• 9.375.132 stemmen

Geregisseerd door: Andy Tennant

Met onder meer: Gerard Butler, Jennifer Aniston en Christine Baranski

Releasedatum: 1 april 2010

Plot The Bounty Hunter

"It's a Job. It Isn't Personal. Well, Maybe a Little..."

Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

avatar van tal1b

tal1b

2,5 is 't max wat deze mag halen

idd een standaard 13 in een dozijn film

wat flauwe film, de charmes van JA werkt alleen het 1e deel vd film.

GB vond ik ook nie echt een type voor deze film, en het zogenaamde detective gedeelte was wat 'kinderachtig' simpel. die combinaties vind ik zelden te pruimen.

avatar van moviechick-99

moviechick-99

vond het een leuke en komische film!

avatar van jpbols

jpbols

Q Jones

Voor het verhaal ga je toch ook geen romkom kijken, beetje raar. Dit is gewoon een vermakelijke film, gaan kijken met je verstand op nul en genieten van Aniston en de film.

avatar van papaEd

papaEd

Een leuke zaterdagavond film verstand op 0 en kijken. Was niet echt bijzonder deze film wel vermakelijk toch een 2,5 *

jpbols schreef:

Q Jones schreef:

en genieten van Aniston en de film.

Alsof jpbols had gezegd dat Aniston niet knap was.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

movie acteurs schreef:

Alsof jpbols had gezegd dat Aniston niet knap was.

Q Jones zegt ook niet dat jpbols dat gezegd heeft, hij geeft enkel een soort kijkadvies..

movie acteurs

Is het je anders niet opgevallen. Dat als iemand met een reactie komt met: "slechte film" dat Q Jones daarop reageert met: "het is vermakelijk , je moet genieten van de film". Plus: dat je van de mooie Aniston moet genieten". Ik ben zeker niet het politie agentje die daar een verbod op geeft. Maar dat je dat de hele tijd met een zin als "genieten van Aniston" als een soort kijk advies geeft lijkt mij een beetje overbodig.

Maar goed, wat ik al zei, ik ga daar geen verbod opgeven.

Q Jones

Veel mensen lezen de vorige posts niet dus vandaar dat ik het herhaal. Ik snap het probleem eigenlijk ook niet.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

@movie acteurs: dat betreft een heel ander punt van kritiek, ik ging eigenlijk alleen maar in op die misvatting..

Q Jones schreef:

Veel mensen lezen de vorige posts niet

Er is natuurlijk altijd kans dat mensen in een topic komen zonder dat ze de voorgaande berichten lezen. Maar hoe weet je het hier zo zeker?

dus vandaar dat ik het herhaal.

Lijkt mij niet nodig. Als er mensen zijn die deze film erg slecht vinden, betekent het niet dat het volgens hun allemaal aan Aniston lag.

Ik snap het probleem eigenlijk ook niet.

Ik was ook niet van plan om er een probleem van te maken.

Q Jones

Ja dat weet je toch nooit zeker

Ik zeg alleen dat de film gewoon vermakelijk is en dat Aniston er ontzettend lekker uitziet in deze film, irriteer ik je daar nou zoveel mee?

Oke niet doen dan

Peace out

Q Jones schreef:

irriteer ik je daar nou zoveel mee?

Als je dat dacht zit je er helemaal naast. Ik zei alleen dat het een beetje overbodig was. Maar laten we dit nu maar afronden.

Q Jones

Oke sorry voor de miscommunicatie

avatar van 4leafclover

4leafclover

weer die heerlijke gerard butler! Ik ben een fan

vond het ook een leuke vermakelijke film

en jammer dat hij afgelopen was

avatar van sander.h

sander.h

Aardige 20:30 -zaterdagavond film.

Jennifer Aniston doet haar Friends-trucje nog eens over en kan dat eigenlijk best aardig. Gerard Butler heeft niet zo heel veel komisch talent vind ik.

Echter, als wegkijkfilmzonder diepgang voldoet hij prima, al zijn sommige scenes (bijv. in dat hotel) naar mijn gevoel iets te lang.

Het hele relatie-gebeuren had iets beknopter gemogen.

De actie-scenes zijn best aardig, en daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om Jennifer Aniston aan een bed geketend te zien.

avatar van syntagma

syntagma

Leuk filmpie, kan er prima mee door. En JA is idd nog leuk om naar te kijken

avatar van pie18

pie18

Leuke film snap niet dat die zo lage scoren krijgt.

En ik vind dat ze de goeie muziek hebben uitgekozen haha.

avatar van El ralpho

El ralpho

Bijzonder matig. Wat mij betreft een beetje het Mr. & Mrs. Smith idee alleen dan vele malen slechter..waar die film wél leuke humor en vele strak geregisseerde actiescènes bevatte was deze film het tegenovergestelde; niet leuk en veel te langdradig. Wel leuk opgezet verhaaltje voor een rom com film wat je er niet snel in verwacht. Had met de opzet van dit verhaal wat meer en strakkere actiescènes erin gestopt voorzien van de nodige dosis humor en deze film had echt een topper kunnen zijn.

2 sterren voor een aantal aardige scene's en de goede opzet van het verhaal. Echter zijn deze enige 2 pluspunten te minimaal om de film een voldoende te geven.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Eerste film met J Aniston die ik niet tenenkrommend vind.

Geen een acteur doet echt moeite om er bovenuit te stijgen maar de film kijkt al met al erg leuk weg.

Heb me werkelijk waar geen moment verveeld.

avatar van memento2005

memento2005

Een aardige film.

Echt een film voor een regenachtige zondagmiddag.

Maar na een keer heb je m wel gezien.

Jennifer Aniston vind ik een hele leuke actrice maar meestal de films waar ze in speelt zijn wat flauw.

Ik zou wel eens wat anders van haar willen zien.

Je vind hem aardig maar geeft een 1,5 ster

avatar van Esp

Esp

Leuke film met een makkelijk te volgen verhaal.

En ik vond toch wel dat Jennifer Aniston er erg goed uitzag voor haar leeftijd. Maar even voor de duidelijkheid, dit had geen invloed op mijn stem.

avatar van the new guy

the new guy

Deze lijkt me om te kotsen

avatar van Spetie

Redelijk standaardfilm. Het verhaal verloopt enorm voorspelbaar, maar desondanks kijkt het allemaal wel lekker weg. Aniston en Butler zijn wel een leuk koppel en hebben een aardige chemie met elkaar. Desondanks handelt Butler soms ook wel wat te geforceerd en is hij minder op zijn plaats in dit soort films dan Aniston.

Ondanks dat het allemaal wel lekker wegkijkt, wordt het nergens echt leuk. Telkens heb je het idee het allemaal weleens gezien te hebben en veel zie je dus van tevoren aankomen. Een iets meer over the top film had beter gewerkt vermoed ik, nu is het het allemaal net niet verhaal.

avatar van frankl

frankl

niet echt lachwekkend

avatar van onemen

onemen

Redelijke romcom maar niet meer dan dat. Je hebt vanaf minuut een al door waar dit gaat eindigen. Desondanks kijkt het lekker weg. Al is de verhaal lijn wel erg dun.

avatar van gratis

gratis

jpbols schreef:

Dus een 1 ??????? WTF

avatar van Magru

Magru

mooie komedie!

butler en aniston vormen een mooi duo samen vind ik.

en dan ook nog eens jennifer met een schotgun te zien,, haha geweldig

avatar van lymfo

lymfo

Ik heb hem af kunnen kijken, maar redelijk voorspelbaar allemaal...