Somewhere (2010)
Met onder meer: Stephen Dorff, Elle Fanning en Chris Pontius
Gesproken taal: Italiaans en Engels
Releasedatum: 14 april 2011
Plot Somewhere
Johnny Marco is een bad boy en acteur, die leeft in het hotel Chateau Marmont in Hollywood. Zijn dagen zijn een waas van drank, vrouwen en snelle auto's. Johnny heeft de grip op zijn ware zelf verloren in de nepwereld van beroemdheden. Maar dan staat zijn elfjarige dochter Cleo ineens op de stoep. Zijn connectie met de werkelijke wereld begint terug te keren in haar aanwezigheid.
Johnny Marco
Party Girl #1
Party Girl #2
Party Girl #3
Bij Sofia Coppola:
Weer een nieuw project voor Sofia:
Somewhere (2010) - us.imdb.com
Story centers on a bad-boy actor stumbling through a life of excess at the Chateau Marmont. With an unexpected visit from his 11-year-old daughter, he is forced to reexamine his life.
Status: Filming
Kraay
Tot nu toe is ze met de film minder geworden, en ik ben bang dat ze die lijn door gaat zetten als ik dat zo lees.
wimnoot
Ik denk dat in de handen van Sofia Coppola dit een hele mooie film kan worden,zonder over sentimenteel te zijn. Vooral bij Lost in Translation liet ze zien dit goed te kunnen. Interresante cast ook, ik zie Stephen Dorff wel zie zitten als zuipende womanizer.Ben Benieuwd!
Metalfist
Sofia Coppola is voor de moment nog een twijfelgeval, Marie-Antoinette was verschrikkelijk maar Lost in Translation was uitmuntend. Virgin Suicides moet ik nog zien maar dit lijkt best wel eens iets te kunnen worden.
jordybeukeboom
Ze kan er gewoon geen klote van, maar ik gun iedereen een vierde kans...
Roel Bogers
Ben erg benieuwd!
Lost in Translation staat al een tijdje op mijn nummer 1. Toch ga ik uitkijken niet té hoge verwachtingen te krijgen, ik heb Coppola´s ´the Virgin Suicides´ gezien en was redelijk voldaan, maar het kan niet tippen aan LiT.
Nu ik hoor dat Marie-Antoinette verschrikkelijk was, kan ik me indenken dat Coppola met LiT een ´one hit wonder´ kan worden. Maar daar ga ik natuurlijk niet van uit.
Laten we hopen dat ze die magische chemie van LiT terug kan brengen. Zal deze film gezien het verhaal heel erg goed doen, en dan kan dit wel eens een héle mooie worden!
wimnoot
Ik vond Marie-Antoinette wel goed.Sofia Coppola weet met die ietwat dromerige beelden een fijn sfeertje te maken.Ook de moderne muziek in een kostuum drama vond ik erg leuk.Een kostuumdrama is alleen niet ieders cup of tea(ik hou er ook niet zo van) vandaar misschien de negatieve reacties.
Deze film beloofd heel anders te worden als je de plotomschrijving leest.
Drs. DAJA
Ben erg benieuwd!
Wat een beroerde analyse. Je baseert het notabene op geruchten over de ene film en een andere film die je wél goed vond maar net niet op niveau van de ander om te constateren dat ze misschien een eendagsvlieg is, waardoor dit ook niets zou worden. Ga gewoon films kijken/afwachten als je zo graag een mening wil.
Roel Bogers
Nou, nou, ik zeg hier alleen dat ik mijn verwachting bijstel. Meer niet...
JacoBaco
Zo, Stephen Dorff doet hopelijk ook weer is een keer iets goeds.
wimnoot
Op IMDB staat dat hij op 28 mei uitkomt in italie. Meer info is er niet.
Billy-Pilgrim
Ik kijk uit naar deze film. Lost in Translation is mijn nummer 1 in de top 10. De andere werken van Coppola tot nu toe spraken mij niet genoeg aan om ze te gaan kijken. Dit verhaal klinkt wel weer wat meer in de trant van LiT. Ik hoop dat ze me weer eens kan betoveren zoals voorheen.
Billy-Pilgrim
Nou ja, zo gek is dat niet eens denk ik. De hoofdpersoon leeft in het hollywood wereldje en ik zou er best blij van worden als er een hoop phonies door het scherm wandelen waar hij dan op den duur kotsmisselijk van wordt. In Lost in Translation heb je dat toch precies eender met Anna Farris? Het enige verschil is dat Pontius geen echte acteur is, maar ik vond hem in Jackass en Wild Boys vaak nog een van de meer geestige gekken.
Justinw
Leuk, een nieuw project van Sofia Coppola en Benicio Del Toro doet ook nog mee
wyatt earp
Trailer ziet er leuk uit, maar laat ook weinig van het verhaal doorschemeren. Alleen dat het over een acteur en z'n dochter gaat. Die wordt trouwens gespeeld door Elle Fanning, het zusje van Dakota Fanning.
Justinw
Ziet er inderdaad veelbelovend uit. Dorff speelt vaak in B-Films, maar ben wel erg benieuwd. Aangezien Marie Ant.... niet echt aansloeg is ze teruggegaan op een film die wat meer in de richting van Lost in Trans.. bevind. De muziek in de trailer is al leuk. Nu de film nog
Nog geen release datum bekend. Zal dan wel in het najaar zijn.
wimnoot
Met Somewhere lijkt Coppola weer een beetje terug te keren naar haar meest succesvolle film Lost in Translation. Zeker als je deze trailer ziet!
Somewhere in Translation
Mescaline
Erg benieuwd naar deze film, heb Lost in Translation & The Virgin Suicides alle 2 in mijn top 10 staan
Metalfist
Ondertussen dan toch eindelijk eens The Virgin Suicides gezien en ik ben nog benieuwder geworden naar de film. In handen van Coppola kan dit wel eens heel interessant gaan worden.
Mochizuki Rokuro
Is er al een datum bekend voor deze film? Ben erg benieuwd.
Film gaat in première op het Filmfestival van Venetië begin september.
Zo, Stephen Dorff doet hopelijk ook weer is een keer iets goeds.
Nou dat kun je wel zeggen. Wist niet dat hij überhaupt nog actief was en wat ik zag na een veelbelovende start was B-niveau. Ik hou me nooit zo bezig met productiebuzz en heb nog maar weinig gelezen en gehoord over deze nieuwe Coppola verder.
danuz
Kan me Dorff opzich wel goed voorstellen in dit soort rollen (of in een verfilming van een Easton Ellis boek). Hij heeft wel dat hangerige, gladde over zich.
Mochizuki Rokuro
Ik zag al tien jaar geen rol meer van hem. Heb je recente voorbeelden waar ik mijn hoop op kan baseren?
danuz
Neen, ik denk direct aan zijn rol in Blade, maar eigenlijk meer aan zijn algehele uitstraling. Niet direct een goed acteur, maar ik zie zo'n soort rol heel goed bij hem. Hij had ook makkelijk in The Informers of American Psycho kunnen spelen volgens mij. Vooral met zo'n paars overhemdje, peuk in zijn mond, haardjes strak naar achter.

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken