• 9.413.813 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

88Fabian schreef:

Stoere film,Uber saai natuurlijk.Leedvermaak ten top.

Dit is de ouwewetse Hollywood kak shit

De reacties naar het zien van deze film zullen vast en zeker zo gaan luiden.

"Deze film was vet zeg" of "Zooohey wat cool man" of "Woooow! nog nooit zo'n super strakke film gezien als deze" of "Dit is het beste deel van Rocky"

Zegt de man die het zwakste deel van The Matrix in zijn top 10 heeft staan en opgepompte hollywood-draken als MI 2 aanbid.

Dat zielige gekak op Stallone en dat Expendables-bashen werkt mij nu al op mijn zenuwen.

Jason Statham veegt Matt Damon en Tom Cruise in zijn eentje tot een hoopje schroot.

avatar van The Oceanic Six

Alleen al de aanwezigheid van eeuwige held Arnold is voldoende om deze film al geweldig te vinden

Q Jones

Zo is het maar net. Ik hoop wel dat Sly doorgaat met films maken anders verliezen we weer een oude actie held

88Fabian schreef:

"Dit is het beste deel van Rocky"

Ajax&Litmanen1 schreef:

Zeer zeker!

avatar van IcU

IcU

The Oceanic Six schreef:

Hij zit er maar 2 minuten in. (Dat zeggen ze tenminste.) Is dat al genoeg om een film goed te vinden?

Thorak

In dit geval wel ja! maar ongetwijfeld zijn er meer elementen aanwezig die de film goed gaan maken.

IcU schreef:

Al werd Arnold maar in de credits een bedankje gegund zou het al een meesterwerk zijn

avatar van The Oceanic Six

IcU schreef:

Jep!

Arnold is heilig. DE actiehelder aller tijden

Verder vind ik dat de rest van de cast ook heel vet is. Ik hoop stiekem dat er een 2e deel komt waarin Willis, Arnold en Stallone de hoofdrol nemen. Groepje commando's behind enemy lines ofzo

The Oceanic Six schreef:

Stem ik helemaal voor!

avatar van GuyB

GuyB

Kijk maar eens wat een fanbasis de acteurs uit deze film hebben op MovieMeter alleen al...

ASman

Nu nog Willis en Stallone gouverneur van elk een andere staat en de wereld gaat helemaal de goede kant op

avatar van Rukarasta

Rukarasta

kan niet wachten tot de film uitkomt.ik denk dat het een geweldige film word met een paar geweldig goeie acteurs.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

!!! Een tweede nieuwe trailer:

Expendables

Met meer Schwarzenegger!

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Ik vrees dat dat dan ook het enige is met Arnie

avatar van Kr!kke

Kr!kke

IceTigerGhost schreef:

!!! Een tweede nieuwe trailer:

Expendables

Met meer Schwarzenegger!

ziet er niet slecht uit !

Q Jones schreef:

misschien houd sly nog iets achter de hand als een soort verrassing

Ik kan me bijna niet voorstellen dat dat niet zo zou zijn, dit zal toch niet alles zijn dat we zien met Arnold?

avatar van finalman

finalman

In totaal 6 dagen gefilmd met Arnold. Toch niet voor zo'n korte flutscene? Ik verwacht er meer van.

avatar van kingxxl

kingxxl

Gun eigenlijk iedereen z'n screentijd(ook Gary Daniels en Steve Austin wil ik dus ook wel een tijdje zien, niet dat ze 1 scene hebben en er verder niks met hun wordt gedaan)

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Q Jones schreef:

misschien houd sly nog iets achter de hand als een soort verrassing

We verlangen er allemaal naar. (denk ik) ik zoiezo. En wat ik ook opmerkelijk vind is dat alleen Arnie niet op die poster staat, en Willis wel die toch ook alleen een kleine rol zou krijgen. Misschien heeft stallone idd een verrassing voor ons in petto.

avatar van as

as

finalman schreef:

Correctie: 6 uur

Q Jones

Ja heb je ons helemaal lekker zitten maken, heeft die maar 6 uur gefilmd . Toch verwacht ik nog een aangename verrassing van sly

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Trailer #4

Of ie officieel is weet ik niet (gezien het gebruik van andermans beeldmateriaal zoals Columbia Pictures' Eat Pray Love) maar erom lachen kon ik wel.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

maar erom lachen kon ik wel.
Serieus? Jij bent zeker iemand die keihard lacht om het woord POEP. Of niet?

avatar van Elineloves

Elineloves

Lolll.. ik dacht dus serieus dat dit het vervolg van Incredibles, The (2004) was.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

kArIzMa_Movie schreef:

Serieus? Jij bent zeker iemand die keihard lacht om het woord POEP. Of niet?

Geen flauw idee waarom ik hier aangevallen wordt. Jij vindt iets (blijkbaar) niet grappig, ik wel. Kan toch?

Of moet ik jouw 3,5* voor Boat Trip erbij gaan halen?

Elineloves schreef:

Huh hoe kom je daar nou bij

avatar van Elineloves

Elineloves

Ja, geen idee. Vond het wel leuk bedacht ofzo, overenthousiast.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

haha, ik vond die fan made trailer ook erg leuk hoor!

met die instelling ga ik er ook heen, this is it!

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

jacobine_rodijk schreef:

Je wordt niet aangevallen. Het was maar een suggestie slash vraag.
Of moet ik jouw 3,5* voor Boat Trip erbij gaan halen?
Dit betekent toch niet dat ik daar om heb gelachen?