• 9.379.695 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Als dit zo doorgaat hebben we het aantal pagina's van Avatar al gauw gepasseerd! Nog maar 245 te gaan, kom op gasten!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Hulk Hogan mag trouwens ook wel verschijnen in het tweede deel.

Dan liever Roddy Piper.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Dit is dus volgens de cijfers tot nu toe de beste film die rocky heeft gemaakt

Volgens mij ook.

mikey schreef:

Dan liever Roddy Piper.

Inderdaad, die heeft tenminste een actiefilm op zijn naam staan.

rep_robert schreef:

Een Stone Cold Stunner en iedereen gaat K.O. Zelfs the Rock gaat een aantal keren nokkie hier

YouTube - Stone Cold Stunner Tribute

Haal Bill Goldberg er dan ook maar bij.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Hulk hogan wel wat meer dan een

dutchtuga schreef:

Hulk hogan wel wat meer dan een

Ik was het woordje "goede" vergeten.

mikey

En Roddy was een veel toffere worstelaar.

BA

en Dolly Parton.

Voor het ultieme camp gevoel: klik

mikey

In 1985 sloeg Roddy BA nog in elkaar in de WWF ring. Ow nee dat was wellicht andersom (scripttechnisch)... maar iedereen juigde voor Roddy. En omdat hij de bad guy was, dus niet de bedoeling dat hij populair werd, moest hij op het matje komen van de directie van die worstelclub.

avatar van rep_robert

Spetie schreef:

Haal Bill Goldberg er dan ook maar bij.

Old time favorite van mij, altijd die opkomst in dat vuurwerk met die epische muziek en dan eerst de spear en daarna de Jackhammer als finishing move. Geweldige kerel

YouTube - Goldberg Jackhammers The Giant (Big Show)

avatar van Rascal Ryan

Rascal Ryan

In een recensie op filmtotaal.nl las ik "Voor het optimale jarentachtiggevoel had men echter wel wat minder modern en onoverzichtelijk mogen monteren." En dat is ook het enige waaraan ik me stoorde in deze film (en de nerds in de zaal die werkelijk om alles moesten gniffelen).

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Rascal Ryan schreef:

(en de nerds in de zaal die werkelijk om alles moesten gniffelen).

ja dat zijn van die gasten die deze fil een 5 geven....

avatar van Poppe

Poppe

Het zit je hoog he?.. Tjees...

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Rascal Ryan schreef:

Nou beschouw ik mij bij een film als dit wel een nerd die om veel acties moet gniffelen maar ik had toch een stel kampianen voor me zitten die echt om alles moesten lachen. WHOAAAHAA HIJ WORD DOODGESCHOTEN! Alsof ze echt nog nooit een film van dichtbij hebben gezien. Toen alles opgeblazen werd gleed 1 van die gastjes zelfs bijna van zen stoel. Gezellig familie uitje, dat was het wel voor ze.

avatar van Le Edzel

Le Edzel

Gisteren bij het verlaten van de zaal (00.15) merkte ik een man en vrouw op die hun (waarschijnlijk) zoontje bij hadden. Niets op aan te merken, leuk met het gehele gezin naar de bios.. Maar dat ventje was hóóguit een jaar of 5 / 6!

Dergelijke film met zoveel actie en geweld zien op die leeftijd.. got to be a killer in spé.

avatar van Rascal Ryan

Rascal Ryan

Martijnnn schreef:

Gniffelen is eigenlijk ook wel een understatement aangezien ze zelfs om de serieuze opmerkingen soms hard op moesten lachen en gedrag vertoonde zoals hierboven beschreven. Ook zat er twee stoelen naast iemand die continu zijn telefoon pakte en dat licht van zijn scherm was ernstig fel. Ik vertelde nog tegen mijn maat naast me, zodra die nerds weer lachen pak je die gast zijn telefoon af en gooit hem naar die nerds. Maar gelukkig voor die gast hield hij zijn telefoon vanaf toen uit ons zicht.

avatar van Elineloves

Elineloves

Le Edzel schreef:

Dat hadden wij ook, een paar jochies van een jaar of 7/8 die er samen heengingen met een (volwassen) man. Was wel leuk dat die kids op het einde van de film, die man even gingen uitleggen waar de film nou precies over ging. ''Ja vet joh, toen gooide ie zo van 10 meter afstand een mes in die chinees zijn keel!''

avatar van Nomak

Nomak

Naomi Watts schreef:

In deel 2 wil ik Brock Lesnar zien (You ain't got shit on Brock, Dolph . Wat zou hij gemaakt zijn voor zo'n film, het coolness gehalte stijgt dan ook met 500%.

Moet ik niet hebben. Veel liever Fedor, alleen daarom al zou ik deze film eens willen zien.

Oh ja, en als iemand van de nieuwere generatie een rol verdient in het tweede deel, dan is het wel Kiefer Sutherland. Wat een held is dat.

avatar van Elineloves

Elineloves

Amen!

Rascal Ryan schreef:

Ik vind het juist goed dat de film met z'n tijd is mee gegaan. Bovendien valt het met dat onoverzichtelijke de tweede kijkbeurt erg mee. Stallone heeft de actiefilm een tandje opgeschroefd. Even wennen voor sommigen, maar erg cool.

Het is maar goed dat je niet bij mij in de zaal was, werd zelfs hard gelachen en geklapt.

avatar van The Oceanic Six

Nomak schreef:

Wat ik dus net ook al zei. Wat een held!

rep_robert schreef:

YouTube - Goldberg Jackhammers The Giant (Big Show)

Van mij ook, al vind ik persoonlijk Batista ook geweldig.

avatar van Le Edzel

Le Edzel

Nomak schreef:

Fedor is echt een machine, letterlijk. Die man is gemaakt in een fabriek. Gekke communisten!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Even met betrekking tot vanavond, want dan ga ik naar The Expendables! Link

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Emelianenko is een beest ja .

avatar van stkolaf

stkolaf

beroerd slechte dialogen, weinig grappige humor en slechte special effects... als er niet een dozijn bekende actiehelden in had gezeten, had ik gedacht dat het een B-film was!

mooie momenten:

- Arnold Swarzenegger

- Terry Crews met z'n immense shotgunactie

- De eerste scene was ook nog wel leuk, met die somalische piraten. alleen het feit dat Sly heeft gekozen voor het meest voordehand liggende groepje slechterikken (Somalische piraten) geeft maar weer aan waar zijn beperkingen liggen...

geen spijt van dat ik hem heb gezien, maar zeker ook niet meer waard dan