Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Albert Pyun
Met onder meer: Tom Sizemore, Dennis Hopper en Steven Seagal
Plot Ticker
"When the countdown hits zero, you're dead"
Agent Nettles is een tijdje geleden zijn familie kwijt geraakt, waardoor hij zijn werk niet langer uit kan staan. Zijn partner, Art 'Fuzzy' Rice, probeert met hem te praten over zijn problemen waardoor de twee een goede band krijgen. Als ze op het spoor raken van een gekke bommenlegger nemen ze een meisje gevangen die hij graag terug wil. Via het meisje probeert de politie achter de plannen van de bommenlegger te komen.
Det. Ray Nettles
Pooch
Vershbow
Dugger
Sander D.
Mijn God, dit is 1 van de slechtste films die ik ooit gezien heb. Wat een shit...
Purmerend
Zoveel bekende gezichten en dan zo'n film. Wat een ramp, slaapverwekkend.
Al dat gekloot met die draadjes de spanning droop ervan af.
BoordAppel
Ik dacht dat dit toch niet zo slecht kon worden met acteurs als Dennis Hopper en Tom Sizemore, maar ik had het gigantisch mis. Was er maar een persoonlijke flop 10 dan zou deze daar mooi een plaatsje in krijgen.
Voor een actiefilm onnoemelijk traag en de weinige actiescenes die er inzitten zijn triest, erg triest. Zelfs voor de fans van Seagal is er weinig te genieten want de beste man heeft maar 2 vechtscenes die ook nog eens zo bedroevend slecht geregisseerd zijn dat je er bijna niets van meekrijgt.
Ik heb toch wel een aantal keer kunnen lachen om de domheid van deze film, vooral de bluescreeneffecten bij de autoscene van Hopper en Pressly waren hilarisch slecht.
Ook nog even een speciale vermelding voor het ontzettend slechte accent van Hopper en Nasir Jones die het voor elkaar krijgt slechter te acteren dan Seagal! Blijf maar rappen, dat kan je wel. Ongelofelijk deze film... 0,5*
U-96
- 2077 stemmen
...vooral de bluescreeneffecten bij de autoscene van Hopper en Pressly was hilarisch slecht.
Viel mij ook op. Die auto stond (gekeken naar de achtergrond ineens stil). Slecht gedaan inderdaad.
Over het algemeen gezien toch minder vermakelijk dan een doorsnee film in dit genre. Door de redelijk grote rol van Steven Seagal verwachte ik ook veel vechtscenes, maar helaas kwamen er maar twee. Erg mager verhaal, vond ik.
*2.0*
alexis
wat een geëmmer over die seagal/ or however u spell it! de echte ster is natuurlijk jaime pressly!!!
in zoveel films speelt z eniet dus die moeten we koesteren!
en die segal... ach dit is een van zijn betere rollen (ben geen fan). dennis hopper speelde beter terrostje in speed!
*** voor jaime
enuh.... hmm tja de rest is geen ster waard
lol
deze film leek erg op een andere soortgelijke film!
Leno
Dit is zo'n film die ik een 1 geef en geen 0.5 omdat ik denk 'er is altijd nog wel een slechtere film'. Het gaat echt nergens over, derde rangs verhaal en vierde rangs actiescenes. Over het acteren ga ik niet eens beginnen want dat weet je nou eenmaal als je naar een Seagal film kijkt.
Verder heb ik Albert Pyun (de regisseur) nog nooit op een goede film kunnen betrappen. Het ergste is dat hij zijn films meestal nog zelf schrijft ook, meer dan een bierfiltje heeft ie daar echter niet voor nodig!
Leno
Ik weet dat ik Pyun een slecht gerisseur vind omdat ik verschillende films van hem heb gezien. Ik vind het niet eerlijk een oordeel over iemand te hebben zonder me verdiept te hebben in, dit geval, zijn films. Nu weet ik dat ik i.i.g. geen films meer van hem hoef te zien!!
mellerd
Ik vond hem top net als alle andere films van seagal, ik weet niet wat jullie tegen die vent hebben, daarom geef ik om het gemiddelde ff wat op te krikken 5* ....
as
SSeagal
Gretzz...
Probeer dan er boven te staan i.p.v. klakkeloos 5* te geven met alleen dit als reden, slaat nergens op. En zeker niet bij Ticker, want zelfs voor een die-hard fan is deze prent nauwelijks boeiend.
JdeB
jah idd... ik mag ook graag naar de heer seagal kijken...maar hier voert hij werkelijk waar geen flikker uit....en een vechtscene??? ho maar!! je ziet een keer 2 handjes wapperen net binnen beeld....nee als die hard fan kom je bedrogen uit...net als bij the patriot en the foreigner...
lennox
eigenlijk is het toch altijd wat als jullie over steven seagal praten. ofwel zitten er veel vechtscènes in en dan vinden jullie het afgezaagd, ofwel speelt hij een iets andere rol met minder vechtscènes en is het ook niet goed omdat er zo weinig actie in zit. persoonlijk vind ik het hem hier niet zo slecht doen en kan hij wel degelijk meer rollen aan dan iedereen denkt, anders zou hij heus niet zoveel films gemaakt hebben, don't you think so? hij is echt wel beter dan jullie denken... dus stop aub met die afgezaagde kritiek te geven!
Doordeweekse Seagal-film waar je niet meer van moet verwachten. Tom Sizemore is ook niet slecht als schenenschoppende agent.
djelle
eigenlijk is het toch altijd wat als jullie over steven seagal praten. ...dus stop aub met die afgezaagde kritiek te geven!
Maar als fan mis ik dan ook helaas zijn kunstjes en stootjes hier... Als ze dan al iets anders wouden doen (wat ik niet zo meteen denk) is dat dan ook al grandioos gefaald. Het heeft zelfs nog geen boeiend verhaaltje. Slechtste uit de Seagals. (m.i. speelde hij hier zelfs een soort bijrol) 0,5*
lennox
deze film vind ik ook zijn minste, maar de meeste mensen keuren zijn films gewoon af omwille van seagal terwijl hij toch ook al in goede films meegespeeld heeft (nico, under siege,...) wilde gewoon de boodschap meegeven dat je niet altijd zijn films moet afkeuren juist omdat er sommige mensen seagal niet kunnen luchten.
djelle
En gelijk heb je.
SSeagal
Marciano1501
Van Steven Seagal kan zo'n slechte film verwachten, want die man heeft nog nooit een fatsoenlijke film gemaakt en acteren kan ie al helemaal niet. Toch jammer dat Tom Sizemore en Dennis Hopper zich hier voor hebben laten strikken. Jammer dat ie niet in flop top 100 staat, want hij zou een hoge notering krijgen...TRIESTER DAN TRIEST!!!!!
Marciano1501
Ik kan deze film nergens krijgen.
Bespaar je de moeite
En gelijk heb je.
Gelukkig heeft een ieder zo z'n eigen mening
bduits
Nou, het is mij wel duidelijk. Deze ga ik niet kijken dus. Bedankt iedereen. Ik ben geen fan van Segal, ik ben fan van zijn vechtkunsten. Maar de verpakking moet wel in orde wezen. En dat is met deze film kennelijk niet geheel zo. Ik heb net Fire Down Below gezien, die was erg best te pruimen.
Dolphfan
Middelmatige film van mr. Seagal. Vooral het einde oogt vrij cheap. Steven verdient gewoon een hoofdrol. Bijrollen zijn niet aan hem besteed.
Dolphfan
Vanavond nog maar een keertje kijken. Misschien dat ik hem nu wel goed vind. De eindscene is wel memorabel als Steven die mega-ticker gaat defusen.
Tom Sizemore, Dennis Hopper en Steven Seagal.
speelde allemaal goed .
spanning zit er ook in.
vechten weinig.
BoordAppel
Het is een goede rapper maar hij kan écht niet acteren. Zelfs Seagal speelt hem van het scherm af.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Stander