134.880 gebruikers | 85.658 films | 31.033 regisseurs | 3.506.999 berichten | 4.928.201 stemmen

locatie: Films » Ticker (2001) » Info

Actie / Drama
92 minuten

geregisseerd door Albert Pyun
met Tom Sizemore, Dennis Hopper en Steven Seagal

Agent Nettles is een tijdje geleden zijn familie kwijt geraakt, waardoor hij zijn werk niet langer uit kan staan. Zijn partner, Art 'Fuzzy' Rice, probeert met hem te praten over zijn problemen waardoor de twee een goede band krijgen. Als ze op het spoor raken van een gekke bommenlegger nemen ze een meisje gevangen die hij graag terug wilt. Via het meisje probeert de politie achter de plannen van de bommenlegger te komen.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2009, 22:15 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Holy Crap, wat een domme en slechte actiefilm zeg.

Het acteerwerk is zeer matig, vooral Seagal is heel erg slecht met zoals de Veronicagids mooi zegt: oosterse wijsheden.Die zijn namelijk compleet achterlijk en slaan nergens op, gelukkig krijgt Seagal niet al teveel tijd op het scherm in deze film, niet dat de rest van de cast er wel wat van bakt.
Allemaal overduidelijk acteerwerk op de automatische piloot. De vechtscenes zien er dom uit met heel slecht camerawerk, de explosies zijn lelijk en er zitten een heleboel domme momenten in de film.

Dennis Hopper die met een stemvervormer naar de politie belt en vervolgens wegloopt met de vervormer nog aan de telefoon vast. Of een vechtende Seagal door een gebouw heen ,hoe vaak zie je leden van een bomb squad dit doen. Of, om het nog bonter te maken, Seagal die Sizemore(doodnormale politieman) een bom laat ontmantelen via de walkie talkie.

Nee, deze film krijgt terecht de lage scores op MM en IMDB!! Normaal kijk ik deze onzin films, maar wegens samenloop van omstandigheden heb ik dit misbaksel wel gezien :(

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 19:19 uur
Hahaaaaa, wat een ellende! Ik vind de oude Seagal films goed te pruimen (Nico, Hard to Kill, Marked for Death, Out for Justice etc.) maar dit is echt heel erg. Ik ga ook geen films meer van deze man kijken, want dit was echt tijdverspilling. Net als Van Damme en Lundgren is ook Seagal verleden tijd helaas. Bedankt voor een paar oldschool vechtfilmpjes maar dit is echt te slecht voor woorden. En dan ook nog met zo'n cast (Sizemore en Hopper zijn nou niet direct de minste). Het is mij dan ook een compeet raadsel dat acteurs met zo'n status in een flutfilmpje als dit gaan spelen. Albert "Puyn" heeft een paar aardige films gemaakt (Cyborg), maar heeft toch ook vooral rotzooi op zijn naam staan. Mensen besteed je tijd nuttiger en kijk deze niet!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 13:42 uur
rep_robert schreef:

Als je niet van dit soort films houd dan lijkt het me niet fair om erover te oordelen. Maar goed dat zie je wel vaker op mm dat mensen oordelen terwijl ze niet van dit/dat soort films houden. Volgens mij geeft je dan voor 75 % een onvoldoende terwijl het misschien helemaal niet zo'n bagger films is.

Maar goed gisteren heb ik hem na een hele tijd weer eens gezien. Het is idd niet seagels beste film maar dat is niet echt zijn schuld. Deze film had echt veel beter uitgevoerd kunnen worden want het onderwerp en cast was ervoor aanwezig. Sommige explosies en beelden waren zo jaren 70. Als Dennis hopper en die vrouw in de auto zitten is zo goed te zien dat het fake is dat het bijna lachwekkend word. Toch heb ik hem uitgekeken en geef een 2.5*

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2010, 13:41 uur
Je kan films altijd een kans geven he, maar dit is gewoon pure bagger en je geeft het eigenlijk zelf ook al aan.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 augustus 2010, 21:00 uur
Niet slechte film maar het acteerwerk was niet zo goed... *2.5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 augustus 2010, 23:34 uur
En hij was nog niet eens begonnen toen je dat bericht plaatste! :?

;)

Killer-Instinct
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 1:23 uur
rep_robert schreef:

Haha en het ergste was nog het begin van dat gesprek,dat die eerst Sizemore kalm toespreekt dat het alleen lukt als die ziet dat de dood maar een volgende fase is enz enz,en dan zo'n slappe sentimenteel bedoelde flashback van vrouw en kind,te slecht.
Terwijl die bom tikt,ik zou zeggen: HOU JE BEK EN VERTEL ME HOE IK DIE KLERE BOM MOET ONTMANTELEN OF IK ZET HET OP EEN LOPEN MET JE SPIRITUELE BULLSHIT!!!!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 2:06 uur
Ik zeg het niet gauw, maar wat is dit een ontstellend slechte film, of, om maar eens met de woorden van Ome Bram Moszkowicz te spreken: Welk een abject en infaam cinematografisch wanproduct! Zo, dat moest er even uit. Ik zag in de TV gids een mij onbekende film met Steven Seagal en, zoals ongetwijfeld veel andere liefhebbers, verlekkerde mij al bij voorbaat op een ouderwetse, ongecompliceerde knokfilm. Verstand op nul en genieten maar. Helaas had bij het draaien van deze film niet alleen de regisseur zijn verstand ook op nul, maar ook een flink deel van de cast en crew.
Wat een afgang! Op zich een prestatie om gerenomeerde acteurs als S.S., Dennis Hopper, Tom Sizemore en ook Joe Spano (die in de jaren 80 regelmatig de sterren van de hemel speelde in de TV-serie Hill Street Blues) zo slecht te laten acteren.
Het verhaal is flinterdun, wat op zich niet erg is in dit genre, maar ook uitermate ongeloofwaardig. De film rammelt en hapert aan alle kanten: niet alleen het acteren, maar ook het camerawerk, belichting, SFX, montage, gebrek aan actie, noem maar op. Zelfs de locaties waren pet; ik heb San Francisco nog nooit zo slecht in beeld gebracht zien worden.
Deze film is lachwekkend en zielig tegelijk.
Het ergste is nog wel dat de film is overgoten met een filosofisch sausje om nog een zweem van diepgang te suggereren. De saus is echter zwaar bedorven, net als de film: zum kotzen!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 11:09 uur
chevy93 schreef:
En hij was nog niet eens begonnen toen je dat bericht plaatste! :?

;)

Ik had nog niet gestemd voor deze film maar hem een tijdje geleden al gezien. Dus vandaar... :)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 13:30 uur
Ik heb deze film gisteren voor de 10de keer gezien. Hij blijft ook gewoon steengoed met een ijzersterke Seagal. Het moet een eer zijn voor Hopper, Sizemore en NAS om naast Steven te mogen werken.

Kan niet wachten tot zijn volgende film. Steven: WEDEROM BEDANKT!!!!!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 13:32 uur
Een 5,0* voor dit? :') Is ook wel te verwachten van iemand die een film in zijn top 10 zet nog voordat hij hem gezien heeft.

Nog 45 stemmen voor de Flop Top 250 :P

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 13:40 uur
Dat ik Expandables in mijn top 10 zet, heeft nostalgische redenen. Voor mij een persoonlijke ode aan de topacteurs, die erin spelen, maar het woord nostalgie komt kennelijk niet in jouw vocabulaire voor.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 14:13 uur
chevy93 schreef:

Nog 45 stemmen voor de Flop Top 250 :P

Flop 100 :P

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 18:52 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Slaat nergens op dat ze NAS op die wallpaper zetten... Hij is 5 minuten in beeld geweest.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 augustus 2010, 11:23 uur
het ging eigelijk aleen om de ontploffingen. verhaal is slecht en acteerwerk ook , vooral dat stukje waar die agent doodging

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 augustus 2010, 15:05 uur
Haha dat activeren van die bom op het einde. Gewoon de 5 indrukken.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2010, 21:41 uur
Het moment waarop ik een vlieg doodsloeg vormde het enige hoogtepunt: 0.50 (0.70)
Slappe hap tot en met. En dat zou je niet direct verwachten met Sizemore en Hopper aan het roer, en ook Seagal kan over het algemeen rekenen op een trouwe fanschare. Gedrieën bakken ze er werkelijk helemaal niets van, de ontluisterend zwakke Seagal voorop, die ook nog eens op een totaal onlogisch moment een aantal martial arts uit de kast mag toveren. Het script is van een beschamend niveau met enkele psychologisch bedoelde dialogen die haast lachwekkend zijn, en kunnen de uitermate simpele actiemomenten het leed ook al nauwelijks verzachten. Regisseur Pyun mag zich de malaise eveneens aanrekenen want de beste man grossiert in onkunde. Slecht camerawerk, de onevenwichtige regie en ook verschrikkelijke soundtracks benadrukken het niveau van Ticker eens te meer.

[630/635]

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2011, 23:45 uur
Oei, wat een zwakke film. En dan ook nog eens met zo een sterrencast. Ok, sterrencast is misschien wat overdreven, maar er komen toch heel wat bekende namen voorbij. Steven Seagal, Tom Sizemore, Dennis Hopper, en dan ook nog eens Nas & Ice-T (helaas een te kleine rol), met zo een cast kan je toch wat. Maar helaas, de acteurs stellen toch wel wat teleur, ze hebben stuk voor stuk allemaal al veel beter gepresteerd in andere films.
Steven Seagal krijgt hier niet de kans om zijn vechtkunsten te laten zien en hij heeft zijn scherpe oneliners ingeruild voor een handvol filosofische spreuken. Jammer, want er zijn weinig dingen die leuker zijn dan een vechtende en oneliner spuwende Steven Seagal.
Ticker is dan ook een teleurstellende film die ondanks een normale speelduur wel erg lang lijkt te duren, en dat is geen goed teken. Helaas kan ik hier geen voldoende aan geven.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2011, 18:57 uur
Normaal gezien ben ik een grote fan van Steven Seagal, maar deze film viel me toch wat tegen. Allereerst vind ik het geen typische Seagal-film: hij heeft niet echt DE hoofdrol, eerder een gedeelde hoofdrol. Van een Seagal film ben ik het volgende gewoon: een simpel verhaaltje met een bende slechteriken die Seagal 1 voor 1 afknalt of eens een goed pak slaag geeft. Het simpel verhaal was aanwezig in deze film, maar de leuke actiescènes met Seagal bleven wat achterwege (jammer genoeg).

Het verhaal was op zich niet slecht, maar spectaculair was het ook niet. Toch vond ik de film redelijk boeiend om te volgen, dus een slechte film vond ik het zeker niet. De cast is toch wel redelijk sterk, al zijn ze in deze film niet echt op hun best (zoals Nomak ook al aangaf).
Wat ik nog wel redelijk dom vond, waren de filosofische uitlatingen van Steven Seagal: deze vond ik werkelijk op niets slagen...

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 maart 2011, 16:04 uur
Regisseur Albert Pyun heeft op Twitter gezegd dat dit de volgende Director's Cut wordt die hij gaat uitbrengen. Deze film is door de studio ook verprutst. In zijn versie zit geen stock-footage en hij geeft aan dat Seagal de vechtscenes zelf heeft uitgevoerd. De studio heeft die scenes destijds met een stunt double opnieuw opgenomen...

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2011, 12:40 uur
Middelmatige film met Steven Seagal, waarin hij echter niet de hoofdrol heeft, die is voor Tom Sizemore.
Met de vorige jaar overleden Dennis Hopper.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 april 2011, 8:14 uur
Hier de cover van Ticker The Director's Cut.
De film is te bestellen via het daarbij vermelde e-mailadres..

Foto's van Albert Pyun Movies | Facebook

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2011, 10:03 uur
Ik heb zojuist mijn Director's Cut van Ticker besteld bij regisseur Albert Pyun. Ben benieuwd. En dan voornamelijk naar het commentaar van Pyun tijdens de film. Hij doet alles uit de doeken over wat er allemaal fout is gegaan tijdens de productie en hoe de producers zijn film uit handen hebben genomen...

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2011, 13:22 uur
Ik heb mijn copy van de DC van Ticker ontvangen, met handtekening en persoonlijke boodschap van Albert Pyun. Ga hem van het weekend maar eens kijken...

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 mei 2011, 8:37 uur
Zeer matige actiefilm. die op de meeste punten teleursteld. zo is het acteerwerk van sommigen nog vrij aardig hier en daar, voor de meesten geldt dit echter niet. Slecht uitgewerkt verhaal, en behoorlijk belabberde special effects. ik had meer verwacht van een film met Sizemore, Hopper en Seagal in de gelederen. die laatstgenoemde is waarschijnlijk nog de grootste teleurstelling van deze film. 1 ster.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2011, 21:11 uur
DiDa schreef:

hoe hebt gij de gekregen? ik vond de gewone versei al oke. is de herwerkte versie beter ?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2011, 8:00 uur
Je moet even een paar posts terugkijken. Daar vind je een link waar je de film kunt bestellen. Het is wel zonder NL ondertiteling. De Director's Cut voegt niet echt veel meer toe hoor. Wat wel interessant is is het audiocommentaar van Albert Pyun. Alle budgetproblemen en de reden waarom Seagal's vechtscenes uiteindelijk door een stand in zijn gedaan komen aan bod. En verder nog meer van dit soort ins en outs tijdens het filmen van Ticker.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2011, 9:25 uur
DiDa schreef:

als het de film niet veel veranderd dan moet het niet voor mij. de comentaren intresseren mij niet echt. bedankt voor de info

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2011, 13:11 uur
In de Director's Cut zijn de explosies anders, het verhaal loopt iets anders en in de eindvechtscene zien we wel Seagal en niet zijn stuntdouble.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 16:15 uur
Wat een slechte film zeg... Steven Seagal is normaal leuk, maar niet als hij (bijna) niet vecht...