Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 1 oktober 2009
Vanaf 1 maart op Netflix
Bekijk via Videoland
Plot The Ugly Truth
"The battle of the sexes is on."
Een producente van een ochtendprogramma (Katherine Heigl) gaat akkoord met een reeks stuitende tests door haar chauvinistische correspondent (Gerard Butler) om zijn theorieën over relaties te bewijzen en laat haar liefde vinden. Maar zijn slimme trucs leiden tot een volkomen onverwacht resultaat, zij vindt liefde terwijl hij verliefd op haar wordt.
- Trailer (YouTube)
- The Ugly Truth (MusicMeter)
- Vanaf 1 maart op Netflix
Elizabeth
Cliff
Nicolage Rico
- 20220 berichten
De poster beschikt alvast over een oude grap. Hoop niet dat zulk soort "oude" grappen ook in de film zelf zijn terug te vinden.
AHWA
Aardige trailer. Lijkt me een leuke romantische komedie.
Katharina
WOW, ik kan niet wachten tot deze film er is! I love Gerard Butler (hij was zo geweldig in 'The Phantom Of The Opera' en Katherine Heigl is ook een leuke actrice. De trailer vond ik ook grappig.
kArIzMa_Movie
Release uitgesteld naar 22 oktober. (4 maanden langer wachten > 25 juni)
JohnWilliams
Dit word de nieuwe 27 Dresses
Om eerlijk te zijn vind ik Butler altijd wel goed spelen, zijn prestaties in 300, Nim's Island en P.S. Iove you waren wel goed, ik heb er alle vertrouwen in dat hij deze film ook goed zal acteren. Van Heigl heb ik dat minder, vond haar in 27 Dresses ook niet fantastich.
Game_Over
Kan niet wachten op deze film lijkt me erg leuk.
Knocked up en 27 dresses waren een zeer groot suc6 dus ik denk dat deze film ook een groot suc6 wordt door ondermeer Katherine Heigl.
jacobine_rodijk
Deze gaat een leuke filmpje worden
Niet als ik de recensies mag geloven.
Sjaan_
Heb hem gezien (op internet) en het is een leuke romcom! Gewoon lekker verstand op nul en genieten:)
Alhoewel ik vind dat Gerard ouder wordt en hij in PS I love you beter was, 4*
m1701
Errug leuke film!!!
Vooral het einde (voorspelbaar) maar wel heel leuk
Het honkbal en restaurant gedeelte waren echt geweldig!!! Ik kwam niet meer bij! heerlijk.
Film is zeker de moeite waard
Butler en Heigl speelde ook erg leuk
m1701
In London gezien, 2 keer zitten huilen van het lachen.
dan gok ik bij het Restaurant en bij de Honkbal wedstrijd!! haha
navulverpakking
Alhoewel ik vind dat Gerard ouder wordt en hij in PS I love you beter was, 4*
Inderdaad, Gerard wordt een beetje oud en was in PS stukken beter!
evadege
Vermakelijke film, niet briljant, maar wel leuk om een keer gezien te hebben.
Vond de combi van Gerard en Katherine wel grappig. Het leukste vond ik nog wel het stukje dat Mike haar wilde leren flirten. Daar heb ik erg om gelachen. Verder natuurlijk de honkbal scene. Die in het restaurant vond ik wel grappig, maar had er meer van verwacht - omdat ik er al een aantal dingen over had gehoord - en het me een klein beetje tegenviel...
Desondanks, een leuke film!
Threeohthree
Ik heb me niet echt geërgerd aan de leeftijd van gerard,
en ik vond hem niet veel anders als in PS, waarhij niet eens een hele grote rol in heeft. Ik vond het een leuke grappige romantische komedie, die nét iets beter was dan 't gemiddelde in zijn genre. Tuurlijk het verhaal is heel cliché maar de tussenschènes maken het weer goed. Leuke simpele humor, geen geouwehoer met allerlei onmogelijke dingen in het script, nee gewoon lekker simpel maar leuk!
Ro_mien
Fantastisch geweldige chickflick.
Zelden zo gelachen met een film (tot ik moest huilen).
Heel de zaal lach echt waar plat van het lachen, er is zelfs geklapt op het einde (nog nooit meegemaakt met zulk soort film)
Dit was het stuk waar ik het hardst mee moest lachen :
Dat ze haar kat uit de boom wil halen, ondersteboven komt te hangen, haar pijama helemaal over haar hoofd gaat en dan haar buurmans handdoek van zijn heupen trekt... god, dat was hilarisch.
Er zitten veel stukken in deze film in die ik in een andere film vulgair of dom zou vinden, maar hier was het echt grappig.
Zeker een aanrader voor wie van chickflicks houdt.
nens89
Chick-flicks, Romkoms, helemaal mijn ding. Ik struin dan ook alle filmsites af naar de nieuwste happy-feel-good films. En toen ik deze had gevonden en uiteindelijk daadwerkelijk had gezien kon mijn dag niet meer stuk. Wat een heerlijke film zeg. Bepaalde momenten dat ik dat ik op de grond lag van het lachen.
Super!
justkimm22
Heb net de trailer gezien leek me echt super vind zo'n films wel wat hebben. Het is romantiek maar ook met komedie erbij.
Kan niet wachten om hem te zien : )
silkeuhtje
Ik vond deze film echt een flop.
De momenten die grappig moesten zijn, waren zo voorspelbaar dat ik er niet meer om kon lachen.
Een vrouw die een vibrerend slipje draagt, waarvan ze de afstandsbediening kwijt raakt en die komt dan in iemand anders handen... voorspelbaar niet?
Raar. Anchorman had echt de perfecte parodie op deze film kunnen zijn. Maar Anchorman is ondertussen alweer 5 jaar oud.
Ubervoorspelbare romcom die niet echt gered wordt door beide hoofdrolspelers. Typisch een film uit het post-Sex-And-The-City tijdperk met een hoop directe grappen en grollen over sex en aanverwanten.
Af en toe wel aardig, maar sommige scenes (de honkbalscene) zijn zo belegen dat ze echt niet leuk meer zijn. Laatste half uur vond ik ook compleet overbodig. Niet verrassend dat de humor wat verdwijnt en het romantische deeltje sterk naar voren geschoven wordt.
Niet zo mijn humor geloof ik, verder een film waar weinig meer uit te halen valt.
Kristiaan
Ik vond de film heerlijk wegkijken. De film haalt zowaar elk cliché boven, en ze doen er geweldige dingen mee.
Ik heb genoten en meerdere keren goed gelachen.
Awel, zulke films zijn 4 sterren waard!
kanjertje
Gisteravond in de bios gaan kijken.
Is een hele leuke romantische komedie geworden.
Echt lachen geblazen.
Ik vreesde dat het niveau van '27 dresses' niet zou gehaald worden maar dat bleek achteraf geen probleem.
3,5
miepke
Heerlijke film.
Net in de Ladiesnight gezien en ik heb weer eens lekker gelachen.
Lekker tussendoortje.

Water for Elephants
Drama / Romantiek, 2011

P.S. I Love You
Drama / Romantiek, 2007
surgeonsexismromantische komedieromantiektelevision producermorning show relatiesex toy misogynyopposites attractsacramento