• 9.374.485 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Albert Pyun

Met onder meer: Tom Sizemore, Dennis Hopper en Steven Seagal

Plot Ticker

"When the countdown hits zero, you're dead"

Agent Nettles is een tijdje geleden zijn familie kwijt geraakt, waardoor hij zijn werk niet langer uit kan staan. Zijn partner, Art 'Fuzzy' Rice, probeert met hem te praten over zijn problemen waardoor de twee een goede band krijgen. Als ze op het spoor raken van een gekke bommenlegger nemen ze een meisje gevangen die hij graag terug wil. Via het meisje probeert de politie achter de plannen van de bommenlegger te komen.

Det. Ray Nettles

You_bastard

Sleeeeeeeeeeeeeechte film !!!

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Een Seagal filmpje kan ik altijd wel waarderen (voor de actie vanzelfsprekend) maar aangezien de man hier amper in meedoet en het verhaal verder weinig om het lijf heeft zou ik zeggen: lekker laten staan.

avatar van Thegunner

Thegunner

Geinige film voor B-acteur Hopper

Leuke rol voor Steven Seagal.

Lekkere meid als crimineel.

3,5 ster

avatar van Bandit

Bandit

Thegunner schreef:

Geinige film voor B-acteur Hopper

Leuke rol voor Steven Seagal.

Lekkere meid als crimineel.

3,5 ster

Wil je Hopper geen B-acteur noemen.... ik denk dat ie heel wat betere films op zijn naam heeft staan als die van B-flopper Seagal!

avatar van Pitbull

Pitbull

Hopper een B-acteur, wat is er gebeurd???

Yekezzez

Segal En dat voor een Seagal-fan...

Van IMDB:

Sometimes Credited As:

Steven Seagel

Steven Segal

Yekezzez

m.a.w. Seagel is net zo fout als Segal.

hij bedoeld ofcourse Seagal

Phoenix schreef:

Van IMDB:

Sometimes Credited As:

Steven Seagel

Steven Segal

Juist, en zijn enige echte originele naam is dus Steven Segal

Steven Seagal vs Steven Segal

Steven Seagal wins!

nomis

kun je nagaan hoeveel mensen het fout hebben........

Enne...als je de resultaten goed bekijkt zie je dat de helft meestal niks met Segal te maken heeft.

nomis

maar anyway, lekker boeiend allemaal, als ik het maar weet.

SSeagal

Nou, nou jongens wat een oorlog hier om niks. Kijk, ik ben een die-hard Seagal Fan en vindt ook dat wat Nomis schrijft onzin is en hij gaat soms erg ver, maar er zijn ook heus goede fans, en ik respecteer het feit dat er mensen zijn die hem niet leuk vinden en zijn films. Er zijn nu eenmaal liefhebbers van Seagal die hem te gek vinden, en er zijn haters, that's life. En het is allang bekend dat Fans nu eenmaal voor hun held en zijn acties gaan en in dat geval een slecht verhaal niet erg vinden, het gaat ze om Seagal. Maar aan de andere kant begrijp ik dat een neutrale actie-liefhebber zijn films bagger vindt, ze zijn ook vaak inspiratieloos en simpel, dat is waar, en het is een ieder zijn goed recht om te oordelen over een film. En tegen nomis wil ik zeggen, doe eens normaal, wees een echte fan man!!!

Phoenix

Jij bent echt 1 dag te laat... Nomis had veel van jou kunnen leren.

avatar van FisherKing

FisherKing

Ach man, Dat is nomis natuurlijk. Kun jij het voorstellen dat er meer dan 1 fan is van die kluns-acteur.? Ik niet.

Phoenix

Als dat zo is heeft hij het dus geleerd. Alleen maar goed . Op deze manier heb ik er geen problemen mee.

bioscoopzaal

Hij is inderdaad een stuk beleefder dan Nomis ... maar als Nomis en SSeagal inderdaad dezelfde persoon zijn, dan mogen de oude stemmen van Nomis wel weg.

SSeagal

Laat ik even een roddel wegnemen, ik ben NIET Nomis. deze veronderstelling is zwaar uit de lucht gegrepen en slaat nergens op. En Fisherking, wat nomis zegt is zwaar overdreven, maar jij doet ook flauw. Er zijn wel degelijk veel fans van Seagal en van de sport Aikido die hij uitvoert.

SSeagal

Maar nu even mijn oordeel : Ticker is een aardig filmpje, maar meer niet. Je hebt constant het gevoel naar een b-film te kijken en zelfs voor de die-hard Seagal fan valt er niet veel te smullen. Alleen op het eind heeft hij een vechtscene die nauwelijks te zien is omdat de omgeving donker is. Toch heb ik hem in mijn bezit, als een echte fan van Seagal hoort deze immers thuis in mijn collectie, al is het wel zijn op 1 na slechtse film. (The Patriot is nog erger) **

avatar van Ramon K

Ramon K

SSeagal schreef:

Als jij niet de beruchte nomis bent, moge de hemel dan op mijn hoofd vallen plus ik eet mijn schoen inclusief zweetsok op!

Maar je post nu iig normaal dus welkom op de site!

avatar van Jordy

Jordy

Yup het is nomis wel (zelfde ip). Maar maakt niet uit, als ie nu normaal doet is ie welkom.

Jordy schreef:

En de stemmen van Nomis mogen dan wel weg, toch? Nu stemt hij in weze dubbel (en krijgen de films van Seagal een onrealistisch hoog gemiddelde ).

Ouwe fantast

SSeagal

Tsja, jammer genoeg is nomis mijn broer, hij is nu werken en we delen 1 pc, hij baalde wel gister toen hij geband werd, maar ja zoals het gezegde gaat, eigen schuld.....dikke bult. Had eerst geen zin om mijn broer af te kraken op dit forum, maar toen ik zag hoe hij bezig was moest ik het toch wel even kwijt. En bioscoopzaal, ik ben geen fantast, ik ben toch echt zijn broer, kan er ook niks aan doen.

bioscoopzaal schreef:

mijn broer heeft nog niet eens gestemd of kunnen stemmen op deze specifieke film, maar ik snap je punt wat betreft de andere films.

Maar aan de andere kant telt zijn stem immers ook, we zijn dan wel allebei fan, maar wel twee stemmen. En wees niet bang, ik oordeel strenger (Zie mijn review van deze film)

Mijn excuses, bij deze

maakt niet uit.

maar ja, wat wil je, mijn broer is 15, een echte etterbak

avatar van JdeB

JdeB

Ik vind films met seagal echt super, maar deze film is echt te beroerd voor woorden. Het verhaal slaat nergens op en de decors zijn superslecht. Seagal en Sizemore komen terug op het politiebureau. Wat zie je... 1 tafel 2 stoelen en een kapstok...Later wordt er een auto opgeblazen...Het zou een bmw moeten zijn,maar als je goed kijkt is het gewoon een of ander fiatje dat 3 jaar geleden wegens vandalisme is uitgebrand. Samen met de Foreigner Seagals slechtste film 1*