• 9.375.363 stemmen

Crank: High Voltage (2009)

Actie / Komedie | 96 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Crank 2

Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor

Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Dwight Yoakam

Plot Crank: High Voltage

"Stay Charged, Stay Alive!"

Chev Chelios (Jason Statham) komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Dit werkt op batterijen die een regelmatige elektrische schok nodig hebben, om te blijven functioneren. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn hart terug te vinden.

avatar van aerts007

aerts007

$pecial schreef:

Doel van de film is voltooid zou ik dan zeggen

Crank 2 heeft gewoon lak aan de mainstream aktiefilm regeltjes en schotelt een over de top aktie festijn op je scherm

Als men zich er makkelijk bij voelt.......,geen probleem.

Ik voelde me of ik uren naar een belspel aan het kijken was!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik vond deel 1 toch wel beter, dit was allemaal een beetje te. maar ik zou er niet van schrikken als er ook nog een deel 3 komt, niet dat ik er op zit te wachten maar tegenwoordig kan je alles verwachten

avatar van $pecial

$pecial

aerts007 schreef:

Ik voelde me of ik uren naar een belspel aan het kijken was!

Haha kan ik mee inkomen Ik zeg nu niet dat het een super film is, maar ik heb me er mee vermaakt, gewoon een leuke film, meer niet, daarom 3 sterren.

avatar van minxz

minxz

Jammer.... ik heb hier weinig plezier aan kunnen beleven. Deel 1 was sterk, maar dit vind ik te ver gaan. Laat deel 3 maar zitten.

avatar van MR APOCALYPSE

MR APOCALYPSE

Pff wat een onzin.

Dit is niet een film om samen met het vrouwtje te kijken.

Maar met een groep vrienden,en dan allemaal aan de drank(of xtc,wiet,whatever) lekker samen kijken is deze film zeker geschikt voor!

avatar van AxNUS

AxNUS

MR APOCALYPSE schreef:

Pff wat een onzin.

Dit is niet een film om samen met het vrouwtje te kijken.

Maar met een groep vrienden

Ik heb deel 1 met een groep vrienden gekeken en ik toevallig vonden de meisjes het allemaal veel leuker dan de jongens.

En deel 2 heb samen met m'n exvriend gezien en ook dat was best te doen. Het spijt me zeer, maar jou reactie gaat nergens over.

avatar van MR APOCALYPSE

MR APOCALYPSE

AxNUS schreef:

Uhhh denk dat jij mijn reactie niet helemaal begrijpt.

Bedoel dat een film samen met een vrouwtje kijken vaak leuker is als het een horror is of een spannende thriller dan een onzin ADHD-film als dit.

Wat ik zeg is in het algemeen,betekent niet dat het voor iedereen opgaat...

En een groep vrienden kunnen ook dames bijzitten maar als alle dames hem zo leuk vonden zegt dat voor mij meer over de groep waarmee je het keek...

avatar van Keane1983

Keane1983

Een erg leuke film. Goede actie en lekker grove humor.

Enig minpuntje is dat deze film erg veel (misschien wel teveel) lijkt op deel 1.

De film is wel een beetje aan de drukke kant, in het 1 1/2 uur dat de film duurt vliegt er vanalles over het beeldscherm (met namen heel erg veel borsten en het woord fuck).

Verder is dit gewoon een lekkere over the top actie-film waar je eigenlijk gewoon van zou moeten genieten.

Het is wel erg leuk om de aftiteling af te kijken...komt er een deel 3 of laten we het hierbij....en nog wat leuke back-screen opnames.

Van mij een 3.0*

Persoonlijk vond ik deel 1 leuker...hierbij was nog alles nieuw en echt (in mijn ogen) te grappig....hierop hebben ze willen voortborduren..een leuke film hebben ze wel gemaakt maar orgineel niet.

JacoBaco

Ik ben het eens met mensen die zeggen dat deel 1 beter is.

Deel 1 is al een mixed grill, maar deze is een mixed grill XXL. Alleen het voelt helaas niet meer zo spontaan. De film is erg opgefokt en gaat in een flits aan je voorbij. De film heeft zeker wel zijn komische elementen uit het eerste deel weten te behouden, maar slaat de plank af en toe ook wel eens ernstig mis.

Blijkbaar vind menig acteur, pornoacteur, zanger en zangeres deel 1 ook erg goed en wilde ze persé een cameo ofzo.. Want Ron Jeremy is ook weer eens van de partij, samen met wat collega's. Maar zo ontdekte ik ook de zanger van Linkin Park, Chester Bennington en ik dacht op een gegeven moment, jezus dat lijkt David Carradine wel. En ja, het was hem nog ook. Nou, wie hebben we nog meer. Ohja Geri Halliwell van de Spice Girls doet ook mee in een scene wat puur vulling is, want het gaat echt nergens over. De scene zelf is nog wel geinig dan.

Tja, Crank 2.... Wat voor een cijfer zal ik eens geven. Ik heb geen idee!

avatar van Meesters

Meesters

Deel 1 is vele malen beter, deze film is echt te schande voor woorden, als je m vergelijkt met 1 dan he.

Die stomme chinese liedjes en animatie er door heen, slaat helemaal nergens op.

En dan wordt er ook nog eens gecensureerd, stomme aziaten.

Ik heb m wel afgekeken, maar met veel moeite, vond het helemaal niks.

Een 1,5*, meer is ie niet waard.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Absurditeit verheven tot kunstvorm.

Inhoudelijk totale onzin, maar werkelijk geweldig flitsend gefilmd en gemonteerd met veel leuke vondsten en creatieve kwinkslagen. In tegenstelling tot veel andere flitsende films past het hier geweldig bij het verhaal, al is het geheel wel minder fris dan deel 1.

JacoBaco

Leuk, je geeft alleen geen cijfer.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ja dat bedacht ik me ook net.

avatar van Vinco

Vinco

1 zin is voldoende voor deze film:

Deze film slaat volledig NERGENS OP!

avatar van $pecial

$pecial

Ik ben benieuwd wat voor cijfer jij gaat geven JacoBaco

$pecial schreef:

Ik ben benieuwd wat voor cijfer jij gaat geven JacoBaco

Ik ook, maar ik weet nu al dat het ergens tussen de 2,5 en 3,5 word.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

over de top? hoezo over de top....

avatar van miwaja

miwaja

het is dat ik geen 0 kan geven de grootste onzin film die ik ooit gezien heb. heb hem helemaal afgekeken in de hoop dat het beter zou worden maar nee. ben echt een fan van Jason Statham maar in deze film zit echt niks in super rommelig hoop dat dit de laatste is uit deze serie snap niet dat hij hierin meedoet moet er wel grof geld voor hebben gekregen.

avatar van Legan

Legan

Hoewel Crank: High Voltage een beetje teveel een herhalingsoefening is van het eerste deel, blijft het een lekker vlot en puberaal filmpje (met dank aan de flitsende montage), dat goed wegkijkt.

Toch is het allemaal jammergenoeg te vaak te onzinnig met humor welke te vaak naar meligheid neigt. Verder zijn er scènes die te lang worden uitgerekt en worden er, in plaats van gewoon bij het verhaal te blijven, teveel onnodige zijpaden bewandelt.

Dat er toch nog een redelijk hoge score uit de bus komt, is vooral te danken aan de vele cameo's. Vooral die van David Carradine is toepasselijk .

avatar van Rebel80

Rebel80

Deel 1 absoluut beter, deze was wel amusant.

alleen dat hoofd in die pot ging nergens over

avatar van Ant

Ant

Heb deel 1 gezien, maar kan het me niet echt helemaal goed voor de geest halen, dus zal die film nog eens gaan herzien. Deze was op zich wel lekker om op een "door de weekse avond" te kijken. Laat duidelijk zijn dat ik deze film keek met het idee van veel zieke actie en dat heb ik zeker gekregen! Gewoon bruut geweld.

avatar van LDvMegatron

LDvMegatron

Over de top harde actie! De film heeft ook geen minuut nodig om op gang te komen. Vaak pakt het goed uit, maar het powerrangerachtige stukje was echt over the top en die vent uit deel 1 bij de psychiater was erg voorspelbaar en flauw Al met al een vermakelijke avond gehad.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Ik vond Deel 1 veel beter dan deze. Maar toch is dit een goeie actie film.

avatar van JeaHM

JeaHM

Geweldige cult film, die erg ondergewaardeerd wordt vind ik.

avatar van mock turtle

mock turtle

misschien iets minder dan deel 1 (vooral op gebied van humor vond ik 1 beter) maar niettemin een orgineel uitgevoerde actiefilm!

avatar van NovaChe

NovaChe

Ik vind Crack 1 helemaal geweldig, heb heb de dvd dan ook gekocht.

Crank 2 begon echt lekker, lekker actie en alles. Maar na dat de film doorgaat, kreeg ik steeds meer moeite de aandacht vast te houden en had ik bijna de neiging om de film stop te zetten en niet meer verder te kijken. Er is teveel van die 'gadgets' , om het zomaar te zeggen, in die film gestopt, dat het te irritant word.

Ben dan ook erg teleurgesteld in deel 2.

2,5* voor de actie scéne's die dan wel goed waren

avatar van Rodger

Rodger

Goede en vlotte actie film, veel humor..

avatar van stuffie

stuffie

Ik vond het hartstikke gaaf!

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Heerlijke film! Niet nadenken, gewoon kijken!

avatar van faun

faun

Pff wat een 13 in dozijnfilm van statham weer.