Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 22 mei 2008
Bekijk via SkyShowtime
Plot Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
"The adventure continues..."
1957. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt. Nadat hij op een afgelegen vliegveld ternauwernood ontsnapt aan een groep snode Sovjet-agenten, ontmoet de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones de jonge, opstandige Mutt die zijn hulp nodig heeft bij een persoonlijke missie. In ruil daarvoor maakt Indy grote kans op het vinden van de Crystal Skull van Akator, een legendarisch en fascinerend voorwerp omringd door bijgeloof en gevaar. Indy en Mutt reizen naar de uithoeken van Peru, maar merken al snel dat zij niet de enigen zijn die de Crystal Skull zoeken.
- Trailer (YouTube)
- Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (MusicMeter)
- Kijk op SkyShowtime
Antonin Dovchenko
Russian Suit
Russian Suit
- 2041 berichten
Precies, deze film gaat waarschijnlijk wel een van de toppertjes van 2008 worden.
Trouwens, heb je de tv spot nog gevonden?
Ik heb de tv spot wel gezien, maar op zich zie je weinig nieuws. Maar de beelden plus het bekende melodietje....genieten! Can't wait, DE film die ik wil zien!
- 2041 berichten
Zou de trailer niet op 1 mei verschijnen?
Of is ie er al?
joostie
Voor dat ik deze ga zien nog eerst de andere 3 kijken om in de sfeer te komen.
- 2041 berichten
Ja, hoor, eindelijk! De 2e trailer van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull is verschenen! Goed beeld, goed geluid (dus geen bootleg versie).
Bekijk hem hier
Ook was er vandaag de officiele samenvatting van deze film verschenen op de officiele Indy site. Ik heb hem een beetje vertaald en stuur hem nu naar de crew.
PS. de trailer is cool!
sju
Jaaaaaaaaaaaaaa! Dat is ten minste een echte trailer! Superlekker gevoel krijg ik er van, ik heb gisteravond nog even Raiders herzien en nu zit ik hélemaal in het Indy-sfeertje...
aerts007
Als ik de trailer bekijk krijg ik een gevoel van deja-vu!
Duitsers en Indiers,of heb ik stukken gezien van vorige delen?
Afwachten maar........
*Joly*
Ik verwach er niet veel van, eerlijk gezegt..
dualcia
Je moet sowieso de eerste 3 delen gezien hebben, want het zijn stuk voor stuk vette films
- 2041 berichten
Maar niet om dingen te kunnen begrijpen. De Indy films zijn losstaande delen en is niet echt een vervolg op het eerste verhaal.
Er zitten geen duitsers in, aerts007, maar russen.
Ik verwach er niet veel van, eerlijk gezegt..
Ikke wel
Als de film maar niet - net als de poster - nog niet half zo cool is als het origineel...
Ik heb zoveel beelden en plaatjes nu gezien en denk dat het volledig goed komt met deze film. Spielberg en Ford zijn erop gebrand om de magie van de serie opnieuw hoog te houden. Ik heb geen enkele reden om te geloven dat de film een flop wordt die alleen teert op grafische computer effecten. De sfeer lijkt er gewoon goed in te zitten en ik heb gewoon vertrouwen.
De film zal best te pruimen zijn, maar ik ben juist helemaal niet gerustgesteld door de beelden. Waarom loopt Indy er nog steeds precies hetzelfde bij, bijvoorbeeld? Jammer dat men geheel lijkt te ontkennen dat de man zo'n 20 jaar ouder is geworden. Krijg er een Moore in A View to a Kill-gevoel bij.
Overigens zeggen de makers overal juist niet te teren op effecten en zoveel mogelijk live gedaan te hebben.
joostie
Wat moesten ze dan doen? Een film maken rond een dikke, oude 60 plusser?
Wees blij dat men probeert een film te maken waarin Indy een vitale kerel is ipv een uitgelubberde bejaarde.
Ze maken gewoon een film die lijkt op de voorgaande delen maar alleen 20 jaar later.
Sure...
Wat is je punt van deze post als ik vragen mag?
IcU
Toch wel veel nieuwerwetse special effects, terwijl Spielberg zelf had gezegt dat het bij de ouderwetse effecten zou blijven om het gevoel er in te houden... Trailer ziet er wel prima uit, hoewel ik de muziek wel ergerlijk slecht er in vind gemonteerd.
- 2041 berichten
Ik vind jullie wel erg bevooroordeeld, hoor. Wacht gewoon maar even af totdat jullie de film hebben gezien.
Wouter, Steven Spielberg heeft gezegd dat het Indiana niet meer zó makkelijk afgaat dan in de eerste drie delen.
Indy zal iets meer hijgen na een actiescène en ze ontkennen niet dat hij ouder is geworden.
Maar ze laten hem ook niet achter een rollator rondlopen, hoor!
sju
Da's niet helemaal waar: in dit deel keert Marion Ravenwood uit Raiders Of The Lost Ark weer terug, en die kisten uit de trailer doen me ook denken aan de allerlaatste shot van Raiders waar in een enorme opslagplaats de Ark veilig wordt bewaard...
Maar sowieso moet een beetje filmliefhebber gewoon de hele trilogie minstens één keer gezien hebben.
Dat klopt!
JTV-kijker
- 2017 stemmen
die man die links van de cristal skull staat is dat John Rhys-Davies?
te zou wel leuk zijn als hij terug meedeet
- 2041 berichten
Nee, John Rhys Davies doet niet meer mee als Sallah. Dat staat bij de F.A.Q.´s op IMDB.com.
Hij staat ook niet gecast. En degene die jij aanziet als Sallah is inderdaad Ray Winstone, als Mac.
joostie
Hopelijk doen ze deze keer ook weer iets met die berg in het logo van Paramount Pictures.
Ronnievb
Zal het niet gewoon uitgebracht worden op Spielberg's Dreamworks? Lijkt me wel aangezien Dreamworks na de laatste IJ film werd opgezet.

Indiana Jones and the Dial of Destiny
2023

Indiana Jones and the Last Crusade
1989

Indiana Jones and the Temple of Doom
1984

Raiders of the Lost Ark
1981

Netflix voegt binnenkort de eerste vier films uit de beroemde 'Indiana Jones'-reeks toe

De eerste vier Indiana Jones-films staan binnenkort weer op Netflix: 'Spannend, avontuurlijk, op elk punt geslaagd'

'Indiana Jones 5' krijgt heel nieuw script

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back