• 9.378.048 stemmen

The Incredible Hulk (2008)

Actie / Sciencefiction | 112 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Louis Leterrier

Met onder meer: Edward Norton, Liv Tyler en Tim Roth

Gesproken taal: Portugees, Spaans en Engels

Releasedatum: 19 juni 2008

Plot The Incredible Hulk

"You'll like him when he's angry."

Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.

Bruce Banner / The Hulk

General Joe Greller

The Incredible Hulk (stemrol) / Security Guard

avatar van Hayabusa

Hayabusa

Daarom zei ik "kunnen" verslaan, maar of ze nou cosmische of goddelijke wezens zijn, ze "bestaan" in die wereld en kunnen de Hulk verslaan.

Maar dit gaat idd erg ontopic.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

In Planet Hulk en World War Hulk zat de Hulk ook ver boven zijn normale sterkte. Figuren als de Silver Surfer, Black Bolt en met name The Sentry (dat gevecht was gelijkspel) kunnen normaliter de Hulk toch wel aan.

avatar van Glacius

Glacius

Silver Surfer was nog steeds sterker hoor

Planet Hulk is wel een goede serie overigens. World War ook wel bij vlagen, maar niet zo goed als eerdergenoemde.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Mwa.

Hulk is nou niet bepaald mijn favoriete superheld. Geef mij maar Spider-man. Opzich ben ik allang niet meer geïnteresseerd in die marvel-films. het is altijd zoeen beetje hetzelfde deeg.

uiteraad verbeteringen in vergelijking met Ang Lee's 'Hulk'. Zo zijn de special-effects tig keer beter. Waarnemende acteerprestaties. Voor de rest is niet al te veel veranderd. Hetzelfde nietszeggende dialogen. Belachelijk dramatische liefdes verhaal.

Leuk voor een keer op een regenachtige maandagavond ( evenals nu) als je niet veel te doen hebt en 'wat' entertainment zoekt.

avatar van asheng

asheng

oeeh lees ik hier nou een hoop comic-lezers haha maar er zijn did wel zat lui die de hulk kunnen verslaan...anders zit er geen spanning meer in. maar ik ben niet zo erg into the hulk...ben idd ook eerder een spiderman/new avengers aanhanger.

maaruh ja de film vind ik wel redelijk vermaak. geen moment verveeld. was idd niet echt al te spectaculair. maar marvel/superhelden films doen het nog wel bij mij

avatar van lucas-s1

lucas-s1

wel leuke film hoor, best goed gedaan.

vooral de achtervolging in de sloppenwijken

avatar van mrhanky

mrhanky

Ik heb erg genoten van deze film. Norton is goed op dreef, verhaal zit lekker in elkaar en damn wat een special effects. Super!!

Ik kijk nu al uit naar een eventueel vervolg. Ik mag hopen met Norton!

avatar van darkjaap

darkjaap

ik vond hem juist erg tegenvallen het verhaal zat erg slecht in elkaar vond ik

alleen vond ik de special effects en die prachtige liv tyler al de moeite waard om de film te zien maar hij is verre weg van goed

2,5* puur voor de special effects die erg mooi waren

avatar van Malick

Malick

Louis Leterrier was de juiste man voor The Incredible Hulk. De mensen die Transporter II gezien hebben weten wat ik bedoel. De man weet gewoon ontzettend spannende scènes te creëren terwijl je weet dat het toch goed afloopt. Daarbij staat het popcornvermaak boven alles. Bij zijn films verveel je je geen moment en geniet je van alle teugen van een actiefilm zoals die moet zijn. En dan beweren dat de actiefilm dood zou zijn?!

Hoewel ik the Hulk van Ang Lee al goed te pruimen was onderscheid The Incredible Hulk zich in twee concrete dingen. De karakteropbouw is minimaal gehouden en de plotontwikkelingen zijn niet al te geforceerd en in grote getallen niet aanwezig. Daarbij zijn de gevechten groter dan ooit en de effecten verdomd fraai. Zelfs het uiteindelijk gevecht met dat gedrocht van een tegenstander zag er lekker doldwaas uit. Edward Norton rol is klein gehouden net zoals de hoeveelheid tekst die hij mag opzeggen. Liv Tyler is behoorlijk rijper geworden naar haar rol in Lord of The Rings en Tim Roth is zoals altijd beestachtig in zijn rol. Deze zomer Blockbuster doet wat hij beweert namelijk entertainen.

avatar van IcU

IcU

De Hulk is lang niet mijn favoriete super 'held'. Toch maar de bios in gedoken om deze film eens een kans te geven. Hij heeft me aardig geamuseerd, maar niet weten te overtuigen. Deze film steekt qua niveau niet ver boven zijn (soort van) voorganger. De effecten waren mooi, hoewel de hulk soms te duidelijk cgi was. Leuke actie, met een slap verhaaltje. Dik vermaakt, en daar is deze film ook voor.

avatar van Spookje

Spookje

Sublieme actiefilm met waanzinnig goede effects... Erg vermakelijke film, het verhaal is niet echt diepgaand maar dat is ook niet nodig bij zulk soort films...Verstand op nul en lekker kijken

avatar van jeroen3621

jeroen3621

Ik hou helemaal niet van dit soort films, maar ik vond hem echt uber vet! Wellicht dat dit mede aan Edward Norton te danken was!

avatar van Ruben. K.

Ruben. K.

Wat is me deze film meegevallen zeg, gewoonweg fantastisch.

Vroeg me echt af hoe ze het artistieke debakel van HULK 2003 nog konden goed maken, laat staan of ze dat wel zouden aandurven.

Maar gelukig hebben ze dat , mede dankzij het het succes van de comics en de tv serie, toch maar gedaan.

Aktie was goed, special effect waren goed, en de acteer prestaties waren aangenaam om te zien....mag dan ook niets minder verwachten van E.Norton.

avatar van koosspoorloos

koosspoorloos

Al met al een zeer goede film

avatar van gillette

gillette

Gisterenavond gaan bekijken en wat een coole film zeg!
Ik vind hem nog beter dan Iron Man.
Het begin was al heel cool met de achtervolging.
En het eindgevecht was niet normaal.
Ik zou het zeker niet beter hebben gekund.
De Special Effects waren echt heel heel goed, vond ik.
Heel verschil met de versie van 2003.
Alles is gewoon 10 keer beter.
De muziek was ook heel goed op sommige momenten,
zeker bij de achtervolging.
Mijn favo superhero van het moment.

HULK...SMASH!

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Heb hem nog niet gezien!

Maar ik hoop echt dat hij stukken beter is als de vorige...:(

avatar van mrkos

mrkos

Leuke en goeie film, mooie effecten zeker de moeite waard!

4.5 sterren

avatar van Brianna

Brianna

Goede film, lekkere aktie, en mooie special effects, en de eind scene, die vond ik super.

avatar van peruaansefilm

peruaansefilm

Ben natuurlijk bevooroordeeld want ik keek dit in me jeugd (serie, tekenfilm enz.) ik vond het natuurlijk een goede film , ja alles klopte hoor! Het zoontje van me verloofde vond het zo leuk toen die zei: ,,Hulk Smash"... Snap alleen niet waarom dit jarenlang moet duren als deel 3 ook zoveel jaar duurt, pffffffffffffffff

avatar van amanda22

amanda22

Ik heb nooit een Hulk film of serie gezien

Dit was mijn eerste kennismaking

Wist niet wat ik moest verwachten, de vorige film is afgekraakt ...

Vond deze film erg goed. Edward Norton speelt het ook erg goed!

Lekker veel actie en geen langdradige stukken

avatar van CyraX

CyraX

amanda22 schreef:

Ik heb nooit een Hulk film of serie gezien

Dit was mijn eerste kennismaking

Wist niet wat ik moest verwachten, de vorige film is afgekraakt ...

Vond deze film erg goed. Edward Norton speelt het ook erg goed!

Lekker veel actie en geen langdradige stukken

absoluut mee akkoord. wist er totaal niets van, en het bleek al bij al dik in orde te zijn. goeie actiefilm!

avatar van Biglia

Biglia

Twijfel geval, op zich niets mis met de actie en zo maar toch... misschien is het wel de overdaad aan Marvel verfimingen en de teleurstelling die ik telkens voel als ik zie hoe verhaallijnen en personages overgezet worden van de comics naar het beeld.

pluspunten:

Edward Norton is een veel beter acteur dan Eric Bana

Tim Roth

Lou Ferigno ("You're the man!")

De knipoog naar de beroemde paarse broek van de Hulk

minpunten:

Liv Tyler, het mens slaagt er niet in om ook maar één zin uit te spreken zonder te fluisteren, zuchten of kreunen. irritant.

The abomination

Het einde, dat laat zien dat we voorlopig nog niet klaar zijn met de superheroes.

avatar van diedier

diedier

Wat een bagger film :-s.Ik had de eerste al gezien en die vond ik vrij goed,maar deze.Ik denk dat ze deze film hebben gemaakt omdat ze hem moesten maken .Natuurlijk Marvel produceert de film,iedereen gaat kijken, Kassa Kassa!

1. Een zeer dom verhaal:Hoeveel dagen duurt het vooraleer hij weer eens uitbartst.That's It !

2.Domme actiescénes: Een hulk tegen houden met golfstralen ? (Ik weet het Pirates of the caribbean is soms ook Ontrealistisch.Maar bv:De kolk scéne in 3 is ook onrealistisch,maar daar proberen ze u te doen geloven dat het echt is.En in de hulk lukt dat niet!

3.Slechte Computer-Effects:De Kop van de hulk is verschrikkelijk slecht.De eerst was nog beter en toen hadden ze nog niet zo geweldige effecten.

Een slappe 2*

(Ik geef hem toch nog een 2* omdat ik de muziek vrij goed vond)

avatar van Metalfist

Metalfist

Ik vind het raar dat iedereen ineens zegt dat ze de Hulk van vroeger goed vonden. Naar mijn weten vonden echt veel mensen die film slecht.

avatar van roelv

roelv

diedier schreef:

Een slappe 2*

(Ik geef hem toch nog een 2* omdat ik de muziek vrij goed vond)

Waarom vergelijk je in godsnaam de Hulk met Pirates Of The Caribbean?

wingman8888

Leuke film emmer popcorn erbij iet teveel nadenken en lekker kijken hoe the Hulk (beide) alles slopen hmm ja van mij een dikke 5

avatar van tukkerstein

tukkerstein

De Hulkfilm uit 2003 is beter omdat die erg origineel is, de Hulk wordt daar heel sterk uitgewerkt en er is meer ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen. Bij deze Hulkfilm is het gewoon lekker beuken, auto's gooien, helikopters uit de lucht meppen, je vindt het allemaal in deze film. Daarnaast is de CGI erg goed en wordt er goed geacteerd. Het romantische subplotje is helaas wel slecht uitgewerkt.

smn1993 schreef:

heb de film nog niet gezien kwacht nog even voor betere kwailiteit ... volgens mij zijn het allemaal cam versions als je hem wilt downloladen ..?

Man je gooit 7 pleuries bij de bioskoop bij de kassa en je kijkt toch gewoon lekker in de bioskoop hey

Brianna schreef:

Helemaal mee eens dit soort films moet je allemaal niet teveel bij nadenken hoor gewoon lekker wegkijken die Hulken

avatar van lamas

lamas

Vette film, sterke cast. Ik heb genoten!