• 9.376.162 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 15 oktober 2009

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot Moon

"The last place you'd ever expect to find yourself."

Astronaut Sam Bell (Sam Rockwell) leeft al bijna drie jaar op de maan in opdracht van Lunar Industries. Hij leeft daar een eenzaam bestaan, heeft amper contact met zijn vrouw Tess en driejarige dochter Eve door een defecte satelliet. Zijn enige maatje aan boord is Gerty: een robot. Twee weken voordat hij naar Aarde mag terugkeren krijgt Sam gezondheidsproblemen waardoor hij een bijna fataal ongeluk krijgt. Als hij hiervan herstelt krijgt hij zeer onverwachts bezoek. Samen met de bezoeker doet Sam een grote ontdekking.

avatar van aire.

aire.

Naar horen zeggen, wordt de muziek verzorgt door Clint Mansell. Eerste still met een erg behaarde Sam Rockwell is ondertussen ook al verschenen

Mooie poster.

avatar van lykathea

lykathea

Hier nog wat screens.

Zitten toch een paar behoorlijk mooie tussen.

avatar van aire.

aire.

Zitten een aantal hele interessante tussen. Ben benieuwt.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nieuwe poster geplaatst en de trailer ziet er erg goed uit. Deze komt op mijn lijstje. Daarnaast ook de stemrol van Kevin Spacey hier neergezet, want het is duidelijk dat die een hoofdrol in deze film zal hebben, als robot (beetje dezelfde rol als HAL in 2001).

avatar van Wouter

Weet iemand of ie hier uitkomt?

avatar van Word_Play

Word_Play

Erg fijne trailer.

Pastichio Rocker

Krijgt ook aardig wat goeie recensies.

Had wat meer verwacht na de eerste kritieken. Dit ziet er wel heel erg uit als een 2001/Solaris kruising.

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Nieuwe poster geplaatst
Waarom? Veel lelijker en minder representatief dan de poster die er eerst stond.

Trailer vind ik overigens stukken minder dan de stills. Irritant figuur, die Rockwell.

Nieuwste poster wordt altijd geplaatst.

kos schreef:

Beter goed gejat dan slecht verzonnen.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

De trailer belooft een spannende bizarre film, hij lijkt mij wel vet iig!

Ben benieuwd!

avatar van Molman

Molman

Ben ook benieuwd, Trailer deed me naast 2001/Solaris ook een beetje denken aan Enemy Mine.

Misschien grappig om te weten is dat de regisseur de zoon is van David Bowie

avatar van Riddick

Riddick

Na de trailer te zien heeft deze film mij nieuwsgierig gemaakt. Wil graag Sam Rockwell weer een goede rol zien spelen. En ik geloof dat hij hiermee wat te pakken heeft.

avatar van RBTS

RBTS

Ik moest bij het bekijken van de trailer erg denken aan Silent Running uit 1972 met Bruce Dern in de hoofdrol. Desalniettemin lijkt mij dit wel een interessante film.

avatar van Mad Man Mundt

Mad Man Mundt

Lijkt idd wel erg veel op Silent Running meets Sol(y)aris, zeker met die clone, desalniettemin toch best coole trailer... HAL met emoticons

avatar van Safri

Safri

Heb wel weer eens zin in een beklemmende sci-fi.

avatar van mihan

mihan

Ziet er ongelofelijk interessant uit. Rockwell lijkt geschikt voor deze rol, altijd wel wacky. Goede performances in Confessions of a Dangerous mind en Matchstick Men.

avatar van Tijss

Tijss

De trailer doet me wel heel erg denken aan 2001 en Solyaris

avatar van titia

titia

De trailer is echt prachtig....ik ben benieuwd!

avatar van Stinkyweasel

Stinkyweasel

Doet me heel sterk denken aan de stripreeks "het chimpansee syndroom" :/

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Science Fiction film van de zoon van David Bowie, ben benieuwd.

avatar van jipt

jipt

doet met denken aan alien en 2001 a space oddesey

Pastichio Rocker

Trailer doet me vaag denken aan Solaris, met die plotselinge verschijning van die dubbelganger. Ziet er in ieder geval goed uit voor een low budget (minder dan 5 miljoen dollar!) film. Soundtrack is sfeervol: al gedeeltelijk te beluisteren op YouTube.

avatar van Green Destiny

Green Destiny

Clint Mansell's score is werkelijk sfeervol en de trailer belooft veel. Psychologische science-fiction is ondertussen uitgegroeid tot één van mijn favoriete genres, derhalve kijk ik erg uit naar deze film.

avatar van Bas I.

Bas I.

Deze trailer valt me enigszins tegen. Helaas nergens zo minimalistisch als ik had verwacht. Ik ga hem echter zeker kijken. Misschien brengt deze me wat The Clone Returns Home me had beloofd.

avatar van ghostman

ghostman

Is Moon echt zo goed als er beweerd wordt? Ik vind de trailer niet echt bijzonder.

avatar van lykathea

lykathea

Het is maar een trailer hoor, mensen.

avatar van jorriroosen

jorriroosen

Toen ik in New York was wou ik hem graag zien maar hij draaide al niet meer. De meeste Amerikanen gaan toch liever naar Harry Potter of District 9 Nu moet ik nog even wachten want hier draait die echt pas veeeeeeeeel later.

Maar ik verwacht er wel veel van. Er word ook gezecht dat er veel dingen gejat zijn uit andere films maar dat dat niets uit maakt. Want hij heeft zo ook veel fouten niet gemaakt die die films wel hebben gemaakt. Welke fouten bijv uit 2001: A Space Odyssey weet ik ook niet. We zullen het wel zien he.