• 9.377.104 stemmen

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mystery / Thriller | 124 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: David Slade

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Releasedatum: 30 juni 2010

Plot The Twilight Saga: Eclipse

"It all begins... with a choice."

Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

avatar van Djoiszle

Djoiszle

Kan niet wachten!

avatar van tjanna

tjanna

ik kan niet wachten tot het derde deel uitkomt als een film.

ik vindt het verhaal zo mooi.

ik ga der helemaal mee in.

ik krijg altijd zoon apart gevoel een blij en fijn gevoel als ik de twilight film,s kijk.

ik wou dat ik mee kon spelen in die films haha

ik hoop wel dat de acteurs gewoon de zelfde acteurs zijn als in de andere delen.

jacob heeft echt zoon lief gezichie

en edward die heeft ook zoon mooie blik als je dan te lang kijkt voel je gewoon de emotie,s mee.

echt een groot compliment voor stephanie, en de voor de maker van de film en voor de acteurs natuurlijk,

if you read this i have seen the 2 movie,s from twilight,

and i want to say to you great job and i mean it realy.

and to the maker of this movie thank you for making this amazing good movie

the movie,s did something whit me when i am looking at the movie,s

i can,t wait for the next part of the movie twilight the eclipse

17 days before my birthday he is coming in the cinema.

the last thing i will say is;

thank you all

you all are great.

big hug from;

A... BIG FAN from al the movie,s of twilight.

avatar van Elintje

Elintje

ben benieuwd, was het leukste boek naar mijn mening:D hopelijk ook een goeie film.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Weet iemand toevallig wanneer de 1ste trailer uitkomt?

avatar van Missygirl9192

Missygirl9192

hopelijk komt die trailer snel, volgens mij zijn ze al wel klaar met filmen, dus ben benieuwd!

avatar van Melifee

Melifee

Kan ook echt niet wachten!

Ben echt benieuwd wat David Slade ervan maakt

Moet wel zeggen dat ik '30 days of night' niet heel geweldig vond, maar het toch zeker geen slechte film is.

avatar van Horrorfreak12

Horrorfreak12

Sommige kinderen horen blijkbaar niet thuis op moviemeter -_-

een 5 geven op een film die nog niet eens uit is -_- En ofwel een 5 geven of 0.5 op films ...

avatar van starbright boy

Stem verwijderd.

avatar van Mai*

Mai*

Is er al een trailer?

avatar van Nomak

Nomak

Alweer een stem. Als ik me niet vergis is dit alweer dezelfde user van wie de stem hier al eerder verwijderd werd.

Kunnen dit soort users geen waarschuwing krijgen?

Sterker nog, het is al de zesde keer dat de stem van deze user voor deze film is verwijderd en elke keer heeft de user daar een bericht van ons over gehad dat dit niet de bedoeling is.

We blijven niet aan de gang, daarom heb ik nu een ban ingesteld.

avatar van acrazylady

acrazylady

ik wil nee moet die film zien, vooral na het open einde van het vorige deel

avatar van seanpuffy

seanpuffy

Nomak schreef:

Kunnen dit soort users geen waarschuwing krijgen?

vind ik ook of gewoon bij films dat nog niet uit zijn geen stemmingen laten toestaan. door er gwn geen te zetten.

avatar van aphexfreak

aphexfreak

wtf? gaat David Slade nu zijn goede naam te grabbel gooien met een romantisch niemendalletje?

Ik had wel wat beters verwacht van deze visueel zeer goede regisseur.

Lijkt mij dat alle films uit de twilight saga volgens een bepaalde formule gemaakt moeten worden, dat betekent dat de regisseur er geen (al te grote) stempel op mag drukken en dat is jammer.

Maar goed, misschien zit ik er wel compleet naast.

benthe

Dit vond ik het spannendste en sterkste boek, dus ik ben zeer benieuwd naar de film.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Jezus, die poster ziet er ook niet uit.

avatar van Seifer

Seifer

aphexfreak schreef:

Ik had wel wat beters verwacht van deze visueel zeer goede regisseur.

Maar goed, misschien zit ik er wel compleet naast.

Misschien dat de film hierdoor juist niet meer zo kinderlijk wordt.

avatar van aphexfreak

aphexfreak

Heb je wel een punt mee Seifer, de andere delen zijn iets te zoet naar mijn smaak.

Miss kan dit iets heftiger worden.

Afwachten maar...

misterwhite

Ik heb het boek gelezen. Het duurt verschrikkelijk lang voor dat er iets spannends gebeurt. Echt vreselijk irritant. Dus ik denk niet dat Slade het heftig kan maken.

avatar van Kevin13

Kevin13

lol weer al een Twilight film. Verhaal slaat nergens op en klinkt zo uitgemolken. Hoe dat deze films zo'n hype hebben kunnen worden...

avatar van xmiertjuhx

xmiertjuhx

vind het het beste boek uit serie,

hoop dat de film even mooi wordt...

ben benieuwd..

ps is er al een officiële trailer?-zo ja welke site??-

avatar van Bad Kitty

Bad Kitty

Ik ben erg benieuwd.

Hard Candy & 30 Days of Night vind ik goede films met een donkere sfeer.

Ik vind het prima dat hij wellicht een donker tintje aan Eclipse gaat geven. En dat Bryce Victoria gaat spelen vind ik ook super! En het wordt ook nog romantisch

Ik kan niet wachten......

avatar van Stephanovic

Stephanovic

Kevin13 schreef:

Op deze post beoordeeld heb je er geen weet van dat het op een boekserie gebaseerd is, dus dat het verhaal nergens op slaat kun je (naar mijn mening) dan ook niet beoordelen.

avatar van Kevin13

Kevin13

Toevallig wist ik wel dat het een boekenserie is en heel heel toevallig ken ik iemand die het boek gelezen heeft en die ook nog eens heel toevallig op deze site aangemeld is en met de kop nog aan toe heel toevallig dezelfde mening over het verhaal heeft.

Toevallig... of niet?

Kevin13 schreef:

Toevallig... of niet?

Heel toevallig is dat een user die misterwhite a.k.a. Niki heet.

benthe

Ik heb gehoord dat er in deze film meer actie en spanning komt. Wat ook wel klopt, als je het boek natuurlijk hebt gelezen!

misterwhite

Spanning en actie kwam in het boek echt niet veel voor.

avatar van Seifer

Seifer

Maar misschien dat de film nu gewoon een echte vampieren film wordt met David Slade. Dat softe gedoe past gewoon niet bij vampieren. Dat heb ik bij Buffy en Angel namelijk ook nooit begrepen. Beetje hetzelfde als Zombies die ineens geen mensen meer gaan eten maar van ze gaan houden op een vriendelijke manier.

benthe

De rol van Victoria wordt nu gespeeld door Bryce Dallas Howard.

Jammer, vond de vorige Victoria (Rachelle Lefevre) wel leuk, maar ze zeggen dat zij het te druk had.

avatar van *Joly*

*Joly*

benthe schreef:

De rol van Victoria wordt nu gespeeld door Bryce Dallas Howard.

Dat is echt dom