• 9.378.158 stemmen

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mystery / Thriller | 124 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: David Slade

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Releasedatum: 30 juni 2010

Plot The Twilight Saga: Eclipse

"It all begins... with a choice."

Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

emporio

heb alle boeken gelezen, en nee ik ben geen kwijlend meisje of puberaal jongetje, maar gewoon een 30 jarige hetero man, en ik geniet gewoon van deze films.

Ik heb deze afgelopen vrijdag gekeken in de bios, en ik vond hem veel beter dan new moon, het is nog steeds geen absolute topper, maar zeker vermakelijk.

Vind trouwens het gezeur over Kristen Stewart belachelijk, zij speelt der rol precies zoals het hoort als je de boeken hebt gelezen, vind dat zij een hele knappe acteer prestatie levert.

avatar van Linn

Linn

emporio schreef:

Wat Kristen Stewart betreft ben ik het helemaal met je eens En je hoeft inderdaad geen kwijlende puber te zijn om dit te kunnen waarderen!

avatar van donkied

donkied

Dit is de beste tot nu toe. En hij is een stuk interessanter dan de vorige.

avatar van Rizz

Rizz

emporio schreef:

Als dat zo is: props voor haar, maar dan mag ik het personage Bella gewoon niet

emporio

@ Rizz, dat kan smaken en meningen mogen verschillen dat is ons goed recht.

Ik vind het gewoon een goede actrice, en ga ook zeker the runaways kijken( speelt ze de hoofdrol in)

avatar van Rizz

Rizz

emporio schreef:

@ Rizz, dat kan smaken en meningen mogen verschillen dat is ons goed recht.

Tja, als ze zoals wordt beweerd precies het personage naspeelt uit de boeken, is het inderdaad een goede actrice maar ik ken de boeken niet.

avatar van Thom1994

Thom1994

Linn schreef:

Toch zijn wel veel kwijlende pubers degenen die 5* geven.

avatar van Laoslander

Laoslander

The Twilight Saga: Eclipse film bespreking Digg* filmbespreking

hahaha! dit zouden de kwijlfans eens moeten lezen

@ Thom1994

Nou en, als hun dat nou 5 sterren waard vinden laat ze dan,jij en ik hebben waarschijnlijk er een andere mening over, ieder zijn eigen ding.

Persoonlijk vind ik het ook geen 5 sterren waard,maar als hun dat wel zo vinden prima, wie ben ik om te zeggen dat hun geen 5* mogen geven.

avatar van Linn

Linn

Ik ben geen kwijlende puber en heb 5* gegeven. Ik ben 25 en wat nu? Dat kan hier niet op moviemeter zeker?

avatar van AHWA

AHWA

Ik ben zelfs 28 en vind Twilight geweldig. Waar moet het naartoe met mij? Misschien kan ik me beter uitschrijven.

@ Thom1994

Daar ben ik het helemaal mee eens

TragieStar.* schreef:

Ja, maar bij Harry Potter gebeurd er nog iets, elk deel is weer een ander jaar, de Twilight reeks hadden ze makkelijk in 1 of 2 films kunnen proppen tot 1 groot specktakel, en niet in meerdere delen en dan ook nog het volgende deel in 2 delen Want dat is nergens voor nodig, want in elk deel gebeurd er vrij weinig dan alleen liefde.

Kijk, of je hebt geen verstand van harry potter En Twilight,

of je hebt harry potter gezien, tot een zekere film, en misschien de eerste film van twilight.

Maar zoals men weet is de volgende film nu niet echt gericht op een schooljaar bij HP....

Als je uit je gezeikreeks komt over twilight, dan zie je misschien dat er ook gewoon actie in zit.

En ja er is veel " geplak" , Maar zeker in eclipse, vond ik het niet mis, al die gevecht scene's...

Maarja, ieder zijn mening toch. Ik ben blij dat ik 5 keer naar de bios kan om daar een film te zien. Dan hem in 1 film proberen te proppen zonder enige details!

BandietjeXL

Zo heb je de " kwijlfans" en de Haters. Waarom ga je naar een film als je weet dat hij Ruk is voor jouw smaak...

OF je hebt hem niet gezien, of je vond de trailer al ruk en dan stem je. Maar deze baklapperij over een film die puur wordt getrolled door n3rds die de film nooit hebben gezien....

avatar van Thom1994

Thom1994

Ik denk niet dat ik zomaar een hekel heb gekregen aan twilight, maar overal waar ik kom hoor ik mensen erover.

9/10 meisjes die ik tegenkom zegt minstens 1x het woord Twilight. Misschien dat mijn 'haat' inderdaad onterecht is. Ik zit nu echt te twijfelen deel 1 eens te gaan bekijken.

avatar van AHWA

AHWA

OF je hebt hem niet gezien, of je vond de trailer al ruk en dan stem je.

Laten we hopen van niet. Daar doen we hier niet aan.

Kijk, of je hebt geen verstand van harry potter En Twilight,

Nouja, zeg. Ik heb trouwens alle delen van Harry Potter gezien en ik weet waar het overgaat, en van Twilight heb ik de eerste 2 films gezien en dus weet ik ook waar dat overgaat.

En nee, ik vergelijk het niet, zoals ik dat eerder al heb aangegeven. Ik reageerde alleen op een bericht van iemand anders.

En ik zeik niet alleen over Twilight want het heeft ook zo zijn leuke momenten, ik kraak het toch niet alleen maar af?

En trouwens in de eerste 2 delen zit overduidelijk geen actie, die moet het meer van het gezweimel en liefdesverhaal hebben

Ik heb Eclipse nog niet gezien, maar daar ben ik zeker benieuwd naar hoor, en als jij zegt dat daar meer actie inzit, geloof ik je.

Ik heb trouwens ook de trailer gezien en die zag er ook veel beter uit.

Thom1994 schreef:

Je hebt twilight nog niet eens gezien ? Dus waarom klaag je er dan over en heb je er een haat aan ?

Ik snap dat het vervelend is als je het woord vaak hoort, maar wat maakt het uit als je er toch niks van begrijpt omdat je de films toch niet gezien hebt.

avatar van Don Dijk

Don Dijk

Die is wel goed.

Kom op zeg..

Dit slaat nergens op, het verhaal word niet beter als iemand anders de personages van Twilight overnemen hoor.

zoiets noemt sarcasme,

Veel mensen hebben dat dus niet..

TragieStar.* schreef:

Ik heb trouwens ook de trailer gezien en die zag er ook veel beter uit.

ook laat HP maar vallen,

Maar Twilight, heeft de scene van het baseball, en waar james bella opwacht.

New moon, Het hele Wolven gebeuren, dirt bike? dat moment van die cliff dive en Vulterra scene.

Kom op zeg, Geen actie!

zoiets noemt sarcasme,

Veel mensen hebben dat dus niet..

Noem je dat sarcasme? Dat is overduidelijk geen sarcasme.

Weet je wel wat dat is?

ook laat HP maar vallen,

Maar Twilight, heeft de scene van het baseball, en waar james bella opwacht.

Kom op zeg, Geen actie!

Haha, noem jij dat actie?

Dat is overduidelijk niet het geval.

Waar heb jij in deel 2 actie gezien dan? Met die dirt bike? Dat noem ik geen actie hoor maar gewoon een beetje rijden.

En weerwolven?

Dat ze een beetje door het bos rennen, noem ik ook geen actie..

Maar volgens mij bedoel jij met actie iets heel anders dan ik bedoel?

avatar van Izella

Izella

Ik ben een echte twi-hard zoals ze het zo mooi noemen, maar vond deze wel minder dan Twilight & New Moon. Alsnog een heerlijke Edward/ Bella/ Jacob film. Positief punt is ook dat Slade het boek erg goed volgt, wat ik in Twilight & New Moon soms een beetje miste. Goed gespeeld, veel romantiek en de actiescenes zijn subliem (niet anders verw8 van deze regisseur). Nadelig puntje, de dood van Victoria, had van mij wat beter uitgewerkt mogen worden.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

dirt bike?

Sorry maar als je dat moet noemen is het pijnlijk duidelijk hoe erg New Moon onder het gebrek van enige actie lijdt, moet dat tussen al het tiener gezwijmel opgevat worden als actie?.

Sowieso een verschrikkelijke vormgegeven scene .

emporio

new moon, bevatte idd een stuk minder actie dan het eerste, en zeker het derde deel, maar het neemt niet weg dat dat gewoon een redelijke film is.

Als je de boeken niet hebt gelezen is het zelfs een onmisbaar deel, want anders hoef je deel 3 niet zo goed niet te kijken, want allerlei verwijzingen volg je dan toch niet

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Veel beter dan deel twee door minder gepraat en meer actie.

De flashbacks van de twee vampieren is ook goed gedaan.

avatar van SouthParkHero

SouthParkHero

Is deze film nu echt zo slecht? Ik ben van plan om hem te kijken maar er staat op IMDb maar een 4,6.

avatar van Missygirl9192

Missygirl9192

Een goede verfilming. Natuurlijk niet perfect, maar ik ben erg tevreden over. In het begin gaat het een beetje van de hak op de tak, maar de sfeer die in de film zit, is precies goed, net als in het boek.