• 9.381.493 stemmen

Met onder meer: Danny Trejo, Jessica Alba en Robert De Niro

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 september 2010

Plot Machete

"He was given an offer he couldn't refuse..."

Machete (Danny Trejo) is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete weet contact te leggen met Luz (Michelle Rodriguez), die als het hoofd van 'het Netwerk' veel connecties en wapens heeft. Daarnaast krijgt hij ook hulp van Padre (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die Machete als een kans ziet om hogerop te komen.

Sartana Rivera

Von Jackson

Von's Henchman

Michael Booth

@rep:

Dank je, je bent een held! En ja, iemand een keer ontmoeten, nou en! Hij doet dan toevallig aardig voor een fan. Soms krijg je eventueel wat meer sympathie voor een acteur die in het echt heel aardig is en zich bezighoud met goede doelen ofzo. Maar uiteindelijk zijn we eigenlijk vooral geinteresseerd in de rollen die ze spelen.

avatar van The Oceanic Six

Haha van Damme is wel beter dan Seagal, maar het scheelt weinig

avatar van Q Jones

Q Jones

Neen vind ik niet, hij heeft zeker ook zijn flops, maar wel veel en veel meer leuke films. Met JCVD liet hij ook zien dat hij echt kon acteren, zoiets zie ik Seagal nog niet doen.

JacoBaco

Kijk nou hoe goed hij is!

KLIK

KLIK

Q Jones schreef:

Wat heeft seagal nou voor leuks gemaakt. Exit Wounds en Under Siege, nou dat was het einde carriere. Sly heeft idd veel betere en zelfs top 250 films gemaakt, evenals Arnie. Ook JCVD is veel beter dan onze Seagal. Seagal is The Lowest of the Low

Zijn beste films zijn vooral zijn eerste. Mijn absolute favorieten zijn Nico, Hard to Kill en Out for Justice. Ook The Glimmerman, Fire Down Below, Under Siege en Exit Wounds vind ik sterk. En dan even nog een totaal ander filmpje The Onion Movie, wat een rol van hem daar .

TragieStar.*

Bijna al zijn films dus?

avatar van The Oceanic Six

Het zal voor Seagal trouwens wel wennen zijn dat er een film met hem erin weer in de bioscoop gaat draaien. De laatste keer dat dat voorkwam was denk ik 20 jaar geleden?

Ach, hij ouwehoert volgens mij Dit kan je niet serieus menen

JacoBaco

Het is sowieso niet best als het 10 jaar geleden is dat je wat (enigzins) fatsoenslijks hebt afgeleverd. En die 24 films daarna zijn (hoogstwaarschijnlijk) allemaal puin...

24!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ge-wel-dig

rep_robert schreef:

Ach, hij ouwehoert volgens mij Dit kan je niet serieus menen

...

2 pagina's gehaat op Seagal Gelukkig zijn er nog fans .

avatar van rep_robert

Mijn pa is ook een fan hoor, maar die staat niet echt bekend om z'n filmsmaak, die kijkt alles waar het woordje actie in staat

Had deze nog gekeken bij mn pa een half jaar geleden:

Ticker (2001)

JacoBaco

Hoog gemiddelde heeft ie. Wel goede acteurs trouwens.. Op ''je weet wel'' na dan.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Mja.. dan kies je d'r ook één zeg . Kun je beter één van de eerder genoemde kijken

avatar van rep_robert

Ach heb opzich wel sentimenten aan films als Above the Law en Fire Down Below. Ga ze niet verneuken door he opnieuw te kijken hehe.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Naomi Watts schreef:

'Marked for Death'. Absoluut de allerbeste Seagal-film voor mij.

Ik vind het echt geniaal dat Seagal in deze 'Machete' speelt. Blijft een held van me. Ik ken geen acteur die z'n one-liners zó badass (met die kop erbij) kan brengen en zo geweldig kan vechten. Heb al z'n oudere werk op dvd; van Nico (Above the Law) tot Exit Wounds - ook nog wat titels van na die periode, maar die waren gewoon zwak.

Best grote rol hier ook wel denk ik, wordt bijv. als 2e in de trailer genoemd.

avatar van Baksteen

Baksteen

Yesss, kwam er gister achter in een boekje dat deze film daadwerkelijk uitkomt. Ik zei een aantal maanden geleden nog toen ik die fake trailer van grindhouse keek, als deze film echt uit zou komen zou het de beste film in tijden worden, w00t!

Ik ben blij.

JacoBaco

Zo blij als een baksteen. En ja, het zou weleens een hele kicke film kunnen worden.

Leland Palmer schreef:

'Marked for Death'. Absoluut de allerbeste Seagal-film voor mij.

Ook die, was ik helemaal vergeten. Dat is toch die Seagal met voodoo? Zo ja, mag die ook in het rijtje.

avatar van happie

happie

Deze film ga ik zeker wel kijken. Eens kijken of Danny Trejo ipv al die bijrollen ook een hoofdrol aankan. Grappige cast ook, met Steven Seagal, die deze film naar hoog niveau zal tillen.

Ook leuk de terugkeer van Don Johnson: nooit meer wat van gehoord.

avatar van IronHide

IronHide

Ben zeker benieuwd naar deze film. Hopelijk heeft Seagal een grote rol. Ik ga zeker in de bioscoop bekijken. De hamvraag is natuurlijk is: Gaat Steven Seagal dood?? (En dan niet uit een slurf van een vliegtuig.) Word hij geslacht door Danny?? Dat zou voor het eerst zijn. Benieuwd hoe hij dat speelt.

TragieStar.*

Mij boeit het niet hoe die dood gaat, als hij maar dood gaat en een kleine rol heeft

avatar van IronHide

IronHide

TragieStar.* schreef:

Ik hoop dat hij een grote rol heeft en niet dood gaat. IK zou deze film maar niet gaan kijken als ik jou was. Titanic is misschien een betere optie.

Volgens mij gaat Cheech Marin het ook goed doen als knallende pater. En Lindsey Lohan als moordende non.

avatar van Theunissen

Draait deze film trouwens gelijktijdig in Amerika als Europa in de bioscoop want ik zie op IMDb ook nog geen stemmen.

Naomi Watts

Aangezien je dan toch op IMDb zit kan je dat toch gewoon zien bij releasedates? VS 3 September, wij 9 September.

IronHide schreef:

Neehoor, Titanic kan ik altijd nog kijken en die heb ik al zovaak gezien, ik ga deze film gewoon een keer bekijken hoe dan ook.

avatar van Theunissen

Naomi Watts schreef:

Inderdaad, als ik effen op "See more" had geklikt dan had ik het geweten. Dan had ik ook gezien dat hij in Kazakhstan als eerste verschijnt namelijk al op 18 augustus

Ben benieuwd of iemand helemaal naar Kazakhstan rijdt (liefst natuurlijk op motor) om de film als eerste te zien.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

IronHide schreef:

Wat maken we ons allemaal druk om Seagal eigenlijk?

Ik moet nog maar zien hoe Trejo het doet in zijn (eerste?) hoofdrol. Tuurlijk, hij kan prima de bad-ass mexicaan uithangen, maar kan hij dat anderhalf uur doen zonder dat het gaat vervelen? Ik vraag het me af.

Wat dachten jullie van Trejo in een romantische komedie....ik zou kijken

avatar van happie

happie

Trejo met zijn asfalthoofd in een romcom. Ik zou inderdaad uit nieuwsgierigheid kijken. Misschien heeft hij wel de romantiek in zich zitten.

Ben wel benieuwd hoe Trejo het doet in de hoofdrol. Hij heeft het altijd prima gedaan in de bijrollen.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Trejo wordt trouwens gecast voor de rol van Jack in de remake van Titanic.

avatar van rep_robert

Hier heeft Trejo best een serieuze rol in hoor Alleen wel een bijrol.

SherryBaby (2006)