The Incredible Hulk (2008)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Louis Leterrier
Met onder meer: Edward Norton, Liv Tyler en Tim Roth
Gesproken taal: Portugees, Spaans en Engels
Releasedatum: 19 juni 2008
Bekijk via Videoland
Bekijk via Disney+
Plot The Incredible Hulk
"You'll like him when he's angry."
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.
Bruce Banner / The Hulk
The Incredible Hulk (stemrol) / Security Guard
Stanley
Fikret8
Vette poster.
Ge-inspireerd door de Spiderman strip.
Hayabusa
De poster ziet er zeker goed uit. Hopelijk komt de actie goed over in de film. The Hulk is een krachtpatser, dat hij moeite had om een tank te slingeren in de vorige film is totaal niet "realistisch" met zijn kunnen in de strips.
preview
Uier
- 2006 berichten
Weer een wannabe-blockbuster kaskraker Hulk?
Hoop dat deze in elk geval beter is dan de waardeloze vorige poging om onze groene vrind in een nieuw daglicht te zetten.
Trailer ziet er niet al te hoopvol uit. Beter Norton dan Bana, maar die geanimeerde Hulk ziet er echt fout uit., net als in het vorige deel .
neo
Craig Armstrong doet de muziek. Heb er dan ineens toch wel weer erg veel zin in, ook al zal de film zelf wel weinig worden.
N811
13 juni.
Hmmmm eerder dan the dark knight, waar een grotere groep op zit te wachten.
Riddick
Ben net achter een vette detail gekomen..
Robert Downey Jr. speelt ook in deze film als Tony Stark. (jaja de hoofdpersonage uit Iron Man)..
Ik heb de comics niet gelezen dus ik kan niet zeggen of dit normaal is. (denk het wel)..
Vind het wel vet!
Hayabusa
Dat is al eerder gezegd.
Waarschijnlijk zal het een heel klein rolletje zijn.
silverspawn
Ben net achter een vette detail gekomen..
Vind het wel vet!
Dit is bewust gedaan voor de aanloop naar een Avengers-film. Allereerst komen er ook nog een Captain America- en Thor-film. Op moment dat zij allemaal hun introductie hebben gehad in hun eigen rolprent (met daarin hopelijk net zulke leuke crossovers als Iron Man in deze Hulk-film) zal er 'afsluitend' dus een film komen waarin al deze superheroes schitteren. Voor de kenners is dit natuurlijk te geweldig!!!
Hayabusa
Persoonlijk vind ik deze beter, hopelijk wordt de film ook wat.
HULK SMASH, PUNY HUMANS.
Hayabusa
Overigens heb ik een geanimeerde filmpje gevonden op youtube over Iron man, Spider-man en de Hulk.
Fantastisch hoe Peter Parker om hulp vraagt.
The Last
Die nieuwe trailer ziet er goed uit. Norton als 'superheld' is zeker geen slechte keuze en dan ook nog Tim Roth en William Hurt erbij... Het ziet er tevens allemaal erg mooi uit. Ik kijk hier naar uit.
Real_Movie
Ik heb goede hoop voor de film en ga het zeker checken.
Poster ziet er erg vet uit en de trailers maken me ook heel nieuwsgierig naar de film.
Ik ga de Hulk een nieuwe kans geven.
Hayabusa
Er zijn weer wat extra scénes uit de film gelekt, maar let op het bevat spoilers.
CTK
is dit het vervolg op de 1ste hulk of weer een nieuw verhaal?
Hayabusa
Dit is wel degelijk een vervolg.
Géén vervolg als in een remake, dit is een hele nieuwe Hulk film.
Géén vervolg als in een remake, dit is een hele nieuwe Hulk film.
CTK
Hoe vaker we zeggen dat het geen vervolg is, des te meer ze het zich blijkbaar afvragen!
Mooie Poster btw!
IcU
Movie connections for
The Incredible Hulk (2008)
Follows
Hulk (2003)
Bron IMDB
Ik weet het nu ook niet meer :S
syno
Ik denk toch ook dat het volgt van Hulk (2003) het verhaal klopt volledig :S
orbit
- 12092 berichten
De zwakste superheldenstrip ooit, en met ellendeling Norton in de hoofdrol.. zal dat wel goed gaan? De laatste verfilming van The Hulk was ook al een groots fiasco.
Mr_White
- 2067 berichten
Het is een vervolg dat delen van het origineel herschrijft (denk daar maar even over na). Het begint waar Hulk eindigde maar in flashbacks krijgen we een nieuwe 'origin' te zien, waarin Gen. Ross schijnbaar een grote rol speelt.
The Last
Heh, zie nou pas dat Norton meeschrijft aan het script. Ben benieuwd hoe het wordt.
kid acid
Hopelijk staat het los van " De Hulk 2003 " want die film was zooi en zonde van de tijd ....
Ik heb de trailer bekeken en ik moet zeggen dat hij totaal anders word voorgesteld en ik ben nogal fan van Marvel films en wil deze wel in sneak zien ....

Liv Tyler (45) maakt na zestien jaar terugkeer in Marvel-Universum

Tim Roth vertelt over terugkeer naar MCU én de toekomst met 'She-Hulk'

Hulk krijgt naast een supersterk nichtje zelf ook nieuwe krachten

The Godfather: Part II

Song for a Raggy Boy
Drama / Historisch, 2003

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011
new york cityrio de janeirosuperheldgebaseerd op stripop de vluchtvoortvluchtigesuper soldierwetenschappervirginialegersuper villainmarvel cinematic universe (mcu)angrybruce bannerradical transformation marvel comicsgood versus evil