• 9.380.120 stemmen

Met onder meer: Tom Hanks, Tim Allen en Joan Cusack

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 23 juni 2010

Plot Toy Story 3

"No toy gets left behind."

Wanneer Andy gaat studeren en op kamers gaat, komen Woody, Buzz en de rest van hun speelgoedvrienden bij dagopvang Sunnyside terecht. Dit lijkt in eerste instantie een gezellige plek, onder leiding van de vriendelijke speelgoedbeer Lotso. Maar het dagverblijf blijkt helemaal niet zo prettig en dus willen Woody en de rest zo snel mogelijk weg. Dit schijnt echter nog niet zo eenvoudig te zijn...

Woody (stemrol)

Buzz Lightyear (stemrol)

Jessie (stemrol)

Mr. Potato Head (stemrol)

Rex (stemrol)

Hamm (stemrol)

Mrs. Potato Head (stemrol)

Slinky Dog (stemrol)

Aliens (stemrol)

Lotso (stemrol)

chevy93 schreef:

Grappig hoe alle mensen bij elke nieuwe film zich weer verbazen over het hoge gemiddelde.

Zijn inderdaad altijd een standaard aantal berichten betreffende het hoge gemiddelde .

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Bij deze film is dat anders nog niet zo vreemd (zie IMDb).

chevy93

IMDb precies hetzelfde als op MovieMeter hoor.

Op IMDb op #11 in de top 250

Overigens stond Shutter Island na ruim 50 stemmen rond de 4,50. Dat gaat deze sowieso niet halen. En kijk wat Shutter Island nu heeft.

avatar van The Oceanic Six

Ach, binnen enkele maanden zakt zon gemiddelde altijd. Al is Toy Story 3 wel echt een leuke film moet ik zeggen.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vond 1 en 2 al niet veel, dus ben benieuwd wat ik ga vinden van dit deel. Is het vergelijkbaar met de vorige films of slaan ze een heel andere weg in?

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Het gemiddelde gaat uiteraard nog zakken, zo ook de top 250 positie op IMDb. Maar vreemd is het niet dat mensen hier over vallen, aangezien het bijna niet voor komt dat een film zó hoog scoort (na 10.000 stemmen).

chevy93 schreef:

IMDb precies hetzelfde als op MovieMeter hoor.

Op IMDb op #11 in de top 250

Na 10.000 stemmen ja. En dat is behoorlijk.

Volgens mij niet veel vernieuwends:

The Oceanic Six schreef:

Het mag dan niet meer erg origineel zijn na 3 delen, maar door de leuke cast blijft het leuk. Ik vergelijk het een beetje met de Ice Age of Shrek reeks. De nieuwere delen werden niet origineler, maar door de veelzijdigheid van de personages bleef het steeds leuk.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ah, Ice Age en Shrek vond ik ook al bagger... Hm.

Volgens mij niet veel vernieuwends:

Een 3e deel in zon reeks, eigenlijk in elke reeks, is ook bijna nooit meer erg vernieuwend. Maar daarom kan het nog wel erg leuk zijn. Ik raad je deze film aan als je de 2 vorige delen ook leuk vond.

avatar van 88Fabian

88Fabian

ik ben wel fan van Toy Story,had heeft wel wat.nog altijd pixars beste

animatiefilms,weet niet of ik hiervoor naar de bios ga,maar zien

zal ik het zeker,heb namelijk ook 1&2 op dvd,echt grandioos.

@88Fabian

Misschien moet je hem in ieder geval niet in 3D gaan bekijken.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Thom1994 schreef:

@88Fabian

Misschien moet je hem in ieder geval niet in 3D gaan bekijken.

dat zeker niet nee

chevy93

Ik geef ook alleen maar antwoord. Voor hetzelfde geld is deze film de uitzondering die de regel bevestigd

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Heb hier zin in! Ben een Toy Story fan.

avatar van igotcrabsatcarls

igotcrabsatcarls

Ik ben benieuwd of het wat word, deel 1 en 2 waren leuk maar de trailer van 3 zag er niet echt héél leuk uit..

Xx_se7en_xX schreef:

Heb hier zin in! Ben een Toy Story fan.

So am I. Maar wanneer ik er naartoe ga?

Ik kan bijna niet wachten.

avatar van gulio123

gulio123

Handig zo'n koe die om de zoveel jaar geld, euh melk geeft bedoel ik.

Valt me op dat het in deel 1 die cojboj nog de hoofdrol had. Maar toen waarschijnlijk bleek dat die Buzz-poppetjes beter verkochten in de winkel hebben ze hém maar de hoofddrol gegeven. Goeie commerciële move van Pixar en Disney!

Thom1994

En toch gaat het zonder die "COWBOY" de verkeerde kant op : zie deze link

avatar van Mister Movie

Mister Movie

Heb net Toy story 3 Gezien in IMAX 3D in Eindhoven!

Hij is echt geweldig!

Hij is zelfs veel beter als zijn 2 voorgangers.

En dat einde Pffff

Geweldig denk niet dat er deze zomer nog een betere uit zal komen!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Oei, wat een goede score, hier op MM maar vooral op IMDB.

Deze ga ik zeker zien

avatar van Tonyline

Tonyline

Ik ga morgen naar de 3D-Versie!

Maar kan iemand me vertellen hoe de 3D-Effecten zijn?? (pleas geen spoilers!)

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Topvermaak maar helaas niet vlekkeloos. Zo vond ik het jammer dat ze bepaalde personages uit de vorige delen zoals Bo Peep en Wheezy the Penguin er gewoon uit hebben gelaten (ook behoorlijk ironisch gezien het thema 'vergeten speelgoed') en kent het plot iets teveel gelijkenissen met het vorige deel.

Verder is het allemaal wel sterk uitgewerkt met heerlijke subtiele animatie-dingetjes en het altijd grappige gebruik van bepaalde soorten speelgoed (die aap!). Ook leuk om Totoro te zien, zo'n knipoog naar het werk van Miyazaki kan ik wel waarderen.

En over de 3D kan ik kort zijn: heerlijk. Geen gimmicky en geforceerd gebruik van objecten die uit het beeld vliegen of andere ongein maar gewoon een versterking van de beleving doordat je de diepte beter beleeft. Zo zie ik het graag.

avatar van misterwhite

misterwhite

Yeaaah deze ga ik morgen kijken

avatar van AHWA

AHWA

Geweldig. Even goed en origineel als de vorige delen. Toy Story weet van ogenschijnlijk levenloos speelgoed een prachtige films te maken waarbij je echt meevoelt met de personages. Pixar is daar heel goed in en ook dit keer slagen ze weer.

Het verhaal is zeker origineel en grappig, de kinderopvang als een soort gevangenis, als het idee er eenmaal is, kan dat ingevuld worden met heerlijke grapjes en dat is hier ook zeker zo.

Het einde is ook nog eens heel aangrijpend, aandoenlijk en indrukwekkend. En uberschattig. Inderdaad komt Totoro ook nog even voorbij, een leuke knipoog.

4.5* Kans op verhoging bij herziening

Recensie Toy Story 3 - Review op Filmtotaal.nl

De volle 5* op Filmtotaal!

Ik kan me goed vinden in de recensie.

Tonypulp

Zag in de veronica ook al 5*, maarja....veronica ..

Ga er overigens volgende week heen, hopelijk komt dat gevoel van vroeger een beetje terug, blijven 2 van mijn favorieten animatiewerkjes.

avatar van rep_robert

Is het een hype hier of zo om de Veronicagids slecht te vinden als ze een review schrijven? Zie niet vaak bij filmreviews belachelijke meningen of zo staan. Soms wel is een krachttermpje hier en daar, maar dat vind ik alleen maar leuk om te lezen. Ben het niet altijd met ze eens, maar dankzij hun uitleg kan ik wel begrijpen wat zij ervan vinden. En dat is toch het belangrijkste?

Morgenochtend om 11:45 naar deze film, net deeltje 2 gekeken. Heb er zin in

avatar van clockwork72

clockwork72

Ik ga hem straks kijken. Hij lijkt me echt superleuk!

rep_robert schreef:

Morgenochtend om 11:45 naar deze film, net deeltje 2 gekeken. Heb er zin in

Slecht geschreven, weinig interessante mening, bij veelal horrorfilms slaan ze vaak de plank volledig mis. Maargoed, dat is slechts in mijn optiek, lees 't wel altijd even op de wc omdat ik donald duck niet meer leuk vind.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Koop dan de stamgastenkalender.