Genre: Mystery / Thriller
Releasedatum: 30 juni 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Twilight Saga: Eclipse
"It all begins... with a choice."
Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.
Bella Swan
Esme Cullen
Jasper Hale
Emmett Cullen
benthe
Noem me een groupie, noem me een fan, noem me een tiener, maar de film was geweldig! Spannend en de beste van de drie tot nu toe.
stephan1993
ik vond dit echt het beste deel tot nu toe. er zat veel meer spanning dan new moon en hij is ook niet zo langdradig. de personages zijn nu ook echt goed neergezet door de acteurs (die zitten nu gewoon echt in hun rol). david slade heeft hier echt een topfilm van gemaakt, waarin het niet alleen gezwijmel is, maar ook actie en echt hele leuke humor. dit is gewoon echt een topfilm.
Metalfist
Slade is eigenlijk de enige reden nog waarom ik aan deel 2 wil beginnen want het lijkt me dat je dit niet los van elkaar kunt zien.
Elineloves
Gaat snel: al 5 users die het in hun top 10 hebben. Oke..
Nu word ik toch nieuwsgierig. Ik wacht totdat de grootste chaos voorbij is, heb echt geen zin om in een zaal vol fans te zitten. Dat hij beter is dan deel 1 en 2, geloof ik wel.
AHWA
Jammer dat de kinderachtige anti-Twilight berichten hier niet verwijderd mogen worden. Voegt helemaal niets toe. Trolls.
88Fabian
5users die het in hun top10 hebben staan?,die zullen dan toch ook wel
die andere 2delen erin hebben staan lijkt me?.
IcU
De score is hier nog hoog in tegenstelling tot de recensies die ik zie die niet boven de 2 sterren uit komen.
Lang leven de fanboys.
Genre
De film was redelijk.(veel beter dan twilight en new moon)
Acteerwerk van Lautner was slecht (het kwam zo geforceerd over), Pattinson was matig en Stewart was goed.
Verhaal: het verhaal van de vampieren enzo is goed maar het verhaal over de liefde is commerciele rommel die vol zit met chlichés. Het liefdesverhaal is zo langdradig en oninteressant (na new moon ben ik het liefdesverhaal meer dan beu).
Humor: de film was niet bepaalt grappig.
Effecten waren matig (vooral de weerwolven.
De fans gedroegen zich zacht gezegd erg schaamtelijk (vaak had ik zin om te roepen: "het is maar een film, huppeltrutjes"). Naast me zat een meisje die constant reacties gaf zoals "oh!".
Ik vroeg aan iemand die van zowel twilight als harry potter geen fan ( ze is een vrouw) is: "welke serie is het beste: Twilight of Harry potter" ze antwoorde: Harry potter. Ze vind Twilight erg overschat.
planet_of_death
Ach, laat ze. Niemand die er echt last van heeft toch?
Sja...
BB1991
eclipse is by far het beste deel uit de serie. de driehoeksverhouding tussen edward, sixpackboy jacob en bella komt af en toe verassend leuk uit in dialogen. op het moment dat jacob tegen edward zegt: we all know i'n hotter than you, moest ik toch wel even lachen:P
deze driehoeksverhouding vormt in deze film de onderliggende basis en krijgt te maken met het opgebouwde. Hoe de film opbouwt naar de eindclimax is heerlijk. Er zijn zoveel conflicten, relaties en subplotjes dat de film boeiend blijft.
ik snap eigenlijk niet waarom twilight zo gehaat wordt? de atmosfeer en de omgeving zijn schitterend en het is een heel bijzonder liefdesverhaal in een andere context. ik vind twilight persoonlijk echt een bijzondere serie en keek al heel het jaar uit naar de serie. van die showcase van mannelijkheden word ik als hetero eigenlijk niet warm en ik vind bella totaal niet aantrekkelijk, zodat ik me lekker kan concentreren op het verhaal.
Gerechtigheid!
Haat je deze film zó erg? Niet dat ik er wat mee heb, maar..
Q Jones
De film was redelijk.(veel beter dan twilight en new moon)
Humor: de film was niet bepaalt grappig.
Effecten waren matig (vooral de weerwolven.
Er zat juist heel veel humor in vond ik. Zeker in verglijking tot de andere films
Q Jones
een man met verstand, begrijp me niet verkeerd mensen ik ben geen fan deel 1 was leuk deel 2 vond ik matig maar deze is gewoon echt heel goed jammer dat er zoveel fans zijn die hem meteen 5 sterren geven want daardoor gaan mensen twijfelen om hem te kijken terwijl dit gewoon een hele leuke film is
Thom1994
Die hele serie is gewoon een grote grap.
Nee sorry, ik weet dat ik geen vooroordelen mag hebben, maar de trailers, en de beschrijving van deze films.. Vreselijk.
planet_of_death
Haat je deze film zó erg? Niet dat ik er wat mee heb, maar..
Je zult mij nergens zo zien bashen als hier.
Q Jones
gewoon kijken en misschien denk je achteraf eey die Quincy had toch gelijk, of je denkt wat is die Quincy een eikel heb ik 8,50 voor niks betaald
, maar goed ik vind hem leuk en dit is de beste van de serie dus ik heb hoop dat meer mensen hem leuk vinden.
Elineloves
Die hele serie is gewoon een grote grap.
Als je het weet, waarom zit je hier dan toch negatief te doen?
Ik ben ook geen die-hard fan, en ik ben ook de eerste die er tegen in gaat als een stelletje overjaarse pubers gaan beweren dat dit 's werelds beste film is, maar ik weet in ieder geval wel waar ik het over heb omdat ik de film(s) gezien heb. Start daar maar eens mee voordat je negatief over een film gaat lullen.
Bam die zit
Rizz
Oké.. ik begin nu toch wel benieuwd te raken
Volgende week vrijdag ga ik er heen.
Als het echt de beste van de 3 is, is er hoop
Threeohthree
Eclipse heeft schade new moon hersteld:
Weer een maraton, alleen deze keer nog een extra deel. New moon was nog maar net afgelopen of de hele zaal begon masaal te gillen, gelukkig had ik deze keer oordopjes meegenomen voor het geval dat.
Slade heeft met name de opening en de spannende momenten uit het boek goed vertaald in deze film, waar ik mij bij new moon eigenlijk ergerde. En dit, zal voor de neutrale toeschouwer een pluspunt zijn.
Toch ook veel Jacob, Edward drama in dit deel. Ook hier heeft Bella moeite met het kiezen tussen de hond uitlaten of zoenen met een koelkast.
Alleen gaat het in Eclipse nog een stapje verder waardoor Edward en Jacob elk moment elkaar aan stukken willen scheuren.
Humor is het tweede sleutelwoord van Slade. Waar je in New moon de high school humor gewend was, is Slade de weg van sarcasme en ironie in gegaan, ten goede van de film. Ook de muziek is net als in Twilight goed verzorgd en past goed bij de sfeer van het boek.
Kristen stewart krijgt mijn complimenten ondanks dat ze nog steeds niet sterk acteerd. Je ziet vooruitgang in het acteerwerk van de Actrice en tevens is het niet storend voor het verloop van de serie, ze blijft niet alleen haarzelf maar ook blijft ze Bella Swan in deze film.
Allemaal heel positief, toch wil ik graag realistisch zijn en de neutrale toeschouwer niet op het verkeerde been zetten door ze te hoge verwachtingen geven
Een leuke vampire-romance die met kop en schouders boven new moon staat. Jammer dat Slade niet getekend heeft voor het vervolg.
Verassend.
Bardt1980

88Fabian
Gerechtigheid!
Hallelujah
Als je het weet, waarom zit je hier dan toch negatief te doen?
Liever niet. Ik ben er voor 99% zeker van dat ik in ieder geval deel 1 & deel 2 verschrikkelijk zal vinden, deel 1 wil ik daarentegen zeker wel eens bekijken. Ga hem binnenkort eens huren.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011

The Twilight Saga: New Moon
2009

Twilight
2008

Gehele 'Twilight'-reeks met Robert Pattinson wordt deze week uitgezonden op televisie

'Twilight'-schrijfster komt na twaalf jaar met vervolg

Remember Me
Drama / Romantiek, 2010