• 9.380.133 stemmen

The Hangover (2009)

Komedie | 100 minuten / 108 minuten (unrated version)

Genre: Komedie

Speelduur: 100 minuten / 108 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 11 juni 2009

Plot The Hangover

"Some guys just can't handle Vegas."

Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.

Tha-Joker

@Fabian: ik vond het geen bijzondere film, maar het is toch echt niet zo'n slechte komedie. Waarom vond je de film zó slecht dan? Omdat er nauwelijks tot geen moraal in het verhaal zat? Wat willen ze zeggen met jou nummer 1 uit je top10 The Prestige? Pas op als je goochelt? Dat is dus geen reden om een film een 1* te geven. Als je die wel hebt, hoor ik hem graag en dan kan Rep_Robert ook is serieus op een bericht van jou ingaan...

avatar van rep_robert

Ik kan wel begrijpen als je het niets vindt, bij de herziening moest ik ook een stuk minder lachen dan in de bios. Maar om het nou als inhoudsloos te bestempelen gaat me wel erg ver.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

88Fabian schreef:

De film heeft geen inhoud hoe moet ik daar dan inhoudelijk op reageren.

Geen inhoud? Dus je scherm was blanco de hele tijd?

DonOswaldo schreef:

Geen inhoud? Dus je scherm was blanco de hele tijd?

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Je geeft wel vaak die simpele emoticon als reactie. Ach ja, ik ga het ook niet eens proberen om wat zinnigs uit je te krijgen.

DonOswaldo schreef:

Inderdaad, reageer nou is op het bericht dat ik voor deze schreef (waar @Fabian voor staat) en dan graag met tekst en niet met emoticons...

avatar van revadebe

revadebe

Fijne komedie. Vooral met de situatiehumor zit het helemaal goed in deze film. Wat dat betreft hulde voor de scenarioschrijvers. Het is niet baanbrekend, maar toch leuk om te zien hoe ze absurde situaties hebben kunnen combineren tot een redelijk kloppend verhaal.

Alleen de tekstuele grappen vond ik vaak wel wat flauw... En dan met name die van Alan en die Japanner.

DonOswaldo schreef:

Ik vindt de humor te kinderlijk en vrij simpel eigenlijk.

Miljoenen mensen hadden dit kunnen verzinnen,neem dat maar van me

aan.De regisseur heeft alleen geluk dat ie een goeie crew om zich heen

heeft om deze slappe humor in beeld te kunnen brengen.

88Fabian schreef:

Ik vindt de humor te kinderlijk en vrij simpel eigenlijk.

Miljoenen mensen hadden dit kunnen verzinnen,neem dat maar van me

aan.De regisseur heeft alleen geluk dat ie een goeie crew om zich heen

heeft om deze slappe humor in beeld te kunnen brengen.

Ik zou zeggen, wordt reggisseur. Maak maar eens een film die grappiger is, en beter bevalt, dan deze. Dan heb ik respect voor je.

En heb je de film nou gezien of niet? Ik zie nog geen stem staan.

Thom1994 schreef:

En heb je de film nou gezien of niet? Ik zie nog geen stem staan.

ik stem niet meer op films die ik slecht vindt,want dat wordt niet gewaardeerd.ik wil de mede stemmers niet laten schrikken.

Thom1994

Dat is raar. Ik zie liever een 0,5* dan geen stem.

Als je hem gezien hebt, stem dan gewoon.

Thom1994 schreef:

Dat is raar. Ik zie liever een 0,5* dan geen stem.

Als je hem gezien hebt, stem dan gewoon.

Weet je zeker dat je liever een 0,5 ziet.dat verlaagt de score alleen maar

van een film die jij goed vindt.

Weet je zeker dat je liever een 0,5 ziet.dat verlaagt de score alleen maar

van een film die jij goed vindt.

Natuurlijk. Ik zal bij deze film een uitzondering maken, en niet klagen over je lage cijfer.

88Fabian

je hebt al geklaagt dus die uitzondering is al pleiten

Thom1994

Vanaf nu zal ik niet meer klagen.

avatar van yeyo

yeyo

yeyo schreef:

yeyo schreef:

avatar van MoFeDu

MoFeDu

Wat voor ranzige dingen moeten er wel niet staan op die unrated version? De foto's aan het einde van de niet unrated version in acht nemende.

MoFeDu schreef:

Ik denk dat deze in de videotheek bij de porno-afdeling te vinden is.

avatar van Vladdrac

Vladdrac

Goede en grappige film, maar ik vind het meer een mannenfilm dan een vrouwenfilm!

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Ik heb echt mezelf helemaal achterlijk gelachen om deze film. Vooral die Allan was geniaal. Leuke film, niks op aan te merken. 4,5*

avatar van KKOPPI

KKOPPI

die mark rutte vond ik fantastisch, net als die allan inderdaad, met die baby bij zich

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

Zeer sterke film. Vond hem na de eerste keer kijken één van de beste komedie's ooit, maar na het herbekijken vond ik hem al heel wat minder. Toch een verdiende 4*

avatar van Emmuze

Emmuze

Leuke komedie!

Geestig, maar niet extreem grappig (ik lach niet zo snel hardop tijdens films )

Sterk gefilmd, goede acteurs, 3*

avatar van TeunD

TeunD

De film steekt misschien niet heel bijzonder in elkaar maar toch vond ik het een van de leukere films die ik gezien heb afgelopen jaar. Qua humor is ie wel oké maar toch; leuke film.

Vooral de aftiteling is geniaal gevonden.

avatar van Chefchenko

Chefchenko

TeunD schreef:

Vooral de aftiteling is geniaal gevonden.

Waarom dan een 4.5 ipv een 3.0 of 3.5 ?

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Zeer goede komedie.

Heb in lange tijd niet meer zo hard gelachen. En de acteurs waren allemaal goed.

Heb volop genoten en ga het zeker een tweede keer zien!

avatar van iris.vessem

iris.vessem

vond het een hele leuke film, vooral alen (zo heet die dikke toch?) vond ik gewoon geweldig :-P

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle