• 9.374.245 stemmen

Geregisseerd door: Andy Tennant

Met onder meer: Gerard Butler, Jennifer Aniston en Christine Baranski

Releasedatum: 1 april 2010

Plot The Bounty Hunter

"It's a Job. It Isn't Personal. Well, Maybe a Little..."

Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

avatar van _manga_

_manga_

Kierkegaerd schreef:

Waarom geef je hem dan een 2,5 slimme kerel!?

ik reken wat strenger dan de gemiddelde gebruiker hiero, als ik een film 2,5 geef is dat geen slechte film maar gewoon gemiddeld

avatar van ken1976

ken1976

Ik zal hier kort over zijn, een leuke film, die lekker wegkijkt!

De hoofdpersonen verdienen geen introductie, want dat spreekt voor zich, wie kent ze niet.....

Lekker snel verhaal, paar leuke grappen ,een vleugje romantiek en eind goed al goed!

voldoende 3,0 sterren!

avatar van Dello

Dello

Zeer slechte slaapverwekkende film. De film kon me geen moment echt boeien.

Totaal geen chemie tussen de hoofdrolspelers.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Het lijkt alsof ze alle goede scenes in de trailer gestopt hebben.

Af en toe wel genietbaar door de grappige Gerard Butler en lekkere Jennifer Aniston.

Al DeNiro schreef:

Het lijkt alsof ze alle goede scenes in de trailer gestopt hebben.

Precies wat de trailer doet vermoeden. Had gelijk al zo'n idee,

avatar van TimZor

TimZor

gewoon erg leuk om een keer te kijken. Gerard is altijd lekker op dreef. En jennifer stelt zoals altijd teleur (of niet omdat je dit nu eenmaal van haar gewend ben haha )

avatar van suisse

suisse

Totaal geen boeiende film, een slap gebeuren, misschien is de 2,0 zelfs teveel, maar het vrouwtje vind deze maandagavondfilms wel leuk.

avatar van geejeetje

geejeetje

Ik sluit me volledig aan bij het commentaar van Suisse. Een maandagavondfilm ten top. Het verhaal om de hoofdpersonen heen is meer dan dun, en het lijkt alsof de schrijvers dit er op het laatst bij hebben geplakt, om zo het verhaal nog een beetje cachet te geven.

En inderdaad, de goeie grappen -voor zover die er al zijn, worden al weggegeven in de trailer.

Helaas, bij het bekijken van de trailer, heb je de film al ruimschoots gezien.

avatar van kuno45

kuno45

Gerard Butler samen met Aniston, wat een geweldige film vind ik dit.

Ik heb erg genoten van deze film, oke het verhaal was erg dun maar volgens mij gaat het niet om het verhaal het l ging om Gerard en Jennifer samen en ik vond het geweldig om die twee samen te zien.

Ik stem een 4, een 5 vind ik wel erg hoog maar ik vond het zeer zeker een geslaagde film net zoals The Ugly Truth.

Groet,

Kuno

avatar van Veruca

Veruca

Waar Lisa Kudrow geniaal een bizarre psychologe speelt in een internet serie heeft Jennifer Aniston zich verlaagd tot een slechte romcom's.

avatar van emloots

emloots

Leuke acteerprestaties weer van Butler.

Verder, slappe film. De film wekte bij mij het gevoel op alsof de regisseurs dachten "kom 2 goede acteurs erin en het word wel wat" Nou nee, humor is niet lachwekkend, verhaal niet boeiend, en na de eerste 5 minuten al voorspelbaar (maar dat is te verwachten, en met goede humor erin was het niet erg geweest).

Persoonlijk vind ik dat deze film de acteerprestaties van Butler tot nu toe te niet doen. Hij kon zichzelf niet helemaal laten gaan in deze film.

Vind het geen bioscoop hit, wel leuk voor een verloren middag of regenachtige zondag, 1,5 *

avatar van rotem

rotem

Hier en daar ook wel wat gelachen., maar verder slap verhaal, zeer voorspelbaar, veel te geforceerde romantiek, hak op de tak, maar wat een zalige shots van J.Anniston. Zij was de enige die me deze film liet uitkijken.

0,5 ster voor de film

2,5 ster erbij voor het lijf van Anniston

Goede reden........

avatar van yacoub

yacoub

Niet echt bijzonder, jennifer wel lekker. Tis maar dat ik het gratis in de bios heb gezien, ik zou er niet voor willen betalen.

avatar van RJS

avatar van Tranquiloz

Tranquiloz

Veruca schreef:

Jammer, want in Friends vond ik haar echt leuk.

Waar slaat dat nou weer op! Ik vond haar veel gelijkenissen vertonen in deze film als Rachel in Friends.

Verder vind ik niet dat dit een slechte romcom is; het was namelijk een leuke, grappige film met de overduidelijke Gerard Butler - humor en het kenmerkende van Jennifer Aniston (zoals in Friends).

avatar van stinissen

Jennifer Aniston is mooi ,maar de film komt nooit op gang en er lijkt geen einde aan te komen.

In het dagelijks leven zijn Butler en Aniston nu ook een koppel.

avatar van ockhausen

ockhausen

zzzzz wat een suffe humor

avatar van Nasty

Nasty

Slaapverwekkende & niet grappige film .

Jennifer Aniston blijf mooi om naar te kijken .

2 *

avatar van missl

missl

aniston doet het voor mij nooit goed in films, echter vind ik butler wel goed, maar zelfs hij kan deze film niet goed maken. is niet grappig en het verhaal is niet boeiend genoeg.

avatar van The Oceanic Six

Zwakke, voorspelbare hap.

The Bounty Hunter is gewoon niet goed en niet leuk. De film werd gelukkig niet zo strontvervelend dat ik hem nauwelijks uit kon kijken, maar verder is wel bijna alles erg zwak aan deze prent.

Het is op zich best een leuk verhaal, maar de uitwerking is weer zo voorspelbaar dat het niet boeiend is. Gerald Butler jaagt op ex vrouw Jennifer Aniston voor het geld. Uiteraard hebben ze een grote hekel aan elkaar maar zodra ze met elkaar opgescheept weer zitten vallen ze weer voor elkaar. Goh, wie had dat nou verwacht

Dat de film voorspelbaar is, dat is niet altijd erg. Maar dat de uitwerking zo suf is wel. De pogingen tot humor zijn pijnlijk ongrappig. Ik heb er gewoon niet om kunnen lachen. Niet om Gerald of Jennifer en al helemaal niet om die irritante stalkende kantoorcollega van haar. Dat misdaadplotje wat halverwege in de film wordt gepropt was ook al niet de moeite...

Is alles slecht? Mwoh. Butler vind ik een goede acteur. Hij zet ook best een aardige prestatie neer. Jennifer Aniston vind ik echt een hele mooie vrouw die er ook hier weer aantrekkelijk en charmant uit ziet. Ik heb een zwak voor haar. Maar puur als actrice moet ze toch eens op gaan passen. Ik zie haar de laatste jaren steeds in redelijk matige B films die voor romantische komedie's door moeten gaan. En dat terwijl ze best aardig kan acteren. Ik hoop dat ze eens wat kieskeuriger haar rollen gaat kiezen.

avatar van queenie

queenie

Beide acteurs zijn leuk om te zien, maar deze film vond ik meer een B-film. Niet echt grappig. Wel afgekeken, maar ik vond hem niets speciaals ondanks de acteurs.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

dit is een geweldige film, mensen die HIER slechte commentaar op geven, geven een domme beoordeling

Haha,

jouw stemgedrag getuigd anders ook niet echt van snuggerheid!

avatar van The Oceanic Six

TomaskeX schreef:

Sja, je eisen liggen ook niet hoog als je Hannah Montana en The Proposal 5* waard vind...

Precies,

heb er altijd een hekel aan om in een topic niet relevante dingen (zoals overig stemgedrag, top10 e.d.) bij te halen, maar zijn belachelijke opmerking zette mij tot deze wandaad

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

Veruca schreef:

Jammer, want in Friends vond ik haar echt leuk.

heb een tijd terug al s gelezen dat ze zelf liever ook wat anders doet

maar als ze alleen maar dit soort rollen en dialogen krijgt toegewezen

sjah

avatar van RickZ

RickZ

Redelijke (romantische) komedie met redelijk leuke scenes en verhaal, onderhoudend genoeg voor een krappe voldoende.

avatar van Waku

Waku

Zeer matige komedie.

Op sommige momenten ( te ) kinderachtig en wanneer er hier en daar momenten zijn dat de twee exen aan vroeger denken en gaan mijmeren wordt het pas echt tenenkrommend irritant. Butler en Aniston schijnen in het echt een relatie te hebben maar van enige chemie is hiervan is niets terug te vinden in " The Bounty Hunter" Deze komedie verdwijnt in de standaard massa die Hollywood uitbrengt. Bekende namen en snel willen cashen.

avatar van Rosicky

Rosicky

TomaskeX schreef:

Leuke top 10 heb je trouwens. En dat noemt zichzelf man...