The Incredible Hulk (2008)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Louis Leterrier
Met onder meer: Edward Norton, Liv Tyler en Tim Roth
Gesproken taal: Portugees, Spaans en Engels
Releasedatum: 19 juni 2008
Bekijk via Disney+
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Incredible Hulk
"You'll like him when he's angry."
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.
Bruce Banner / The Hulk
General Joe Greller
Incredible Hulk (stemrol) / Security Guard
Stanley

veron35
De versie uit 2003 en 1977 waren matig. Met Edward Norton zal het wel goed worden.

lowhusky
Yes, Edward Norton als de Hulk...maar misschien is hij niet geschikt voor de rol maar je weet het maar nooit...Liv Tyler als Betty vind ik niet kunnen, maar dat weet je ook maar nooit denk dat deze beter wordt dan die van 2003.

veron35
Hij kan volgens mij alles goed spelen.

Minotaures
Hopelijk wordt het niet zo'n slechte film als die met Eric Banner. Die was OOH ZO SLECHT in mijn opinie.

Och, de cast is leuk genoeg lijkt me. En zo slecht was die vorige Hulk niet. Het ergste vrees is nog voor de regisseur, die imo nog niet fatsoenlijks heeft laten zien...

Respekked
De vorige Hulk was een drama. De Transporters waren zeer vermakelijk, vooral deel 2 was prima. Snap gewoon niet dat Norton zich leent voor dit soort slappe bakken koffie.

Zowel het eerste deel van The Transporter alswel Danny The Dog waren niet om aan te zien. En de eerste Hulk vond ik best lollig.

veron35
is deze vervolg van de hulk 2003 ??????
Ik denk het niet.

gebruiker_56935
ben er wel benieuwd naar. de versie uit 2003 vond ik maar bagger.

Zuzuu
is deze vervolg van de hulk 2003 ??????
Nope, het is niet het vervolg op Hulk van 2003.
Ik ben zeer benieuwd naar deze film. Hey Edward Norton, ben je verdwaald ofzo

IcU
Movie connections for
The Incredible Hulk (2008)
Follows
Hulk (2003)
Bron: imdb

Colombo
Word een beetje moe van die remake's , is alleen voor de echte hulk fans onder ons leuk. voor neutrale kijjker is het gwn standaard, en hij zal niet hoger scoren dan een 3,5

Hando
Deze rol is Norton op het lijf geschreven. Als er iemand is die de gespleten persoonlijkheid van de Hulk kan vertolken, is hij het wel. Dat heeft hij al eerder bewezen.

finalman
Heel goe, da lijkt meer op de orginele Hulk dan de vorige met Eric Bana.

nightbreed
Hmmm dit lijkt me zo'n veel aktie weinig verhaal-film maar als ik naar de acteurs kijk (Edward Norton, Liv Tyler en Tim Roth) dan geeft me dat toch goede hoop.
Edward Norton rocks

Jaxxx
Edward Norton is een zeer goeie acteur en dit keer hebben ze een betere villain!! Hep hogere verwachtingen dan deel 1. De special-effects worden ook door een ander bedrijf verzorgd en het zal zich meer concentreren op de actie dan op het psychologische vlak, wat verkeerd in de smaak viel. Alleen maar positieve dingen dus!!

film_kaza
Tot nu toe waren de Hulk films niet zo succesvol. Eigenlijk weet ik niets van de Hulk dat hoger gewaardeerd werd dan 2,78. Maar deze komt zeker op mijn "must see in the future" lijst.

IcU
Wat een rare poster. Ziet er nogal fake uit. Vooral ook dat Juni ipv June.
Hier wat eerste beelden:

finalman
Wat een rare poster. Ziet er nogal fake uit. Vooral ook dat Juni ipv June.
Hier wat eerste beelden:
Haha, is zeker niet fake, zie hulk poster Ivm Juni, misschien Nederlandstalige poster?

Hankieh
zie dat Edward Norton er in speelt, dus ben benieuwd:)

hellblazer93
Dit lijkt me wel wat... Een nieuwe Hulk-film mar deze keer met hoogwaardige acteurs. Vooral Edward Norton spreekt me wel aan. Mischien wel iets om naar uit te kijken..

The Last
Ben erg benieuwd. Ik hoop dat deze versie beter word dan de die van Ang Lee, die had ik al na 3 kwartier uitgezet. Gelukkig is Norton een erg goede acteur, ik heb vertrouwen in 'm.

Jaxxx
Deze film staat los van Ang Lees Hulk uit 2003. Ze hebben besloten om met een eigen saga te beginnen. Dus hetzelfde concept wat Christopher Nolan bij Batman Begins heeft gedaan. Deze film moet je dus zien als chapter one.

Hayabusa
De Hulk ziet er beter uit, maar of de film ook daadwerkelijk iets gaat worden is moeilijk te zeggen. De regisseur heeft tot nu toe aardige "videotheek-troep" geregisseerd. Aan de andere kant heeft Norton (briljante acteur) meegeschreven aan de script.
Ik hoop dat dit een fatsoenlijke film wordt, die eer doet aan de naam "Hulk" .

Justice4All

Liv Tyler (45) maakt na zestien jaar terugkeer in Marvel-Universum

Tim Roth vertelt over terugkeer naar MCU én de toekomst met 'She-Hulk'

Hulk krijgt naast een supersterk nichtje zelf ook nieuwe krachten

Batman Begins

Guardians of the Galaxy
Avontuur / Sciencefiction, 2014

Deep Blue
Documentaire, 2003
new york cityrio de janeirosuperheldgebaseerd op stripop de vluchtvoortvluchtigesuper soldierwetenschappervirginialegersuper villainmarvel cinematic universe (mcu)angrybruce bannerradical transformation marvel comicsgood versus evil
Realtimes | Publishing Network
Social media