Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)
Geregisseerd door: Sylvester Stallone
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 19 augustus 2010
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables
"Choose your weapon."
'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.
Barney Ross
Sandra
Lacy
killer13
Jep!
Arnold is heilig. DE actiehelder aller tijden
Verder vind ik dat de rest van de cast ook heel vet is. Ik hoop stiekem dat er een 2e deel komt waarin Willis, Arnold en Stallone de hoofdrol nemen. Groepje commando's behind enemy lines ofzo
amen
In totaal 6 dagen gefilmd met Arnold. Toch niet voor zo'n korte flutscene? Ik verwacht er meer van.
Het is 6 uur. Bovendien mag het toch wel bekend zijn dat het enkel om een korte dialoogscene gaat....
notnotfun
Wat is dat poster een onding zeg. Nodigt totaal niet uit. Maar ach, mijn verwachtingen gingen toch al met de trailer achteruit. Ik ga wel lekker naar Inception en het betere blockbuster geweld.
Deze poster is idd de minste tot nog toe.
GuyB
Véél te moderne poster. Had het graag héél wat ouderwets gezien, zoals een Pulp Fiction bijvoorbeeld, of één of andere Laurel & Hardy film.
dutchtuga
Een film als deze moet gewoon een poster hebben met een hoop ingevette spierballen en rokende guns.
88Fabian
Kan deze film vandaag uitkomen and just move on and forget it
paul83
Op de apple site staan een aantal filmpjes met de making of. Hieruit is duidelijk te zien dat het een dikke R-rated film wordt. Dolph blaast iemand behoorlijk doormidden.
GuyB
Heb het over de tekst, vorige poster vond ik de foto ook beter.
deGVR
Als ik deze (meerdere malen) in de bios ga zien, dan vrees ik dat ik dat niet in doodse stilte kan doen. Ik denk dus dat ik (meerdere malen) uit de bioscoop wordt verwijderd en dat ik dus het einde pas na de bluray release kan zien
notnotfun
Wat hier dus niet echt goed naar voren komt. En waarom zwart/wit? Doet me meer denken aan CIA/Bourne movies e.d.
Het is natuurlijk ook maar 'een' poster
Iron Maiden
Ik ga wel lekker naar Inception en het betere blockbuster geweld.
wat is nog beter blockbuster geweld dan dit?
FunkStarr
- 1930 berichten
Haha, nou doe dat zou ik zeggen, ga maar lekker naar babyface DiCaprio kijken en laat ons genieten van de echte mannen...
Hoe lang duurt het nog eigenlijk voordat die in NL. komt?
notnotfun
Inception verpletterd deze film (kwa box office, maar vooral ERVARING) met speels gemak. En natuurlijk heeft de film met de beste marketing (=meeste geld) altijd een streepje voor, maar toch - een overdonderende ervaring tover je niet zomaar op het scherm. Stallone is geen Nolan.
dutchtuga
Stallone is geen Nolan.
Gelukkig niet nee. Hier geen pretentieus geneuzel maar gewoon knalwerk. Totaal geen vergelijking, trouwens..
kArIzMa_Movie
Bij Stallone gaat het idd om de actie en niet om de inhoud. Buiten het feit dat ik enorm benieuwd ben naar Nolan's 64ste verjaardag... Hoe zal Nolan er dan uitzien?
Nee, en Nolan is ook zeker geen Stallone. Doe mij maar Rambo of Rocky, dat is een stuk vermakelijker dan die man met een cape en een stemvervormer.
Rocky is echt prutwerk. Rambo is nog wel tof.
Sowieso hebben Inception en deze film geen raakvlakken behalve dat veel mensen de films willen zien. Inception gaat voor het intelligente en slimme en The Expendables gaat voor pretentieloos vermaak.
Ik ga lekker beide films kijken, heerlijk!
Rocky is echt prutwerk. Rambo is nog wel tof.
Hoezo is Rocky Prutswerk. Deel 1 is gewoon een mooi portret en 3 & 4 zijn heerlijk over the top. 5 is inderdaad een ramp, dat wel.
Ik zie ook verder geen vergelijk tussen deze film en Inception. Ga ook beide kijken, maar verwacht hier veel meer van.
Ik vind Rocky films kut. Heb ze ook niet allemaal gezien maar het doet me niks, zon rise and fall verhaaltje met boksen. Zie ik liever Million Dollar Baby of Cinderella Man
Vind Stallone sowieso altijd een erg matige acteur. Alleen in Rambo is hij goed te pruimen.
Ik vind Rocky films niet boeiend, maar Stallone deed het daar zo slecht niet. Maar ik vind het een oninteressante rol. In Rambo vind ik hem een stuk leuker.
Ga je mond spoelen. Bovendien zijn de Rocky films totaal geen rise en fall verhaaltjes, hooguit het vreselijke deel 5.
Welke heb je wel gezien. Ik kan me niet voorstellen dat deel 3 & 4 je niet liggen. En deel 1 is gewoon een mooi drama/potret.
kArIzMa_Movie
Kan die Rocky-discussie ergens anders plaats vinden? Hier bijvoorbeeld.
Jet Li is zo klein nog niet! Als je naar de poster kijkt is hij net gemiddeld 10 centimeter kleiner dan de rest.
Leland Palmer
Nee.
Niet zo zeuren als een paar reacties over Stallone/Rocky algemeen gaan.
Kan die Rocky-discussie ergens anders plaats vinden? Hier bijvoorbeeld.
Photoshop..... Stallone is overigens ook niet de grootste.
JacoBaco
Klopt!
Sly is 1.77 m. (een cm. kleiner dan Jason Statham)
Jet Li is 1.68 m.
Ik heb overigens niets tegen Jet Li.

Expend4bles
2023

The Expendables 3
2014

The Expendables 2
2012

Ode aan actiehelden uit jaren 80: 'The Expendables' met Sylvester Stallone vanavond te zien op tv

Actiefilm 'The Expendables' met Sylvester Stallone en Jason Stratham vanavond te zien op televisie

Deze toptitels worden binnenkort verwijderd van Netflix

Die Hard
Actie / Thriller, 1988