• 9.381.760 stemmen

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Actie / Avontuur | 122 minuten

Releasedatum: 22 mei 2008

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

"The adventure continues..."

1957. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt. Nadat hij op een afgelegen vliegveld ternauwernood ontsnapt aan een groep snode Sovjet-agenten, ontmoet de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones de jonge, opstandige Mutt die zijn hulp nodig heeft bij een persoonlijke missie. In ruil daarvoor maakt Indy grote kans op het vinden van de Crystal Skull van Akator, een legendarisch en fascinerend voorwerp omringd door bijgeloof en gevaar. Indy en Mutt reizen naar de uithoeken van Peru, maar merken al snel dat zij niet de enigen zijn die de Crystal Skull zoeken.

Indiana Jones

Downloadtips verwijderd.

avatar van maerk

maerk

The Oceanic Six schreef:

Ik gok dat de film misschien wel rond de 3,90 tot zelfs een 4 komt te liggen. Ik denk dat veel mensen deze film gaan zien en hoge stemmen geven omdat de film top is en omdat Indiana Jones een jeugdheld was.

Indy 4 lijkt me zeker een topper. Denk ook dat mijn score niet lager dan de 4* kan gaan. Maar ik weet nog niet zeker of hij het niveau van de eerste drie kan evenaren/overtreffen. De andere Indy films kregen alledrie 5* van mij. Maar het zal waarschijnlijk niet tegenvallen. Spielberg

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Harrison Ford

Shia LeBeouf

• 2041 berichten

Ik vind Shia LaBeouf een hele goede acteur, hoor.

Maar ik denk niet dat deze film een gemiddelde haalt van 4 sterren, 3,90 zou misschien nog kunnen.

avatar van sju

sju

Ik vind LaBeouf inderdaad ook veelbelovend...

Ik verwacht niet dat deze film beter zal worden dan de originele reeks, en ook niet dezelfde klassieke status zal gaan genieten, maar zeker niet minder dan The Temple Of Doom (mijn inziens het minste deel tot nu toe).

• 2041 berichten

Dus jij denkt tussen de 3,60 en 3,70 ofzo.

Weet trouwens iemand wanneer de 2e trailer verschijnt?

Er was gezegd dat hij midden-eind april zou komen. Dat is nu ongeveer.

avatar van kev!n

kev!n

De tweede trailer zal bij " Iron Man" inbegrepen zijn, deze draait vanaf 1 mei (volgende week) in de bios, Dus volgende week zal die wel online verschijnen

Oke, bedankt!

matthijs_013

Pf, een 4e deel van een inhoudloze blockbustersaga met een 65-jarige man die avonturen beleeft, en mensen verwachten dat het een gemiddelde zal bereiken van 3,90? Ik mag het niet hopen, de top 250 wordt al met de maanden bespottelijker (in mijn ogen).

• 2041 berichten

Als je kijkt naar hoe tevreden de filmmakers er over zijn en wat de gemiddeldes zijn van de vorige Indy films, zou het misschien toch nog wel eens kunnen.

Albus Dumbledore schreef:

Filmmakers zijn altijd tevreden over het resultaat, anders zouden ze een film niet uitbrengen. Dûh. En hoe vaak gebeurt het nou dat een opvolgende deel zijn voorganger overtroeft.

avatar van The Oceanic Six

Zovaak....

En als Indi 4 in de buurt komt van de voorgaande delen, dan ben ik al dolblij. Als jij dit niks vind, kijk lekker niet.

avatar van Henkebart

Henkebart

Ik vind het zo fijn om te lezen hoe mensen steeds op elkaar reageren. Dan denk ik...als er iets dwars zit, hou dat dan bij jezelf en ga niet een ander afzeiken op zijn stelling of mening. Want hoe kan iedereen nou hetzelfde denken. Dus laat mekaar in de waarde en vertel je eigen verhaal. Adios, en veel kijkgenot bij deze film.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

jezus wat een baggerfilm egt geen zak aan 0,5*

avatar van Ronnievb

Ronnievb

matthijs_013 schreef:

Ik vind Die Hard 4 daar een prima voorbeeld van.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Net de trailer weer even gezien en ben nog steeds niet overtuigd. Erg matig, maar we wachten af... Vond alle vorige delen wel vermakelijk, maar zeker niet meer dan dat.

• 2041 berichten

mmm, ik vind de trailer juist geweldig!

Vooral als hij dan door de voorruit van die jeep vliegt:

"Damn, I thought I was closer."

Maarja, je moet ook nooit op de trailer afgaan, dat geldt zowel voor mij als voor jou.

avatar van kev!n

kev!n

Albus Dumbledore schreef:

mmm, ik vind de trailer juist geweldig!

Vooral als hij dan door de voorruit van die jeep vliegt:

"Damn, I thought I was closer."

Vind de trailer ook erg sterk, vooral in het begin als ze terug linken naar de eerste 3 films. Natuurlijk gaf de trailer ook weer niet zoveel prijs, denk dat ze dat bewust hebben gedaan, om het toch spannend te houden. Hopelijk geeft de trailer van volgende week meer verrassingen weg, ben benieuwd!

* let net dat de tweede trailer 1 minuut en 49 seconden duurt ( dat is nog eens nieuws )

kev!n schreef:

Dat is wel kort. Meestal duren "tweede trailers" wel ruim 2 minuten.

En de eerste trailer duurt dan 1 min. 51. De tweede is dus nog korter.

Trouwens, waar heb je die informatie vandaan?

matthijs_013

Het gebeurt wel, maar die kans is zoveel kleiner dan dat de opvolgende delen drie keer niks zijn.

avatar van The Oceanic Six

Ik vond Indi 2 weer mooier dan de 1e en het 3e deel was ook van grote kwaliteit. Zou niet weten waarom de 4e mis zou gaan. Spielberg en Ford en iedereen vind Indi verhalen leuk. Ik voorzie een prima popcornfilm.

• 2041 berichten

Ik vond eigenlijk Indy 2 de minste, moet ik zeggen.

De leukste vind ik Indiana Jones and the Last Crusade. Sean Connery speelt daar geweldig als Dr. Henry Jones. Samen zijn ze ook een geweldig duo voor de film.

Op de tweede plaats komt bij mij the Raiders of the Lost Ark en op de derde en laatste natuurlijk Temple of Doom. Ik hoop van harte dat Kingdom of the Crystal Skull zó goed word, dat hij bij mij op de eerste plaats komt te staan van de Indy films!

avatar van finalman

finalman

Ronnievb schreef:

Ik vind Die Hard 4 daar een prima voorbeeld van.

En John Rambo

avatar van Spider

Spider

finalman schreef:

Alvast een goeie titel: Indiana Jones And The Home For The Elderly (2010)

Indiana Jones and the Lost Rollator

• 2041 berichten

Trouwens, klopt de samenvatting die hier staat wel? Op IMDB staat niemand gecast die ene Sabrina zou gaan vertolken...

Nog iets vaags: John Hurt, die maanden gecast stond als Abner Ravenwood, staat op IMDB nu ineens gecast als Professor Oxley!

• 2041 berichten

Hebben jullie de tweede tv spot al gezien? Hij staat op de officiele site van Indiana Jones.

de tv spot van Indy IV.

Hij is echt geweldig!

Hier een leuke quote:

Irina Spalko (Cate Blanchett): "You will find it."

Indy: "Always glad to help."

Ik kijk nu nog meer uit naar de film!!!!

Maar eerst de tweede trailer op 1 mei, ben benieuwd!

JohnWilliams

Hij doet het bij mij niet.

Maar bedoel je soms die TV-spot van Veronica. Die vind ik grappig. Ook grappig dat je de Raiders March hoort van John Williams, dat doet je terug denken aan de films.

The Oceanic Six schreef:

En als Indi 4 in de buurt komt van de voorgaande delen, dan ben ik al dolblij.

Dan ben ik ook erg blij, want de vorige delen waren erg goed. Maar dat zeggen de meeste. Volgens mij leggen ook vele mensen veels te hoog de lat van de film. Ik ben tot alles voorbereid, zelfs tot een bagger film *fluisterende toon*.

Van de muziek daarintegen...daar verwacht ik veel van.

Doet ie het niet?

Typ dan deze site maar eens in:

www.indianajones.com.

Dat is de hoofdsite van Indiana Jones, als je daar opkomt dan zul je de tv spot wel vinden.

Ik leg de lat van deze film wel hoog.

Harrison Ford is een geweldige acteur, net als de nog jonge Shia LaBeouf en Cate Blanchett.

Steven Spielberg is een van de beste regisseurs aller tijden.

John Williams is zo ongeveer de beste componist aller tijden en de vorige drie Indy films waren ook geweldig.

Maar ik moet toegeven, dat ik er wel eens over heb nagedacht dat deze film heel, heel misschien wel eens slecht uit kan pakken. Maar dat denk ik niet.

En als ie slecht uitpakt dan denk ik dat ik persoonlijk hem nog wel goed vind.

JohnWilliams

Zo kieskurrig ben ik nou ook weer niet, ik hou van Indiana Jones (de films) en ik hou van de muziek van John Williams. De 1ste 3 films waren toppertjes, en we weten hoe Spielberg is (en Lukas)...meestal weten ze wel wat het publiek wil.