• 9.381.114 stemmen

Met onder meer: Danny Trejo, Jessica Alba en Robert De Niro

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 september 2010

Plot Machete

"He was given an offer he couldn't refuse..."

Machete (Danny Trejo) is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete weet contact te leggen met Luz (Michelle Rodriguez), die als het hoofd van 'het Netwerk' veel connecties en wapens heeft. Daarnaast krijgt hij ook hulp van Padre (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die Machete als een kans ziet om hogerop te komen.

Sartana Rivera

Von's Henchman

Michael Booth

avatar van Justinw

Justinw

Dat is precies de reden waarom Seagal geen favoriet van mij is onder de actiehelden.

Tonypulp

En precies de reden waarom hij mijn actie collectie op dit moment domineert Fucking held dat 'ie er is. Fluisteren was nog nooit zo cool

Naomi Watts

Big Mike: OK. I'll play your game, if you play *my* game.

Forrest Taft: I'll play your game afterwards if I'm still standing. 'Cause I might not be. 'Cause you're a tough guy, you're a man, and you've got big balls.

Big Mike: Ok. Ok.

Forrest Taft: Here we go, Mr. Big Balls.

Wat een held. Die rustige houding, de totale controle altijd over de situatie, het vertrouwen in eigen kunnen en zijn Oosterse wijsheid. Fuck yeah.

avatar van Nomak

Nomak

En als Seagal klappen geeft lijken die echt keihard aan te komen.

Seagal = held!

Tonypulp

Ik heb me dood gelachen om de ''This is my happy face'' scene in Exit Wounds Hij is nog écht grappig ook. In z'n serie zie je ook hoe rustig, chill en vriendelijk hij in het echt is.

Die rustige houding,

Opvallend tof is dat altijd. Geen overdreven bullshit, gewoon stilstaan en je armen het werk laten doen, keihard uitdelen .

Naomi Watts

Dat vond ik vooral erg tof in The Glimmerman. Die geflipte neger Wayans als wisselwerking met de rustige Seagal. Classic . Fuckzooi, door dit soort gesprekken heb ik zin om een Seagal flick te gaan kijken .

Tonypulp

Die heb ik nog niet gezien, wel hier liggen, ik denk dat die er zo in gaat verdwijnen

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Pfff Seagal-fans hierzo . Worden jullie niet schijtziek van dat slappe "ik-wil-geen-geweld-gebruiken-maar-ik-moet-wel" gezeik van hem?

Enige wat ik leuk vind van Seagal is deze reclame van orange

Sjoerdow schreef:

Uuhm nee, want uiteindelijk doet 'ie het toch wel . Zolang dat het geval is..

avatar van rep_robert

Seagal was vroeger wel leuk toen ik jong was, nu kan je het toch nit meer serieus leuk vinden?

Mijn favo Seagal moment:

Tonypulp

Klik Die is nog nét wat leuker

avatar van rep_robert

God hoor, hebben ze nu ook al eentje voor haar NIET ORIGINEEL Moet wel zeggen dat zij ook best wel vaak moeilijk kijkt in films, dat dan weer wel.

Q Jones

Seagal ziet er toch niet uit als een stoere actie heldm net zijn dikke kop lijkt hij net op een kwal, en hij is er ook 1

TragieStar.*

Goed gezegd Vind ik namelijk ook.

Q Jones schreef:

Valt reuze mee, heb hem eens ontmoet en het is echt een toffe kerel. Erg down-to-earth, wel enorm veel zelfvertrouwen maar dat maakt je geen kwal imho.

Q Jones

Oke daar kan ik dan nog wel een beetje inkomen, al vind ik het wel een kwal om te zien. Maar ik vind hem helemaal niet meer overtuigend als actie held, met z'n figuur kan ik hem echt niet serieus nemen

JacoBaco

Hij moet zich straks gewoon lekker alleen nog maar concentreren op zijn bluesbandje en stoppen met acteren. Leuk als je zo'n kerel ontmoet hoor in het echt, maar dat is ook een momentopname.

Q Jones

Daar heb je helemaal gelijk in, dat past ook precies bij hem

Nomak schreef:

Seagal = held!

Seagal is met afstand de beroerdste actieacteur die er is en die we nog een beetje serieus nemen (Chuck Norris acteert denk ik niet meer?). Zijn films zijn op een enkeling na dramatisch slecht met bijna altijd hetzelfde verhaal, zijn kop wordt met het jaar vadsiger, hij kan niet normaal een tekst praten en zijn actie is altijd zeer eentonig.

Maar hij zal best wel passen in Machete wat toch aardig over the top gaat.

Q Jones

Ik ben het volgens mij voor het eerts volledig met je eens

avatar van rep_robert

Denk dat dit wel is 1 van Seagal's beste werkjes kan gaan worden hehe. Sterretje of 3 gok ik van tevoren

JacoBaco

Sly is pas 64 jaar geworden en Segal is nu 58, maar wat een verschil. Stallone is afgetraind en doet nog echt zijn best. Seagal is gewoon een lui varken. Voor Sylvester heb ik ook 100x meer respect.

rep_robert schreef:

Denk dat dit wel is 1 van Seagal's beste werkjes kan gaan worden hehe.

Dat komt omdat hij hier een bijrol speelt en dus minder in beeld is.

Al neemt ie met zijn dikke kop wel het hele scherm steeds in beslag

rep_robert schreef:

Nou dat word ook eens tijd na die vele jaren geacteerd te hebben.

avatar van rep_robert

Mwoah, qua persoonlijkheden zullen ze allemaal een worst wezen.

JacoBaco schreef:

Sly is pas 64 jaar geworden en Segal is nu 58, maar wat een verschil. Stallone is afgetraind en doet nog echt zijn best. Voor Sylvester heb ik 100x meer respect.

De carriere van Sly is i.i.g. tig keer imposanter dan die van Seagal inderdaad.

Films als Rocky, de Rambo films en Demolition Man zijn al beter dan het hele oeuvre van Seagal

TragieStar.* schreef:

Nou dat word ook eens tijd na die vele jaren geacteerd te hebben.

Seagal acteert niet. Das teveel eer joh!

TragieStar.*

Nah, zo kan je het idd ook bekijken.

JacoBaco

@rep: Ik insinueerde toch ook niets over hun persoonlijkheid of wel?

Ik heb het puur over hun loopbaan.

avatar van rep_robert

Nee klopt, dat was ook meer een zin die nog op een bovenstaande discussie sloeg, over hoe aardig Seagal is. Het zal me verder een worst wezen of ze aardig zijn verder. Ben het ook wel met je eens hoor

Heb het berichtje even aangepast.

Q Jones

Wat heeft seagal nou voor leuks gemaakt. Exit Wounds en Under Siege, nou dat was het einde carriere. Sly heeft idd veel betere en zelfs top 250 films gemaakt, evenals Arnie. Ook JCVD is veel beter dan onze Seagal. Seagal is The Lowest of the Low