Genre: Mystery / Thriller
Releasedatum: 30 juni 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Twilight Saga: Eclipse
"It all begins... with a choice."
Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.
Bella Swan
Emmett Cullen
Tonypulp
Groupie!
Malou85
Ik vond het een leuke film, zeker niet zonder zn fouten, maar was zeker vermakelijk. Ik moet zeggen dat ie beter was dan New Moon, terwijl ik die ook leuk vond.
Ik begin me alleen steeds meer te ergeren aan Edward, hoe hij Bella maar zat te pushen om 'ja' te zeggen op zijn huwelijksaanzoeken. Ik bedoel, het is toch duidelijk dat ze nog niet zo jong wil trouwen, hoe vaak moet ze het tegen hem zeggen?
En dan ook zijn reactie op de 2e zoen van Bella en Jacob... of liever gezegd het ontbreken daarvan. Hij is niet eens boos of wat dan ook?? ....
Verder vond ik het acteerwerk van vooral Kristen Stewart echt beter geworden. Taylor wordt ook met elke film een beetje beter.
En zoals iedereen al zegt zijn de actie scenes echt goed, de sfeer van de film was sowieso goed. Ook vond ik het leuk dat we meer van Jasper te weten kregen. Hij is veranderd van een nietszeggend naar een interessant personage waar je meer van wilt weten.
Het aantal zoenscenes viel me ook erg op trouwens!
Cyberator
Haha , was echt grappig de reacties van de gillende tiener meisjes en moeders xD tijdens de voorstelling.
Naomi Watts
Ik wil 'm best in de bios zien maar die tienermeisjes en moeders zijn nou net wat me tegen houdt.
Q Jones
ach joh dat is toch grappig, ik was dan naar die marathon geweest en toen gingen ze prijzen uitdelen op basis van je stoelnummer, en 1 z'n vrouw won de prijs en de vrouw die ernaast zat flipte helemaal, echt dat was net een klein kind
ik kan om zulke dingen altijd wel lachen
Naomi Watts
Ik hou er niet van, vooral niet dit soort overdreven simpele moeders en tieners. Ik betaal geen negen euro om naar gedragspatronen te kijken van mensen die rijp zijn voor een maatschappelijk werkster. Ik wil in alle rust een film kunnen kijken.
moviechick-99
echt eeen goede film.ik heb de film gisteren gezien in de cinema
Tonypulp
Kon het niet laten
Dit is pas zielig,
Sinds wanneer is je Persoonlijke Mening geven iets waar iemand anders over kan oordelen?
Toch grappig, de mannen denken dat ze weten wat ze doen...
BandietjeXL
Het aantal zoenscenes viel me ook erg op trouwens!
Lees het boek, dan hoef je niet te reageren.
Het is een Slobberige slijmige roman... MET Actie!
Als je het laatste boek leest, snap je waarom eddie niet boos is, nog Jake.
Bitchfight, bitchfight!
Where's my popcorn!
Edit: Ach, bericht is veranderd. Zonde.
planet_of_death
En volle meppers, gaan jullie de volgende film ook 5 sterren geven? Dat staat al vast toch?
Umm, misschien wel ja!
Ik was trouwens eerst niet te spreken over New moon. Maar ook niet over de laatste Harry Potter.
Maar uiteindelijk, na thuis nog is na kijken toch wel.
maar most likely krijgt breaking dawn wel een 5 ja.
Al is het alleen voor het verhaal, want de boeken zijn gwn Awesome!
Elineloves
Komen toch nog 2 films? Dan moet je straks zelfs 2 x een 5.0* uitdelen... phoe.
De twijfels van Bella tussen Edward en Jacob vond ik in deel 2 al best overheersen, en wat ik in de trailers en previews heb gezien komt dat in dit deel nog meer naar voren maar dan op een minder storende manier. Hopelijk kiest ze nog in dit deel, dan kunnen die 2 laatste delen over andere zaken gaan. Vampieren en weerwolven bijvoorbeeld.
Elineloves
Ik vind het meer Gay eerlijkgezegd.
Zullen we jou ook eens zo'n leuke titel geven? Oh wacht, hoe jij hier bekend staat, is nog erger dan gay zijn.
Hou dat soort dingen voor je, wil je. Zeg eens iets inhoudelijks over de film(s) zelf.
ja of 2x een 2.5
Anyway, Maakt mij echt geen sjaak uit wat mensen er van vinden.
Ik had de boeken gelezen voordat ze nog maar uitkwamen in de bios.
En Ik las ze meer voor het Vampier gebeuren, maar als jij het Gay vind, moet je vooral niet naar die film gaan. Stel je voor! Je zou jezelf tegen komen! Rofl.
Btw, ik moet toch echt zeggen dat de vervangende acteur voor Victoria er 10x beter uitziet, Alleen niet zo gemeen... Was een beetje apart. Vervolgens mocht alice ook weer in de film zijn, Wat ik dus erg miste in new moon. En die gevechten waren awesome!
ik moest wel hard lachen toen victoria's hoofd naast haar lichaam lag. Iedereen trouwens. Maar was wel Koel gedaan. En vervolgens gooit Eddie erg Hip zijn mooie zippo op d'r lichaam en Floem, branden die hap!
clockwork72
Het boeit me geen zak wat jullie van me vinden hier.
misterwhite
Zo te zien aan vele revieuws of verschillede sites blijkt toch dat deze de beste is van de 3. Vind ik vreemd omdat ik dit het slechtste boek vond, misschiens toch maar eens een kans wagen aan deze film.
BandietjeXL
Nou jongens, succes met elkaar afzeiken.
Ik ga wat andere films kijken.
En eventjes mijn lijsten bijwerken hiero.
@misterwhite
Hij is beter aangezien de actie.
er was eindelijk is iets om naar te kijken.
Minder drama.
Laatste 2 films moeten beter worden.
Aangezien in het boek echt de stukjes in elkaar vallen...
De groeten!
AHWA
Woow deze film heeft nu al 18 pagina's aan reacties
Dat is niet zo hoog, hoor. The Dark Knight zat bijvoorbeeld al rond de 30 toen de film in premiere ging. En de helft van de berichten hier bestaat uit vervelende trollberichten. Meelopers die het grappig vinden om Twilight af te zeiken.
Kevin13
Een vriend van me heeft 3 boeken van Twilight en omdat mijn boek nu uit is dacht ik eens te beginnen aan Twilight. Dik zijn ze niet dus is dat uit op een week. Omdat jij toch al tot het 3de boek bent geraakt kan ik eens vragen: Is het boek 'identiek' aan de film?
misterwhite
Anders, het eerste boek valt goed mee maar die ander 2 zijn vrij langdradig. Maar aan de boeken kan je je niet storen aan de vreselijke acteerprestaites
Kevin13
Dan zal ik het eerste boek eens proberen.
Ontopic.

The Twilight Saga: New Moon
2009

Twilight
2008

Gehele 'Twilight'-reeks met Robert Pattinson wordt deze week uitgezonden op televisie

'Twilight'-schrijfster komt na twaalf jaar met vervolg

Remember Me
Drama / Romantiek, 2010