Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 102 minuten / 119 minuten (director's cut)
Geregisseerd door: Joe Johnston
Met onder meer: Anthony Hopkins, Benicio Del Toro en Emily Blunt
Gesproken taal: Engels en Slowaaks
Releasedatum: 11 februari 2010
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Wolfman
"When the moon is full the legend comes to life"
Als zijn broer plotseling verdwijnt, keert Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) terug naar het huis van zijn vader John (Anthony Hopkins), dankzij Gwen Conliffe (Emily Blunt), de verloofde van zijn broer. Lawrence besluit te helpen om zijn broer te vinden. Maar als hij oog in oog komt te staan met de verantwoordelijke, een weerwolf, wordt hij gebeten en dus ook getroffen door deze gruwelijke vloek. Daarna duurt het niet lang voor Lawrence langzaam begint te transformeren...
Lawrence Talbot
Constable Nye
Solana Talbot
Kirk
kArIzMa_Movie
Verdorie, deze had ik in de wacht staan.
Ik kijk wel uit naar deze remake.
niethie
Heb een bloedhekel aan remakes, maar vond van deze film het orgineel ook niet zo heel bijzonder we zullen dus wel zien...
Mac Hammer Fan
Ik vond het origineel juist wel heel goed, maar hield nog meer van Terence Fisher's "Curse of the Werewolf". Anthony Hopkins doet mee in de remake, en dat alleen is voor mij al een reden om hem te gaan bekijken.
Lui (crew films)
zeker weten, ik vind het leuk dat er hier een remake van uitkomt, leuk dat anthony hopkins er in mee speelt... ik hoop dat het wat word
Harco
Zal wel niet zoveel worden, maar ik heb er wel zin in.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11906 berichten
Zal wel niet zoveel worden, .
Waarom niet? Werd wel weer eens tijd voor een update. En Anthony Hopkins, Benicio del Toro en Emily Blunt in één film...ik ben erg benieuwd. Wel een aparte keuze om Joe Johnston voor dit project te nemen.
ezra1971
deze wordt geweldig!!!! Zit ik meer op te wachten dan de remake van Friday!!!
JohnWilliams
Misschien!
Lijkt me sterk, ook 2009 is een goed filmjaar waarin deze film denk ik niet in het nominatielijstje komt.
namingway24
Oké, van mijn moeder moet ik altijd zeggen: film van het jaar voor MIJ? Misschien!
Riddick
2 andere posters!
Voor degene die de (met slecht cam gefilmde) trailer/teaser willen zien:
Wolfman Trailer Leaked : Teaser Trailer - teaser-trailer.com
Vond het heel erg vet!! Jammer van de kwalitiet, maar je krijgt er zeker een beeld van.
Lijkt me ook goed gecast!
mcdaktari
aan de cast kan het alvast niet liggen lijkt mij zo.
Ik verwacht toch wel wat van deze film. Hopkins in een slechte film???? ik kan het me biijna niet voorstellen.
gebruiker_56935
Ik ben heel erg benieuwd. Gezien de cast heb ik ook zeker wel verwachtingen.
Quaest
Die trailer was super. Zag eruit als een Sleepy Hollow.
Haha daar dacht ik toevalling ook aan
eppo349
De trailer in HQ. Ziet er erg goed uit!
Ziet er goed uit, alleen de trailer geeft wel erg veel weg en dat is meestal een slecht voorteken. Maar goed, Benicio Del Toro (de acteur met de coolste naam ooit) speelt altijd goed.
ace leader
Plot klopt niet, verhaal is blijkbaar anders dan de film uit 1941
Norma
Ziet er sfeervol uit, sprookjesachtige, duistere sfeer. Heeft mijn interesse gewekt in ieder geval.
SJRS.VLDT
Eindelijkk!! Dit was echt precies het soort sfeer dat ik de laatste tijd miste in veel films
Kijk er naar uit.. ookal ziet de CGI er niet altijd even overtuigend uit.. Met zulke namen.. zo'n sfeer.. kan het BIJNA niet fout gaan;)
Ik had eerst de trailer van Avatar gekeken waarvan ik dus niet overtuigd was.. gelukkig kwam The Wolf Man erachter aan:D
Laat maar komen!
mcdaktari
Ik vind de trailer enigzins tegenvallen, maar dat hoeft niet te betekenen dat de film slecht is, en zeker omdat Hopkins een film toch kan maken door zijn acteren.
IcU
Ik vind de trailer er juist veelbelovend uit zien. Mijn verwachtingen zijn iets wat gestegen. Al waren ze niet al te hoog.
JigSaw_Doll
de trailer ziet er veelbelovend uit, maar de regisseur zijn verleden...

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Mar Adentro

Red Dragon
Misdaad / Thriller, 2002

Tutti i Colori del Buio
Horror, 1972
ouder-kindrelatievictoriaans engelandremakevloeklandelijk gebiedbloedweerwolfflesh