Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 102 minuten / 119 minuten (director's cut)
Geregisseerd door: Joe Johnston
Met onder meer: Anthony Hopkins, Benicio Del Toro en Emily Blunt
Gesproken taal: Engels en Slowaaks
Releasedatum: 11 februari 2010
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Wolfman
"When the moon is full the legend comes to life"
Als zijn broer plotseling verdwijnt, keert Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) terug naar het huis van zijn vader John (Anthony Hopkins), dankzij Gwen Conliffe (Emily Blunt), de verloofde van zijn broer. Lawrence besluit te helpen om zijn broer te vinden. Maar als hij oog in oog komt te staan met de verantwoordelijke, een weerwolf, wordt hij gebeten en dus ook getroffen door deze gruwelijke vloek. Daarna duurt het niet lang voor Lawrence langzaam begint te transformeren...
Lawrence Talbot
Constable Nye
Solana Talbot
Kirk
Bottleneck
Ben geen fan van weerwolven in films, maar met zo'n cast
Zeker een bioscoopbezoekje waard
themaniacboy
Plot klopt niet, verhaal is blijkbaar anders dan de film uit 1941
Helemaal niet
De eerste weerwolf die je zag in de trailer was niet Talbot, maar een andere weerwolf, Talbot word ook een weerwolf ( net als in het origineel ) doordat hij gebeten word door de eerste weerwolf.
Dan begint de film pas echt
Leland Palmer
Emily Blunt op de nieuwe poster. Dan is ie voor mij sowieso al meer dan geslaagd.
mmm...
zal toch wat tegen vallen denk ik...
het verhaal zal wat magertjes zijn denk ik... (aan de trailer te zien)
hopelijk heb ik het verkeerd,
(DEL TORO!)
mrwhite
veel betere poster.maar er staat op dat hij pas 02.12.2010 uitkomt.moet dat dan niet 12.02.2010 zijn zoals hier boven staat gemeld.
BenicioDelToro
Deze film zou eigenlijk deze maand bij ons in de bioscopen verschijnen, helaas is hij uitgesteld tot februari. Nóg langer wachten op de nieuwe BdT... [zucht]
Anime Fan
Ik heb de pest aan die eindeloze remakes.
Ozymandias88
Hier heb ik toch wel zin in. Hoop dat ie niet gaat tegenvallen, zoals wel vaker gebeurt met remakes.
Justinw
Had er een beetje een hard hoofd in(weerwolf). Maar na de trailer gezien te hebben denk ik dat Benicio mij niet zal teleurstellen
Cast is idd fantastisch
Materny
Benicio Del Toro is niet iemand waarvoor ik naar de bioscoop ga. Heb compleet niks met die man.....
Justinw
Inderdaad, dan moet je vooral thuisblijven want dan heb ik er geen last van
kennethv
Justinw kom hem misschien wel bij jou kijken, of voor in de auto?
Hoor het wel van je.
Ga nu zelf eventjes de trailer bekijken.
Inderdaad, dan moet je vooral thuisblijven want dan heb ik er geen last van
kennethv
Heb de trailer net gezien en moet zeggen dat ik er wel grote verwachtingen van heb.
kennethv
hoop dat die dan wel al in goede kwaliteit erop staat
dan kunnen we die ff pindakazen
Is goed kenneth
Skylar_Malfoy
Het lijkt mij een prima film, al ken ik de oude versie nog niet. Klopt het dat Asa Butterfield erin speelt? Dat stond op zijn Wikipedia pagina, maar ik heb het verder nergens gezien

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Mar Adentro

Red Dragon
Misdaad / Thriller, 2002

Tutti i Colori del Buio
Horror, 1972
ouder-kindrelatievictoriaans engelandremakevloeklandelijk gebiedbloedweerwolfflesh