• 9.385.526 stemmen

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mystery / Thriller | 124 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: David Slade

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Releasedatum: 30 juni 2010

Plot The Twilight Saga: Eclipse

"It all begins... with a choice."

Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Klopt, the tabels have turned maar ok, ik zal wel niet meer posten tot ik hem heb gezien.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

OMG, is er weer een nieuwe?! Wanneer houden ze een keer op!

avatar van Thom1994

Thom1994

Waarschijnlijk voelen ze zich verplicht elk jaar een nieuw deel uit te brengen.

De tijd die tussen de films zit is een beetje kort, en dat geeft mij, en ongetwijfeld ook vele andere mensen het gevoel dat ze een slechte film neerzetten, enkel omdat de vorige delen veel geld op hebben gebracht.

Als je daarnaast deel 1 en deel 2 met elkaar vergelijkt, zie je dat de score drastisch omlaag is gegaan. Ik denk dat ze beter kunnen stoppen.

misterwhite

Ze willen gewoon alle boeken verfilmen, het is niet dat ze zich verplicht voelen maar gewoon dat het een populaire hype is. Dus stoppen gaan ze niet doen tot de boekenreeks verfilmd is. Wat mij natuurlijk logisch lijkt. Dat is toch ook zo met Harry Potter.

avatar van Thom1994

Thom1994

Ja. Dat snap ik.

Maar moet je de releasedata zien. Veel te snel na elkaar. De beoordelingen laten dit ook duidelijk zijn. De cijfers schieten achteruit. Jammer.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Zijn we er toch lekker snel van af? Ik zie het probleem niet

avatar van morgan_freeman

morgan_freeman

Zonde van je geld om hier naar toe te gaan, film voor zwijmelende tienermeisjes van 14 maar een beetje filmliefhebber laat deze links liggen

Thom1994 schreef:

Ja. Dat snap ik.

Als je de films goed bekijkt zie ik er niet veel werk aan. Weinig effects, simpel script, niet veel bijzonders dus.

Kevin13

Belachelijke acteurs, belachelijke effects, oowja belachelijk verhaal. Mens wordt verliefd op Vampier, Vampier op Mens, Weerwolf op mens, Mens heeft vriendschappelijke gevoelens voor Weerwolf. Yeah right.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Wacht maar op wolf valt voor vampier dochter van mens dat zijn eerste liefde was

misterwhite

Geloof mij dit verhaal is 3X zo erg als zijn voorgangers. Is echt een zeer saai boek

AchmedATM schreef:

Duidelijk gebruik van verdovende middelen tijdens het schrijven.

misterwhite

Meyer is echt een schrijfster die haar boeken veels te langdradig maakt!

Daar is te weinig te beleven En in die top 250 staan al die boeken van twilight

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Meyer is een Mormoon. Die mensen trouwen met hun dochters en hebben 10+ vrouwen. Kansloze sekte. Just some information.

avatar van benthe

benthe

Ik vind de boeken geweldig, de films leuk. Maar niet hoogstaand ofso.

avatar van MrEd

MrEd

Meisje, 13 jaar....Duhhh

misterwhite

Maar ze zegt dat ze de films niet hoogstaand vind!

avatar van MrEd

MrEd

misterwhite schreef:

Maar ze zegt dat ze de films niet hoogstaand vind!

OK meisje, 13 jaar en waarschijnlijk blond. Zo beter?

avatar van BandietjeXL

BandietjeXL

ik kan niet wachten!

avatar van clockwork72

clockwork72

Laat de uitmelkerij maar beginnen. Wat een meuk wordt dit ook weer. Vast net zó slechts als de eerste 2 Twillight films. Mag ik alvast een 0,5* stemmen?

misterwhite

Jelle, ik zou eerst de film kijken voor aleer te stemmen. Misschiens wordt je nog fan

avatar van Nicholas

Nicholas

Jezus wat een lelijke poster.

avatar van Elineloves

Elineloves

En toch geef je new moon 4,5*

Zo redeneren veel kinderen van die leeftijd nou eenmaal.

avatar van Glacius

Glacius

Vrouwen ook.

Haha, nahh grapje

avatar van ibendb

ibendb

ben net terug van de twilight night hier in belgië en heb erg genoten van deze film!
het verhaal is niet het beste ooit, maar de gevechten en de special effects maken veel goedde 2 mooiste scènes vond ik Wanneer het leger van Victoria uit het water komt en het Gevecht! het was zeer mooi gemaakt hoe de "new-borns" werden gedood!

Acteerwerk was ook niet top. (2,5 voor acteerwerk)
muziek was goed! (3,5 voor muziek)
verhaal was matig (3 voor verhaal)
Actiescènes waren zeer mooi gemaakt! (4,5voor actie!!!)

4**** voor de gehele film!

avatar van benthe

benthe

Haha. Nee, ik ben niet blond. Ik heb New Moon pas voor de 2de keer gezien, en vind hem zeker lager verdienen, moest het alleen nog aanpassen maar dat ben ik vergeten. Als ik naar de bios ben geweest, geef ik altijd hoger.. En ik geniet nog steeds van de films, gelukkig. Het is gewoon een leuk vervolg op de boeken, maar de boeken zijn gewoon 10x zo leuk. Vanmiddag Eclipse!