• 9.385.869 stemmen

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mystery / Thriller | 124 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: David Slade

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Releasedatum: 30 juni 2010

Plot The Twilight Saga: Eclipse

"It all begins... with a choice."

Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

Elineloves

Blijkbaar toch interessant genoeg voor Spirou om nog een kans te wagen.

Spirou schreef:

Ik heb geprobeerd om gisteren de eerste film te bekijken, maar ik waag vanavond nog maar een poging. Als ik niks beters te doen heb, that is.

Het verhaal zou zo uit Readers Digest kunnen komen. Een goedkoop zwijmelromannetje voor verveelde huisvrouwen.

Het koste mij ook 3 pogingen tot ik het van begin tot eind zag

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Dames en heren. We kunnen hier natuurlijk lang over discussiëren, maar het staat als een paal boven water dat dit gewoon een topfilm wordt. Deel één en twee zijn al de geschiedenisboeken ingegaan als regelrechte klassiekers en dit zal bij deel drie niet anders zijn. Ik verwacht weer acteerprestaties van de bovenste plank, een geniaal verhaal en heel veel spanning en sensatie.

avatar van benthe

benthe

Lefgozer schreef:

Weet je zeker dat je bij de goede film hebt gereageerd?

AchmedATM

Hij bedoelt het sarcastisch...

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Twilight is geen f*cking emo shit.

avatar van bauwens

bauwens

DIt kan alleen maar beter zijn dan de andere films. Daarom geef ik deze maar liefst een halve ster! goed gedaan vampier-jochie!

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Blijf dan wel eerlijk en geef de film een kans. Je kan niet bij voorbaat al een film beoordelen qua sterren.

Lefgozer schreef:

Hopelijk is dit sarcastisch want poe hey erger kan je het niet verzinnen denk ik.

avatar van dannzyx

dannzyx

Kristen naakt! Dan krijgt ie van mij een ster.

avatar van flups

flups

mensen! het zijn geen films van hoge kwaliteit nee. maar ze zijn ontzettend vermakelijk! met een leuke soundtrack, leuke acteurs en een leuk verhaal. kan me niets schelen als je het niet met me eens bent, jou mening, cool, maar ga aub niet de fans of acteurs belachelijk maken. oke?

Elineloves

Want jij doet dat nooit, kritiek geven op een acteur of actrice die je niet goed vindt?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

flups schreef:

Ja juf.

avatar van flups

flups

kritiek geven? ja hoor. wel met fatsoenlijke argumenten erbij. is wel wat anders dan iemand belachelijk maken. of niet dan?

groetjes de juf

Elineloves

Hoezo is iemand een opgegraven veenlijk noemen, belachelijk maken? Keiharde waarheid!

Groetjes van de andere juf.

AchmedATM

Acteer werk zal niet veel verschillen van 1 en 2, daar mag toch commentaar op geleverd worden

avatar van Ducoz

Ducoz

Kunnen ze niet eens stoppen.. of zijn er echt mensen die hier 100% van kunnen genieten? Buiten al dat (over)gehype om

Elineloves

Meer dan genoeg mensen, blijkbaar.

avatar van Bardt1980

Bardt1980

Hype? Hoezo hype?

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Moet hij niet halfnaakt op zijn figurne staan?

avatar van finalman

finalman

LOL, reeds 3,3 op 10 bij imdb

Was te verwachten;

Twilight - 5.7

New Moon - 4.6

Eclipse - 3.3 (zal waarschijnlijk nog een klein beetje stijgen)

Als je zo een formule niet verandert dat al slecht begon dan zal het niet echt beter worden.

Elineloves

Rond de 4.0, zal deze wel uitkomen.

En hier natuurlijk in het begin rond de 3.5*

88Fabian

op IMDB scoort ie wel heel laag a gosie.

avatar van Bartt88

Bartt88

Haalt iedereen hier nou zo'n voldoening uit het neersabelen van een film, voordat die zelfs al uit is?

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Maar Bartt88 snap je het dan niet? Niet alleen Twilight is een hype, ook het onderuit halen van Twilight en hun fans is een hype geworden

Elineloves

Mwoah, denk jij dan niet dat er hier voornamelijk veel jonge 5.0* stemmers bij zullen zijn? Is toch niet echt neersabelen?

AchmedATM

Ik richt het nu puur op de franchise niet op deze film zelf.... ik moet hem zelf eerst nog zien

avatar van Bartt88

Bartt88

Elineloves schreef:

Wat ik lees zijn alleen maar negatieve posts, die mensen proberen te overtreffen met nóg negatievere posts. Als iemand dan het tegenovergestelde zegt, krijgt die de wind van voren.