Genre: Horror / Mystery
Releasedatum: 15 september 2016
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Blair Witch
"There's something evil hiding in the woods."
Het verhaal volgt een groep studenten die besluit te gaan kamperen in de bossen. Wanneer ze zich in het bos bevinden, realiseren ze zich dat ze niet alleen zijn. Er zit namelijk een duister gevaar verscholen in de bossen...
James Donahue
Lane
Heather Donahue
Spartaan1986
Adam Wingard
Standaard plot maar met deze regisseur moet daar gewoon iets bijzonders uit komen.
TornadoEF5
Doet me denken aan een bepaalde game. Zou het daarop gebaseerd/geinspireerd zijn?
Until Dawn
Shinobi
Wauw, dit blijkt gewoon een vervolg te zijn op The Blair Witch Project (1999). 'The Woods' is slechts een werktitel; de film gaat door onder 'Blair Witch'.
Bron: Secret Blair Witch sequel gets new trailer.
EDIT: correctie ingediend.
Erg nice!
Kijk hier meteen gigantisch naar uit. TBWP is nog altijd 1 van mijn favoriete horrorfilms. Zo creapy en zo briljant bedacht.
tattoobob
Ik kan niets anders zeggen dat de trailer er best freaky uitziet en ik positief gestemd ben over dit project....maar eerst maar even afwachten!!
Daan258
Zelf ben ik niet echt fan van het origineel, maar ik ben toch wel benieuwd naar dit filmpje.
Zal hem zeker gaan bekijken.
Thomas83
Met Wingard als regisseur wil ik dit best zien, maar geen hoge verwachtingen. Het lijkt haast wel een remake, maar dan met jump scares en onnodige special-effects erin gepropt. Wat een belachelijk slecht gekozen muziek ook in die trailer. Een dergelijke film zal ook hetzelfde effect niet meer hebben in deze tijd vrees ik.
tattoobob
Het origineel starte zo'n beetje dit hele subgenre voor het grote publiek....destijds in de bios gezien en it was a hell of a ride.
Deze zal natuurlijk niet diezelfde indruk achterlaten maar als hij in de buurt komt is het ookal prima

SillyBilly23
Trailer is niet al te best. Maar ik hoop op een waardig vervolg!
Vanaf 15 september in de bioscoop (Independent Films)
Nieuwe trailer geplaatst
DiDa
Lijkt inderdaad, maar gelukkig zeggen de eerste reviews anders.... Kijk echt uit naar deze film.
ibendb
Gemengde gevoelens hierbij. Hopelijk gaat het niet de kant op die bijna iedere FF-film opgaat: driekwartier helemaal niks laten gebeuren om dan in de laatste twintig minuten op te bouwen naar een climax die er dan uiteindelijk nooit komt.
Soms is dit uitgangspunt goed (zie o.a.: As Above So Below) maar meestal is het gewoon bagger (o.a.: The Devil Inside, The Visit). Hopelijk wordt deze film geen easy cash-grab.
Zwolle84
Gisteren tijdens de trailers in Pathé werd deze nog gewoon als The Woods gebracht, niet als Blair Witch.
Actarus
Eindelijk krijgt een van mijn favoriete films aller tijden een (hopelijk) deftig vervolg! Niet dat Blair Witch 2-gedrocht...Nee, terug het bos in met de handcam, zoals het hoort! Dat Wingard aan het roer staat, lijkt me ook een surplus, dus voor deze ga ik zeker naar de bioscoop!
3 2 1 cut
Ik ben fan van het eerste uur. De eerste BW in de bios gezien en dat was toen heftig en indringend. Ik bekijk hem, traditioneel, altijd nog in de herfstvakantie als de eerste bladeren gaan vallen en de bomen kaal en houtig worden. Dan huiver ik soms nog en ben blij dat ik thuis ben en niet verdwaald in een eindeloos bos..
Ja, ik ben zeker benieuwd naar deze. Eerst zien, dan pas beoordelen.
Jeilloc
Nu al een 100% op Rotten Tomatoes. Tsja, als ze een remake uit brengen van mijn favoriete horror, dan heb je van mij al sowieso een voldoende
Richard_Voorhees
Ik ben niet een groot liefhebber van dergelijke films, maar misschien dat ik deze een kans geef.
mcdaktari
Dit is het eerste wat ik van deze nieuwe Blair Witch film hoor. De eerste vond ik destijds wel heel goed, al zijn de meningen daarover verdeeld. Ik kan me haast niet voorstellen dat deze nieuwe film weer zo'n zelfde effect heeft als de originele. Want The Blair Witch Project (1999) vind ik nog steeds DE godfather van de Found Footage.
fjutjumaja
Las ergens dat je de heks te zien krijgt. Als dat echt zo is dan hoef ik de film eigenlijk al niet te zien. Wat nu juist zo sterk was aan het eerste deel, was dat vrijwel alles aan de verbeelding van de kijker werd overgelaten. Het kon een heks zijn, maar ook iets anders. Het feit dat je nooit zag wat er precies aan de hand was, gaf het geheel ook een ietwat realistische feeling. Laat je een heks zien, dan maak je van wat anders een mysterieuze, realistisch aandoende film is, een afgezaagde spookhuisfilm. Gatverdamme.
maerk
Klopt, haalt inderdaad heel de illusie weg.

Book of Shadows: Blair Witch 2
2000

The Blair Witch Project
1999

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

A Cure for Wellness
Mystery / Horror, 2016

The Blair Witch Project
Horror / Mockumentary, 1999
rivierkamperententregentreenachtflashlightinfectionmarylandwoudbovennatuurlijkbossenhandheld cameracampfiresubjective camera gevonden beeldenfolk horrorlost in the woodsblair witch