• 9.379.668 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Rosario Dawson en Woody Harrelson

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 15 januari 2009

Plot Seven Pounds

"Seven names. Seven strangers. One secret."

Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten besluit Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen een helpende hand toe te steken en zo hun levens drastisch te veranderen. Eén daarvan is Emily Posa (Rosario Dawson), een aantrekkelijke, levenslustige vrouw die kampt met een hartkwaal en een belastingschuld. Terwijl Ben haar helpt met grote en kleine klusjes, ontdooit zijn eigen kille hart. Maar hun ontluikende liefde maakte geen onderdeel uit van zijn grote plan…

avatar van vantagev82

vantagev82

Mooi en ontroerend, topper!

avatar van woeler82

woeler82

Mooie film, Will Smith zet echt een mooie rol neer

Ben ook een fan van hem qua films betreft, de meeste films van hem vind ik best wel mooi.

Aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van eltorro66

eltorro66

Geweldige film, snap niet dat deze film nooit is genomineerd voor een oscar.

avatar van Flauwekrul

Flauwekrul

Ik had veel verwacht na alle goede recensies en houd ook wel van drama's. Maar gek genoeg deed deze film me helemaal niks. Het acteerwerk van Will is wel goed, maar het verhaal vond ik gewoon niet pakkend.

Misschien toch nog maar een keertje kijken..

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Zeer moeilijk om deze film te beoordelen.

Ik vind dat de acteurs schitterend acteren, maar het hele verhaal spreekt me niet echt aan.

Films uit het dramagenre zijn helemaal niet aan mij besteed en achteraf gezien had ik deze kelk beter aan mij voorbij laten gaan.

Ik kan begrijpen dat de film in zijn genre sterk is, maar mij heeft hij maar matig geboeid. Langdradig zou ik het niet noemen, maar voor mij duurde hij toch ruim lang.

Aangezien ik films vooral beoordeel op het kijkplezier (hoeft niet altijd puur plezier te zijn) kan ik niet anders dan deze film een lage score te geven, want ik heb me bij momenten vooral verveeld.

Not my cup of tea!

avatar van bvvlerken

bvvlerken

Prachtige film...

Schitterend verhaal en boeiend tot het einde.

avatar van anunvilya

anunvilya

Goede film!

Alleen houd ik van iets meer vaart in films

maar zeker voor iedereen de moeite waard denk ik.

avatar van zaanone

zaanone

hele mooi film met een heel mooi uitgewerkt verhaal over een man die met zijn ene leven meerdere levens van andere mensen redt. Dit doet hij omdat hij zich verschrikkelijk schuldig voelt over een ongeluk dat hij heeft veroorzaakt. Alles vind ik aan deze film goed, het verhaal, cast, muziek, slot, etc. In het begin is het een film die best moeilijk te begrijpen is, maar wanneer je steeds meer het eind nadert word alles duidelijk. Dan is het echt een prachtige film.

Bij mij op nummer 1 !

(Bekijk mijn top 10 eens (om een beetje te zien van wat voor soort films ik hou), en dan kunt u zien of u het ook een goede film zal vinden.)

avatar van joostus

joostus

Zojuist voor de 4e keer ofzo deze film gezien. Dit is echt een supergoed idee van de persoon die dit verhaal bedacht heeft. Ik vind het echt een meesterwerk.. hoe dit in elkaar gezet is. Al zijn er wel een aantal dingen op te noemen die ik anders zou doen omdat ze bijvoorbeeld onnodig vroeg al de clou verraden. En het is al helemaal heel stom om de allereerste scene van de film te verraden hoe de film gaat eindigen. Dus door meerdere dingen kan je het wel van mijlen ver zien aankomen. Maar ondanks dat blijft het zo'n ontzettend boeiende film en mooie film met een heel bijoznder en mooi verhaal, waar je echt wil weten hoe alles precies zit. Daarbij komt dat het uitmuntend geacteerd is van verschillende personages. Vooral natuurlijk Will smith, die hier bewijst dat hij een TOP acteur is. En de muziek is de hele film door heel goed gedaan.. de juiste muziek op de jusite momenten. En het is heeeeel goed in elkaar gezet door de regiseur.

Voor mij is dit denk ik wel de beste drama film die ik ooit gezien heb.

Ik geef deze film ook maar een 1.0 want het is echt slecht

USA story krijg je niet door mijn strot heen voor de zoveelste keer.

avatar van Stephanovic

Stephanovic

88Fabian schreef:

Ik geef deze film ook maar een 1.0 want het is echt slecht

USA story krijg je niet door mijn strot heen voor de zoveelste keer.

Dat kun je toch vooraf aan het plot en land van herkomst al zien. Ik vraag me af waarom je jezelf dan überhaupt nog aan een kijkbeurt waagt.

Stephanovic schreef:

Ja anders van ik het zo zielig voor de filmmakers,ze promoten het anders voor niks.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ja...dat zullen ze anders merken.

avatar van rep_robert

Straks ziet Fabian de film niet, de horror

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Stephanovic schreef:

Zo'n film kan nog meevallen. Als je meteen alle films uit een bepaald genre of een bepaald land afschrijft, dan loop je het risico heel wat moois te missen. Ik kijk ook wel eens films waar ik weinig verwachtingen van heb en daar word ik af en toe aangenaam door verrast.

rep_robert schreef:

Straks ziet Fabian de film niet, de horror

Ik heb hem zeer zeker wel gezien.de grap

avatar van yeyo

yeyo

Stephanovic schreef:

Tja, ik denk eerder dat Fabian doelt op nogal overdreven Amerikaans sentiment en dus niet het land van herkomst an sich. Niet dat ik deze film heb gezien, maar ik kan er mij wel iets bij voorstellen.

avatar van blythefangirl

blythefangirl

Geweldige film!

Wat speelt Will Smith weer geweldig!

Prachtig verhaal ook.

avatar van Ceeda7

Ceeda7

Sportingerke schreef:

Zeer moeilijk om deze film te beoordelen.

Not my cup of tea!

Inderdaad. Quasi oneindig lang durende film die ik al doorhad na een goed halfuurtje. Ze proberen de tranen uit de ogen te trekken.

Zeker geen film voor de top 250 vind ik.

TrickySmalls

Tja, het kan je ding niet zijn.

Ik zie gewoon een zeer prachtige en mooie ontroerende film.

Bovendien is dit inderaad een zeer trage film.

avatar van lagaiske

lagaiske

Geweldig drama die rustig opbouwt naar een uitstekend slot.

Will Smith laat opnieuw zien dat hij toch best een goed acteur is.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Dit is gewoon een erg mooie film, met idd goeie acteurs. Het verhaal is snel duidelijk ja, maar toch blijft het einde aangrijpend in mijn ogen. Top 10 van 2009.

avatar van Kings of Leon

Kings of Leon

Sjieke dinges Will !!

avatar van SimtekF1

SimtekF1

Hele goede film, een erg goed verhaal en een heel erg goed spelende Will Smith.

88Fabian

ik denk eerder dat Fabian doelt op nogal overdreven Amerikaans sentiment en dus niet het land van herkomst an sich. .

Ja klopt wat je zegt.

avatar van sandokan-veld

sandokan-veld

A poor man's 21 Grams

88Fabian schreef:

Ja klopt wat je zegt.

Wat vond je dan allemaal zo overdreven aan deze film? Dat het wat zoetsappig is op sommige momenten kan ik me voorstellen. Maar een wonderbaarlijk einde als deze heb ik in tijden niet gezien.

avatar van ruudhesselink

ruudhesselink

Hij heeft zijn broer, holly, ezra, connie, emily geholpen maar wie zijn die laatste 2? en waarmee heeft hij die geholpen?

TrickySmalls

Hij helpt ook nog een kind door het geven van beenmerg en hij helpt de coach van het hockey team door een nier te doneren.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Kijk hier de trailer nog maar even, zie je ze allemaal voorbij komen.