The Hangover (2009)
Genre: Komedie
Speelduur: 100 minuten / 108 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 11 juni 2009
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover
"Some guys just can't handle Vegas."
Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.
- IMDb (7,7 / 919181)
- Trailer (YouTube)
- The Hangover (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Mr. Chow
Melissa
Mike Tyson
Fixi88
Ik heb hem gisteren gekeken en ik moet zeggen een leuk filmpje. De muziek tussen door is goed. Verder valt er niet veel over te zeggen. Het is gewoon een goede komedie.
Erbe
Weer een van de betere komedies de laatste tijd. (vindt ik zelf)
Heb me de hele film wel vermaakt.
Alleen het laatste ging allemaal wel heel snel nadat ze de bruidegom gevonden hadden.
mayhemblik
Wat denk je, die kerel is wereldberoemd en was zo rijk als de zee diep is. Hij kon elke vrouw krijgen die hij wou, en dan gaat hij iemand verkrachten? Komaan, zo een vrouw gaat graag genoeg met hem naar bed om hem daarna van verkrachting te beschuldigen.
Mijn god, dit meen je toch niet echt hoop ik?
BoordAppel
Ik dacht dat iemand onschuldig was totdat zijn schuld is bewezen. Maar blijkbaar geldt dat niet als je Mike Tyson heet. Mensen hebben dan toch al hun oordeel klaar.
Ehm, misschien moet ik het nog een keer herhalen maar Tyson is hiervoor veroordeeld. Oftewel, een rechter vond dat zijn schuld bewezen was. Raar hè, dat mensen dan hun oordeel klaar hebben over deze verkrachter?
Nomak
Mijn god, dit meen je toch niet echt hoop ik?
Kerel, van welke planeet ben jij? Hoe vaak komt het niet voor bij sportmensen dat dit soort vrouwen er geld probeert uit te slaan door met die mannen naar bed te gaan om daarna te zeggen dat ze verkracht werden? Robin Van Persie, Cristiano Ronaldo,........ Dit soort verhalen lees je vaak genoeg.
Heb je ooit gehoord van Rubin Carter? Gerry Conlon? En nog een hele hoop anderen?
Allemaal hebben ze jaren onschuldig vastgezeten. Dus kom niet met een dooddoener als dit. Dat hij hiervoor veroordeeld is bewijst totaal NIETS!
mayhemblik
Ik heb het meer over die absoluut belachelijke opmerking van jou dat als mensen rijk zijn ze iedere vrouw kunnen krijgen en dat ze dan niet hoeven te verkrachten.
Kom op man, lees je zinnetje nog eens terug en denk er nog eens goed over na.
Ten eerste heeft een verkrachting meestal weinig met seks te maken maar het gaat die klootzak om macht, en ik geloof dat ''Iron'' Mike niet echt vies is van macht.
Ten tweede moet je toch toegeven dat er een steekje los zit bij de man.
Zo heb ik hem nog eens bij het wegen voor de wedstrijd al helemaal uit zijn dak zien gaan om niets.
In het uitgaans leven sloeg hij er ook op los.
Let wel dat ik vind dat we rekening moeten houden met zijn verleden en hoe hij is opgegroeid, de man had gewoon hulp moeten krijgen.
Bij veel beroemdheden die zo rijk worden en geadoreerd slaan op een gegeven moment de stoppen door, (legio voorbeelden) en bij deze boksmachine (want ja hij kon wel boksen zeg!) richtte hij zijn gekte op zijn omgeving.
Het blijft in mijn ogen een griezel en geef mij Muhammad Ali maar die had tenminste humor!
Dan nog één ding Nomak, zou je dit aub niet aan Mike willen doorvertellen, ik denk dat ik hem niet kan hebben.
Nomak
Prima als jij er zo over denkt, maar ik ben het er totaal niet mee eens.
In mijn ogen is iemand onschuldig tot zijn schuld ook werkelijk bewezen is. Zijn moeilijke jeugd en andere feiten die de man op zijn kerfstok heeft hebben niets met dit feit te maken.
goongumpa
In mijn ogen is iemand onschuldig tot zijn schuld ook werkelijk bewezen is.
Nomak
Volgens het rechtsysteem ook, en die hebben hem schuldig verklaard.....
Speciaal voor jou zal ik een deel van mijn eigen bericht quoten.
Allemaal hebben ze jaren onschuldig vastgezeten.
Mensen worden veel te vaak ONSCHULDIG achter de tralies gezet zonder dat hun schuld bewezen is.
Lexcoaster
Hoe interessant de discussie ok is (Nomak heeft m'n steun in deze
), het is offtopic dames & heren...
goongumpa
Als ik het goed heb, was er ook een dokter die symptomen van verkrachting / geweld op het slachtoffer vond.
Verder vind ik het belachelijk dat je die oorbijt-actie van Tyson goedpraat. Fan zijn van een sportman betekent nog niet dat je blind moet zijn voor zijn misstappen.
Leland Palmer
Dit gaat een beetje off-topic, boefjes. Nu maar weer naar 'De Kater' dan.
mayhemblik
Oké, je hebt gelijk, wat zullen de slachtoffers van Mike toch een kater hebben gehad zeg.
@ goongumpa
Als je de wedstrijd hebt gezien, dan is die actie misschien niet te rechtvaardigen, maar zeker wel begrijpelijk.
Maar het gaat inderdaad wat te ver off-topic. Het lijkt me beter om het hierbij te laten.
BoordAppel
Van Tyson is de schuld vastgesteld dus hij is niet onschuldig. Natuurlijk zullen er altijd mensen onterecht veroordeeld worden maar van Tyson kan je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wel stellen dat het een verkrachter is.
Bovendien, als je al niet op de rechterlijke macht kan afgaan, waar dan wel op? Met die instelling van jou is iedereen onschuldig.
Nomak
Van Tyson is de schuld vastgesteld dus hij is niet onschuldig.
Waar heb je het toch over?
Van anderen die ik in dit topic genoemd heb was volgens de rechter de schuld ook vastgesteld. Ook allemaal schuldig dus!
Maar er hebben al meerdere mensen geroepen dat het hier te ver off-topic gaat en ik heb zelf ook al aangegeven dat ik hier graag bij wil laten.
Dus bij deze laat ik het hier dan ook bij.
chembrother
Hmmmm. Ik heb niet echt veel moeten lachen tijdens deze film. Wel interessant om te zien dat er een Memento-achtige verhaallijn in zit. Maar vergelijk het alsjeblieft niet met die film want dat zo teveel eer zijn voor deze komedie.
Twijfelgeval van 2,5* wat mij betreft want er zijn betere in dit genre.
chao
Wordt deze film geleverd met lachgas?
Na een half uur kijken ,nog geen 1 keer een lach of zelfs glimlach op mijn gezicht.
Hoge verwachting vanwege de hoge waardering hier en op Imdb, maar snap er geen z==k van ,dat mensen dit een leuke film vinden.
Alles is zo plat en afgezaagd en reeds 100 keer eerder vertoond.
"The worst pathetic comedy that Ive seen on the big screen " ,quote van een ander , en ik sluit me helemaal bij aan.
laundromat
Herzien. Terecht in mijn top10 van 2009. Blijft leuk. Lekkere muziek tussendoor. Zach Galifianakis:
Vind Bradley Cooper niet zo. Qua acteur niet, qua rol is hij het minst leuk. En hij zo glad, Amerikaans.
Zie net dat Hangover 2 er aan komt. Of dat wat wordt....
hessel
Toen ik deze film voor het eerst gezien had, vond ik hem niet erg origineel of grappig. De humor lag er heel dik op en was totaal niet origineel. Ook waren de grappen te makkelijk. Helaas waren al mijn vrienden het niet met me eens en heb ik de film vandaag nog een keer gekeken omdat ik dacht dat ik het misschien bij het verkeerde eind had. Maar nee, hij blijft gewoon waardeloos.... 2*
Resh
Hoge verwachtingen, leuke film maar toch teleurgesteld! Ik vond de personages en hoe alles in elkaar zat heel grappig, maar ik heb geen 1 keer echt gelachen. Verder was de muziek keuze heel apart, positief bedoelt. Vooral op het einde toen candyshop werd gezongen vond ik echt hilarisch! En natuurlijk Alan was het grappigste! Ik geef het niet te hoog maar ook niet te laag. Zeker vermakelijk!
laundromat
Je hoeft niet bij alle komedies op de grond te liggen van het lachen? Ik heb paar keer hardop gelachen, veel geglimlacht en gegrinnikt. Dit was dan wel mijn humor, hoewel erg Amerikaans. Misschien moet je er voor open staan (of niet).
Nou ja hij staat op #2 van 2009. Dus ik hoef niets meer te zeggen
SgtP
1 van de beter komedies van 2009!
Moet wel zeggen dat Avatar toch wel de nummer 1 positie had moeten pakken. Vond Inglorious Bastards nou ook weer niet zo speciaal namelijk.
mcdaktari
Ik vond The Hangover toen ik die gezien had best wel een aardige film , maar om hem nu op de 2de plek te zetten van de top 2009 vind ik persoonlijk overdreven. Maar goed andere denken er blijkbaar toch anders over.En ik denk dat Avatar nog maar op 3 staat omdat die nog maar pas uit is. Denk dat als hij al op dvd uit was dat hij hoogst waarschijnlijk wel op 1 of 2 had gestaan. Maar de top 2009 liegt niet, het is zoals het is

The Hangover Part III
2013

The Hangover Part II
2011

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Geliefde komedie 'The Hangover' vanavond (14 juli) op televisie te zien

'Casino,' 'Ocean's Elven' & andere filmklassiekers: waar wordt gokken gethematiseerd?

De tien best beoordeelde films van de jarige Bradley Cooper (49)

Intouchables

Shutter Island
Mystery / Thriller, 2010

Toy Story 3
Animatie / Komedie, 2010
blackjackstag nighthangoverlost weekend bag over headchapelhit with tire iron geheugenverlieslas vegasdrugsduringcreditsstingerelevator