Transporter 3 (2008)
Gesproken taal: Engels, Oekraïens, Frans, Russisch en Hongaars
Releasedatum: 12 februari 2009
Bekijk via Videoland
Plot Transporter 3
"This time, the rules are the same. Except one."
Frank Martin, de chauffeur die zonder vragen pakketjes bezorgt, wordt wederom gevraagd een opdracht uit te voeren. Hij weigert echter en geeft de naam door van een andere bekwame chauffeur. Wanneer deze niet in zijn opdracht slaagt, wordt Frank alsnog gedwongen de rit verder voort te zetten. Op zijn tocht wordt hij vergezeld door een weinig spraakzame Oekraïense dame...
Frank Martin
Flag
Ice
Driver Market
biebel
Matige film, maar leuk dat Sem Schilt er in zat. Verstand op nul en kijken maar.
CaRoma
Gewoon leuk, typische transporter, past in het rijtje, wel beter als de vorige vind ik persoonlijk
Saaimen
Deze film is echt lekker makkelijk wegkijken, wel absoluut beter dan deel 2, ook ietsje realistischer, alhoewel geen vliegende autos om bommen te ontmantelen dit keer! Leuke bijrol van sem schilt!
Gabisch
Leuke film, niet luisteren naar die mensen die met die mooie fantastische woorden zulke films uitleggen.
Gewoon boem boem, bam bam, mooie stunts en the hole shit.
3.5 ster
jumpstylemovie
Gewoon boem boem, bam bam, mooie stunts en the hole shit.
3.5 ster
Zolang jij geen Drama films kijkt...
Totaal stupide , maar gek genoeg weet The Transporter 3 best te overtuigen, wanneer je je niets aantrekt van het groteske onzin verhaal en de krakkemikkige dialogen. Stratham is Stratham, Krabbe is een Rus met een Engels/Duits/Nederlands/Russisch accent en Rudakova moet gauw weer terug waar ze vandaan komt. Een leuk koppie, maar acteren kan ze niet...
Nancy1980
Een typische transporter film,
goede actie, soms te mooi om waar te zijn.
Een slecht gecaste medeactrice helaas.
Maar wel een film om te zien vindt ik.
Ik vindt ason Statham gewoon een stoere vent.
supperpiraat
Zo matig was de film niet was beter dan deel 2.
LEkker om naar te kijken, weer nice job van de regiseur.
FrisoBoei
Behoorlijke tegenvaller.
Veel te weinig actie. De actie die er in zat was zeker goed, iig btere dan deel 2 maar het was veel te weinig.
Die valentina was gedurende de hele film behoorlijke irritant figuur . Behlave dat acteerde ze ook behoorlijk matig.
Op zich geen probleem aangezien het toch een actiefilm is, dacht ik..
Wat heb ik me geërgerd aan dat "romantische" stuk in het midden zeg. Veel te lang duurde dat (half uur ofso?) en het was behoorlijk afgezaagd. Verder paste het totaal niet in de film.
Jammer maar ik kan er niet omheen, ik vond dat wijf en dat romantische gezeik gewoon niet passen in de film.
usr14112
Gemiddelde actiefilm. Niet bijzonder. Wel een leuke auto. Door de ongeloofwaardigheid scoort hij wat mij betreft niet meer dan 2*.
Betamax
Slecht verhaal.
Er zegt hierboven ergens iemand realistischer. HA HA
Een auto die onder water is geweest start zo weer en over een rijdende trein rijden is ook wat lastig
Slecht gefilmd trouwens de beelden vlogen over het scherm, soort LSD trip.
Die rusische griet was niet knap en kon absoluut niet acteren.
Jammer deel 1 en 2 vond ik wel aardig
Imperial Figure
Vond transporter 3 persoonlijk beter dan de 2e, maar het was jammer van de versnelde opnames want dat leek nergens op tevens geld dat voor die ene chick (dochter van de politicus), heb nog nooit zo'n lelijk vrouwtje gezien in een actie film, b-films bevatten nog mooiere vrouwen.
schram101
In vergelijking met de voorgaande Transporters de minste. Toch een redelijk onderhouden actiefilmpje, hoewel een matige.
Verder voldoet hij aan de Transporter eisen: een stoere chauffeur, vreemde pakketjes, 'the rules', snelle montage etc.
Statham en Knepper acteren zeker naar behoren!
Het verhaal is redelijk. Vrij standaard, maar de Transporters stonden nou ook niet echt bekend om hun fantastische verhaal.
dulcinea
Behoorlijke tegenvaller.
Op zich geen probleem aangezien het toch een actiefilm is, dacht ik..
film88888
Ik vond ook persoonlijk de vorige twee delen veel beter, maar dit blijft een Transporter film, en slecht is dit 3de deel helemaal niet.
Ik vond deze zelfs beter als matig, maar zeker niet heel goed.
Jammer dat de sfeer beetje weg is dat in de twee vorige films wel was.
Ook de actie is zo flitsent, en gaat allemaal zo snel, dat ik niet eens 1 keer een vuist heb zien botsen tegen iemand zijn lichaam.
De auto achtervolgingen waren ook ietsje minder vond ik.
Maar de stoere Martin met zijn regeltjes, en zijn coole korte opmerkingen vond ik hier nog steeds dik te pruimen.
Statham is gewoon één van de beste actie acteurs.
Robert Knepper (bekend uit Prison Break) vond ik ook wel leuk gecast als badguy, maar jammer dat alles beetje in dit deel uitgemolken wordt, en dat de actie toch zo snel is, dat je bijna t niet kon volgen.
Maar zeker geen slechte film !!
3,5
Tjolk
slechte film, ondanks Jason Statham. Kon niet boeien, misschien had ik eerst deel 1 en 2 moeten bekijken, maar denk niet dat ik daar aan ga beginnen.
animalkrullie
Transporter is en blijft een recht toe, recht aan aktiefilm.
Wanneer je niet nadenkt is dit lekker weg te kijken.
Akteerprestaties is van de meeste zeer zwak te noemen, dat moet in deze tijd toch anders kunnen.
De vrouwelijke hoofdrol was echt de meest slechte acteur in deze film.
De vechtscenes zijn geweldig goed, waarbij mij Semmie Schilt direct opviel.
Zeker geen hoogvlieger. Vond dit het zwakste deel. 2*
skipy05
Het verhaal is weer een heel deel anders dan de eerste 2 films. Ik vond deze film ook weer heel goed. De actie is ook weer heel goed. Ik vond hem even goed als de andere films. Jason Statham is een hele goede acteur voor dit soort film. Hij acteerde heel goed.
pindope
hahahha nederlanders krabbe en schilt oooo moet niet gekker worden dit is wel beter als deel 2
doodah
Kan je iets duidelijker zeggen wat je bedoelt met die hahahha...?
Ralf81
De eerste 2 delen heb ik niet gezien, maar vond deel 3 op zichzelf een aardige actiefilm met af en toe een vleugje humor erin. Twee zaken waren echter erg ongeloofwaardig: de manier waarop Statham als een of andere superheld iedereen ongeschonden neerhookt (om maar te zwijgen van de manier waarop hij zich in achtervolgingen voortbeweegt), en daarnaast de plotseling opgebloeide romance tussen hem en Valentina. Nee, dat slikken we echt niet meer! Minpunt is ook het tempo (of manier van filmen) waarin de gevechten worden getoond; je ziet amper wie wie slaat!!
Pluspunt zijn zeker wel de acteerprestaties van Statham en niet te vergeten onze Prison Break-ster Robert Knepper!
Leland Palmer
Erg matig allemaal. Jason Statham is opzich wel cool, maar is ook simpel op de automatische piloot bezig in deze film. Bij Krabbé (en andere Nederlanders in Amerikaanse producties ook trouwens) let ik altijd op het accent wat ze uiteraard hebben. Dat leek echt helemaal nergens op in deze film. Nederlands, Oekraïns, Engels, allemaal door elkaar, vreselijk. Dan zitten we nog opgescheept met die Rudakova, die voor geen meter kan acteren en nog met een slap mietje als bad-guy. Van de personages moet de film het dus echt niet hebben, al kan ik Statham altijd wel waarderen.
Een goed verhaal had ik niet verwacht, want dat krijg je toch niet met deze films. Dit zet ik puur op voor de actie, maar ook dat was niet geweldig. Een paar leuke scénes, maar ik vond vooral de vechtscénes niet goed gefilmd en beviel de irritante, rappe montage me ook niet. Daarnaast was de romance tussen Statham en dat mens totaal overbodig en het einde - op die boot - ook vreselijk. Opzich kijkt de film wel makkelijk weg en kon ik zo nu en dan ook wel lachen om al dat overdreven gedoe, maar waren er toch teveel minpunten om hier een voldoende aan kwijt te kunnen. Twee sterretjes dan maar.
elbundy
Ik mag hopen dat dit het laatste deel was, de transporter serie is nu toch wel echt compleet uitgemolken. Moet wel zeggen dat deze film de meeste geloofwaardige van de drie is. Dus als je een fan bent van de transporter reeks zou ik deze dan ook maar kijken. Al is het maar omdat je ze dan allemaal gezien heb en je er dan vanaf bent. Jason Statham, naar mijn mening erg goede acteur voor dit soort films, zorgt dat transporter 3 toch nog 2,5* krijgt.
Volgens mij zag mijn oog zelfs onze Semmy Schilt wel 3 hele seconden in beeld of vergis ik mij daar in?
G to the J
Leuke en goeie film.
ook is de auto weer mega netjes =P
Wel een aanrader..
barcam
Leuk B stuff. Jason Statham de Bruce Willis van den aldi is weer goed op dreef. Het flinterdun verhaaltje is maar een kapstok om de gevechtscenes waar geen druppeltje bloed (A-team stijl) bij te pas komt en waanzinnige achtervolgingen aan te hangen.
Kortom verstand op nul en genieten.

The Transporter Refueled
2015

Transporter 2
2005

The Transporter
2002

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer' haalt 'Bridgerton' in op Netflix

Shooter