The Hangover (2009)
Genre: Komedie
Speelduur: 100 minuten / 108 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 11 juni 2009
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover
"Some guys just can't handle Vegas."
Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.
- IMDb (7,7 / 919314)
- Trailer (YouTube)
- The Hangover (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Mr. Chow
Melissa
Mike Tyson
Tha-Joker
@Fabian: ik vond het geen bijzondere film, maar het is toch echt niet zo'n slechte komedie. Waarom vond je de film zó slecht dan? Omdat er nauwelijks tot geen moraal in het verhaal zat? Wat willen ze zeggen met jou nummer 1 uit je top10 The Prestige? Pas op als je goochelt? Dat is dus geen reden om een film een 1* te geven. Als je die wel hebt, hoor ik hem graag en dan kan Rep_Robert ook is serieus op een bericht van jou ingaan...
Ik kan wel begrijpen als je het niets vindt, bij de herziening moest ik ook een stuk minder lachen dan in de bios. Maar om het nou als inhoudsloos te bestempelen gaat me wel erg ver.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
De film heeft geen inhoud hoe moet ik daar dan inhoudelijk op reageren.
Geen inhoud? Dus je scherm was blanco de hele tijd?

DonOswaldo
- 1931 stemmen
Je geeft wel vaak die simpele emoticon als reactie. Ach ja, ik ga het ook niet eens proberen om wat zinnigs uit je te krijgen.
Tha-Joker
Inderdaad, reageer nou is op het bericht dat ik voor deze schreef (waar @Fabian voor staat) en dan graag met tekst en niet met emoticons...
revadebe
Fijne komedie. Vooral met de situatiehumor zit het helemaal goed in deze film. Wat dat betreft hulde voor de scenarioschrijvers. Het is niet baanbrekend, maar toch leuk om te zien hoe ze absurde situaties hebben kunnen combineren tot een redelijk kloppend verhaal.
Alleen de tekstuele grappen vond ik vaak wel wat flauw... En dan met name die van Alan en die Japanner.
88Fabian
Ik vindt de humor te kinderlijk en vrij simpel eigenlijk.
Miljoenen mensen hadden dit kunnen verzinnen,neem dat maar van me
aan.De regisseur heeft alleen geluk dat ie een goeie crew om zich heen
heeft om deze slappe humor in beeld te kunnen brengen.
Thom1994
Ik vindt de humor te kinderlijk en vrij simpel eigenlijk.
Miljoenen mensen hadden dit kunnen verzinnen,neem dat maar van me
aan.De regisseur heeft alleen geluk dat ie een goeie crew om zich heen
heeft om deze slappe humor in beeld te kunnen brengen.
Ik zou zeggen, wordt reggisseur. Maak maar eens een film die grappiger is, en beter bevalt, dan deze. Dan heb ik respect voor je.
En heb je de film nou gezien of niet? Ik zie nog geen stem staan.

88Fabian
En heb je de film nou gezien of niet? Ik zie nog geen stem staan.
ik stem niet meer op films die ik slecht vindt,want dat wordt niet gewaardeerd.ik wil de mede stemmers niet laten schrikken.
Thom1994
Dat is raar. Ik zie liever een 0,5* dan geen stem.
Als je hem gezien hebt, stem dan gewoon.
88Fabian
Dat is raar. Ik zie liever een 0,5* dan geen stem.
Als je hem gezien hebt, stem dan gewoon.
Weet je zeker dat je liever een 0,5 ziet.dat verlaagt de score alleen maar
van een film die jij goed vindt.
Weet je zeker dat je liever een 0,5 ziet.dat verlaagt de score alleen maar
van een film die jij goed vindt.
Natuurlijk. Ik zal bij deze film een uitzondering maken, en niet klagen over je lage cijfer.
88Fabian
je hebt al geklaagt dus die uitzondering is al pleiten
yeyo

MoFeDu
Wat voor ranzige dingen moeten er wel niet staan op die unrated version? De foto's aan het einde van de niet unrated version in acht nemende.
Thom1994
Ik denk dat deze in de videotheek bij de porno-afdeling te vinden is.
Vladdrac
Goede en grappige film, maar ik vind het meer een mannenfilm dan een vrouwenfilm!
CaptainTwisted
Ik heb echt mezelf helemaal achterlijk gelachen om deze film. Vooral die Allan was geniaal. Leuke film, niks op aan te merken. 4,5*
KKOPPI
die mark rutte vond ik fantastisch, net als die allan inderdaad, met die baby bij zich
MyOwnStyle
Zeer sterke film. Vond hem na de eerste keer kijken één van de beste komedie's ooit, maar na het herbekijken vond ik hem al heel wat minder. Toch een verdiende 4*
Emmuze
Leuke komedie!
Geestig, maar niet extreem grappig (ik lach niet zo snel hardop tijdens films
Sterk gefilmd, goede acteurs, 3*
TeunD
De film steekt misschien niet heel bijzonder in elkaar maar toch vond ik het een van de leukere films die ik gezien heb afgelopen jaar. Qua humor is ie wel oké maar toch; leuke film.
Vooral de aftiteling is geniaal gevonden.
Chefchenko
Vooral de aftiteling is geniaal gevonden.
Waarom dan een 4.5 ipv een 3.0 of 3.5 ?
_Moonwalker
Zeer goede komedie.
Heb in lange tijd niet meer zo hard gelachen. En de acteurs waren allemaal goed.
Heb volop genoten en ga het zeker een tweede keer zien!
iris.vessem
vond het een hele leuke film, vooral alen (zo heet die dikke toch?) vond ik gewoon geweldig :-P
MyOwnStyle
Alan om precies te zijn

The Hangover Part III
2013

The Hangover Part II
2011

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Geliefde komedie 'The Hangover' vanavond (14 juli) op televisie te zien

'Casino,' 'Ocean's Elven' & andere filmklassiekers: waar wordt gokken gethematiseerd?

De tien best beoordeelde films van de jarige Bradley Cooper (49)

Intouchables

Shutter Island
Mystery / Thriller, 2010

Toy Story 3
Animatie / Komedie, 2010
blackjackstag nighthangoverlost weekend bag over headchapelhit with tire iron geheugenverlieslas vegasdrugsduringcreditsstingerelevator