• 9.376.274 stemmen

The Incredible Hulk (2008)

Actie / Sciencefiction | 112 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Louis Leterrier

Met onder meer: Edward Norton, Liv Tyler en Tim Roth

Gesproken taal: Portugees, Spaans en Engels

Releasedatum: 19 juni 2008

Plot The Incredible Hulk

"You'll like him when he's angry."

Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.

Bruce Banner / The Hulk

General Joe Greller

The Incredible Hulk (stemrol) / Security Guard

avatar van pie18

pie18

Dit is een echte hulk film.

Goeie actie goed verhaal.Alleen jammer dat ik hem in slecht kwaliteit heb gezien. En thuis achter de pc.Want is een echte bioscoop film .

avatar van arshad

arshad

pie18 schreef:

Dit is een echte hulk film.

hoe heb je hem gevonden want ik zoek hem ook

avatar van Real_Movie

Real_Movie

arshad schreef:

hoe heb je hem gevonden want ik zoek hem ook

Hij kan die film niet gezien hebben,want hij is nog niet uit en je kan het ook niet downloaden.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Inderdaad. Zeer onwaarschijnlijke stem verwijderd.

avatar van Lad

Lad

Naar deze film kijk ik uit en ik heb er best wel grote verwachtingen van...

avatar van Ricky Roma

Ricky Roma

The Incredible Hulk krijgt overal goede reviews op dit moment .

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

De recensies die ik tot dusver heb gelezen zijn over het algemeen 'slechts' gematigd positief. De film zal uiteindelijk wel in de Transformers-categorie vallen, toffe actie maar alles eromheen niet zo geweldig.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Zometeen even kijken tijdens de multimedia persvoorstelling. Ben zeer benieuwd...

avatar van kimmie131195

kimmie131195

wil hem heel graag zien

avatar van Prudh

Prudh

Het is duidelijk geen Ang Lee. Verder duidelijk geen nonsens. En geen scrupules. Minimaal verhaal, wel lekker beuken. Norton en Tyler spelen prima. Roth ook, hoewel zijn personage net iets té eendimensionaal is. Recht-toe-recht-aan superheldenfilm die precies niet is wat zijn voorganger wilde zijn. Toch gaat mijn voorkeur naar de oude.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Oude niet gezien, maar ik heb een erg vermakelijke avond gehad. Ben uit m'n stoel geblazen door de visuele en geluidseffecten, maar toch jammer van het Hollywoodmelodrama. Desalniettemin een prima 3*.

avatar van MiranLovertje

MiranLovertje

De trailer ziet er wel spectaculair uit moet ik zeggen!

avatar van Goodfella

Goodfella

Vrij zwakke film. Mist vooral een knipoog, aangezien de gedegen opbouw en (poging tot) verdieping van Lee's Hulk hier volledig ontbreekt. Alleen Roth neemt zichzelf niet serieus, da's wat mager. Wat overblijft is onnozele actie, maar zelfs daarin schiet de film tekort. Weinig vaart, weinig verrassingen, nee, dan liever Lee

avatar van Prudh

Prudh

Liever Lee. Amen.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Prudh schreef:

Liever Lee. Amen.

Hier ben ik het mee eens. Deze Hulk biedt dan misschien wel meer actie, maar de stukken tussen de actie zijn van tergend melodramatisch soap-niveau. Lee wist je aandacht (of in ieder geval mijn aandacht) vast te houden door het personage van Banner interessant te houden. Hier is het Norton and Tyler die elkaar voortdurend verdwaasd aankijken. De actie-scènes zijn wel tof en daardoor blijft de film nog overeind maar ik zie liever een intelligentere film, zelfs voor een domme bruut als de Hulk.

avatar van dje-em

dje-em

Ja ik ben ook een van die personen die de Ang Lee versie mooi gedaan vond. Toch, was dit een vermakelijke film en het had genoeg "internal struggle" om het interessant te houden.

avatar van Infected

Infected

Hij was ehm.. 'okee'. De hulk kwam echt 'powerful' op me over. Het einde was leuk verrassend.

Voor de rest weinig diepgang natuurlijk. Ik vond Liv Tyler eigenlijk een beetje tegenvallen..

En een leuke cameo weer met de 'echte hulk'!

Leuk tussendoortje

avatar van selfhealing

selfhealing

mijn favo acteur versus het vervolg op de slechste stripheld film ooit....ben benieuwd..

ik ga hem zo kijken

avatar van selfhealing

selfhealing

Ik heb het nu gezien, ik moet zeggen dat het me onwijs is meegevallen. Goed geacteerd, veel spanning en je blijft toch geboeid kijken. Alles wat het vorige deel naar mijn inziens niet had.

Een goed verhaal heeft het niet echt, maar hebben andere films in dit Genre (Ironman, Superman en Spiderman, Fantastic4) dat wel?Omdat de vaart er goed inzit merk je daar overigens ook weinig van. Goede chemistry tussen de hoofdrolspeler en -speelster. Ik denk dat The Hulk met deze film eindelijk uit het diepe dal is gekropen (gesprongen).

De oude Hulk (2003) gaf ik 2 ster, maar de nieuwe Hulk krijgt van mij 3.5 ster! Niet geweldig, maar wel een leuk filmpje.

avatar van wwelover

wwelover

Ondanks de goede acteerprestaties vond ik de film toch best tegenvallen. Ik heb sowieso al niks met de Hulk of welke andere Stripfiguur dan ook. Al vind ik de Spiderman films wel erg geslaagt en kijk ik uit naar de nieuwe Batman.

Ik vond de Hulk in deze film meer op een soort van King Kong lijken qua gedrag.

Het einde is wel vermakelijk.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Actie, Actie, Actie en nog meer Actie, een tikkeltje soms wat jammerlijk sentiment en nog wat meer Actie. Voer voor de Actie liefhebbers.

avatar van buffeltje

buffeltje

wat een superfilm zeg!

de 1e hulk film mag niet eens in de schaduw staan, alleen al met hoe de hulk eruit ziet in de nieuwe hulk, dat is gewoon veel mooier gemaakt, en de hulk verandert in het nieuwe deel alleen als die echt heel kwaad is, en niet zomaar wanneer dat die zelf wil zoals in de 1e film.

naja 5 sterren zonder twijfel!!

avatar van 606

Edward Norton en Tim Roth zijn goede acteurs

en trailer ziet er vet uit

avatar van rubenzzz

rubenzzz

Real_Movie schreef:

Je kan hem WEL downloaden. Alleen niet in DVD kwaliteit. Alleen in de ''Cam Versie''. Dit is een opname uit de bioscoop met een camera.

avatar van N811

N811

een 8,2 op imdb.

Ach dat is altijd het begin.

Ik denk dat deze wel vermakkelijk is, net als iron man

avatar van Cloud

Cloud

Ik heb de film afgelopen weekend in de bioscoop gezien (amerika). Wat een film . Waarbij ze vooral concentreren op het nu, en niet op het ontstaan van de Hulk (al word dit wel uitgelegd). De actie is goed en vooral erg mooi gemaakt. Het verhaal is redelijk goed vond ik zelf.

Een hint aan het einde voor een eventueel vervolg.

4* (al moet ik wel zeggen dat ik een fan ben van Marvel films!!!)

avatar van Real_Movie

Real_Movie

rubenzzz schreef:

Ga de datum eens bekijken voordat je antwoord geeft.

Bericht is van bijna 2weken terug.

avatar van Idol

Idol

Moet je deel 1 hebben gezien?

want dat was een erg slechte film... had die al na 10 minuten uitgezet.... dus ik hoop niet dat je die hoeft te zien om deze te snappen!

avatar van Reel

Reel

Real_Movie schreef:

Ga de datum eens bekijken voordat je antwoord geeft.

Bericht is van bijna 2weken terug.

En? Wat is je punt?

De film was rond die datum al te downloaden.