Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Gerard Butler, Jennifer Aniston en Christine Baranski
Releasedatum: 1 april 2010
Bekijk via Netflix
Plot The Bounty Hunter
"It's a Job. It Isn't Personal. Well, Maybe a Little..."
Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.
Milo Boyd
Gary
tal1b
2,5 is 't max wat deze mag halen
idd een standaard 13 in een dozijn film
wat flauwe film, de charmes van JA werkt alleen het 1e deel vd film.
GB vond ik ook nie echt een type voor deze film, en het zogenaamde detective gedeelte was wat 'kinderachtig' simpel. die combinaties vind ik zelden te pruimen.
Q Jones
Voor het verhaal ga je toch ook geen romkom kijken, beetje raar. Dit is gewoon een vermakelijke film, gaan kijken met je verstand op nul en genieten van Aniston en de film.
papaEd
Een leuke zaterdagavond film verstand op 0 en kijken. Was niet echt bijzonder deze film wel vermakelijk toch een 2,5 *
Erg matig oninteresant verhaal, vervelend ik heb hem niet afgekeken
en genieten van Aniston en de film.
Alsof jpbols had gezegd dat Aniston niet knap was.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Alsof jpbols had gezegd dat Aniston niet knap was.
Q Jones zegt ook niet dat jpbols dat gezegd heeft, hij geeft enkel een soort kijkadvies..
movie acteurs
Is het je anders niet opgevallen. Dat als iemand met een reactie komt met: "slechte film" dat Q Jones daarop reageert met: "het is vermakelijk , je moet genieten van de film". Plus: dat je van de mooie Aniston moet genieten". Ik ben zeker niet het politie agentje die daar een verbod op geeft. Maar dat je dat de hele tijd met een zin als "genieten van Aniston" als een soort kijk advies geeft lijkt mij een beetje overbodig.
Maar goed, wat ik al zei, ik ga daar geen verbod opgeven.
Q Jones
Veel mensen lezen de vorige posts niet dus vandaar dat ik het herhaal. Ik snap het probleem eigenlijk ook niet.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
@movie acteurs: dat betreft een heel ander punt van kritiek, ik ging eigenlijk alleen maar in op die misvatting..
movie acteurs
Veel mensen lezen de vorige posts niet
Er is natuurlijk altijd kans dat mensen in een topic komen zonder dat ze de voorgaande berichten lezen. Maar hoe weet je het hier zo zeker?
Lijkt mij niet nodig. Als er mensen zijn die deze film erg slecht vinden, betekent het niet dat het volgens hun allemaal aan Aniston lag.
Ik was ook niet van plan om er een probleem van te maken.
Q Jones
Ja dat weet je toch nooit zeker
Ik zeg alleen dat de film gewoon vermakelijk is en dat Aniston er ontzettend lekker uitziet in deze film, irriteer ik je daar nou zoveel mee?
Oke niet doen dan
Peace out
movie acteurs
Als je dat dacht zit je er helemaal naast. Ik zei alleen dat het een beetje overbodig was. Maar laten we dit nu maar afronden.
4leafclover
weer die heerlijke gerard butler! Ik ben een fan
vond het ook een leuke vermakelijke film
en jammer dat hij afgelopen was
sander.h
Aardige 20:30 -zaterdagavond film.
Jennifer Aniston doet haar Friends-trucje nog eens over en kan dat eigenlijk best aardig. Gerard Butler heeft niet zo heel veel komisch talent vind ik.
Echter, als wegkijkfilmzonder diepgang voldoet hij prima, al zijn sommige scenes (bijv. in dat hotel) naar mijn gevoel iets te lang.
Het hele relatie-gebeuren had iets beknopter gemogen.
De actie-scenes zijn best aardig, en daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om Jennifer Aniston aan een bed geketend te zien.
syntagma
Leuk filmpie, kan er prima mee door. En JA is idd nog leuk om naar te kijken
pie18
Leuke film snap niet dat die zo lage scoren krijgt.
En ik vind dat ze de goeie muziek hebben uitgekozen haha.
El ralpho
Bijzonder matig. Wat mij betreft een beetje het Mr. & Mrs. Smith idee alleen dan vele malen slechter..waar die film wél leuke humor en vele strak geregisseerde actiescènes bevatte was deze film het tegenovergestelde; niet leuk en veel te langdradig. Wel leuk opgezet verhaaltje voor een rom com film wat je er niet snel in verwacht. Had met de opzet van dit verhaal wat meer en strakkere actiescènes erin gestopt voorzien van de nodige dosis humor en deze film had echt een topper kunnen zijn.
2 sterren voor een aantal aardige scene's en de goede opzet van het verhaal. Echter zijn deze enige 2 pluspunten te minimaal om de film een voldoende te geven.
TheThirdMark
Eerste film met J Aniston die ik niet tenenkrommend vind.
Geen een acteur doet echt moeite om er bovenuit te stijgen maar de film kijkt al met al erg leuk weg.
Heb me werkelijk waar geen moment verveeld.
memento2005
Een aardige film.
Echt een film voor een regenachtige zondagmiddag.
Maar na een keer heb je m wel gezien.
Jennifer Aniston vind ik een hele leuke actrice maar meestal de films waar ze in speelt zijn wat flauw.
Ik zou wel eens wat anders van haar willen zien.
Esp
Leuke film met een makkelijk te volgen verhaal.
En ik vond toch wel dat Jennifer Aniston er erg goed uitzag voor haar leeftijd. Maar even voor de duidelijkheid, dit had geen invloed op mijn stem.
Redelijk standaardfilm. Het verhaal verloopt enorm voorspelbaar, maar desondanks kijkt het allemaal wel lekker weg. Aniston en Butler zijn wel een leuk koppel en hebben een aardige chemie met elkaar. Desondanks handelt Butler soms ook wel wat te geforceerd en is hij minder op zijn plaats in dit soort films dan Aniston.
Ondanks dat het allemaal wel lekker wegkijkt, wordt het nergens echt leuk. Telkens heb je het idee het allemaal weleens gezien te hebben en veel zie je dus van tevoren aankomen. Een iets meer over the top film had beter gewerkt vermoed ik, nu is het het allemaal net niet verhaal.
onemen
Redelijke romcom maar niet meer dan dat. Je hebt vanaf minuut een al door waar dit gaat eindigen. Desondanks kijkt het lekker weg. Al is de verhaal lijn wel erg dun.
gratis
Erg matig oninteresant verhaal, vervelend ik heb hem niet afgekeken
Dus een 1 ??????? WTF
Magru
mooie komedie!
butler en aniston vormen een mooi duo samen vind ik.
en dan ook nog eens jennifer met een schotgun te zien,, haha geweldig

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

The Silence of the Lambs