het karakter van Milo. LEUK

avatar van film smurf

film smurf

een best leuke film om naar te kijken ik ben niet in slaap gevallen . goed gespeeld door jennifer aniston en gerard butler . smurf goed.

avatar van taborano

taborano

erg 13 in een dozijn

avatar van Lennon

Lennon

Slap verhaal, langdradig en totaal niet boeiend.

Enige waar ik hier een ster voor geef is de heerlijke looks van Aniston.

Schijtfilm met hoofdletter S

avatar van gauke

gauke

Een simpele, gladde en clichématige film (lichte kost in pastelkleuren), die niet al te veel van je als kijker vraagt en zoals te verwachten valt zijn zwaktes heeft maar ook zijn onderhoudende momenten. Gerald Butler speelt in het algemeen in films waarin hij kan laten zien hoe een echte kerel zijn moet en Jennifer Aniston (altijd mooi om te zien) kijkt met grote verbaasde ogen in het rond, heeft haar verwarrende momenten, en probeert het gevecht der seksen voor zich te winnen. De chemie tussen beiden werkt dan ook.

avatar van rox91

rox91

Aardige film al is het niet helemaal mijn genre. Wel erg voorspelbaar en enigzins overdreven.

avatar van stipstap

stipstap

In Friends was ze een ster Aniston, maar op het witte scherm vond ik haar geen held. Ik vond dat ze simpelweg niet kan acteren. Maar nadat ik deze film zag enkele jaren geleden zag, heb ik mijn mening moeten veranderen. Aniston kan bijkbaar in een film als deze toch overtuigen. Ze kwam geloofwaardig over en zette haar rol serieus neer.

Het verhaal van de film was ook leuk, het keek gezellig weg en was bij momenten ook grappig. Chemie tussen Butler en Aniston zorgde ook voor een sterke meerwaarde.

avatar van Honey Blossom

Honey Blossom

Over deze film kan ik heel kort zijn: de film is overbodig en voegt niets toe. Duurt wel erg lang voor een romantische-komedie. Een enkele keer schoot ik in de lach.

Gerard Butler komt erg geforceerd over. Ik zag af een toe een glimp van 300. haha, a little rough on the edges. Terwijl hij het in The Ugly Truth juist heel goed heeft gedaan.

Jennifer Aniston: Wauw on the figure! maar Jézus, haar borsten zijn heel de film in het zicht. Ik bleef er naar staren en irriteerde me er zelfs aan, met haar doorzichtige hempje.

Het einde was kut.

Magere 4*.