• 9.378.158 stemmen

The Incredible Hulk (2008)

Actie / Sciencefiction | 112 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Louis Leterrier

Met onder meer: Edward Norton, Liv Tyler en Tim Roth

Gesproken taal: Portugees, Spaans en Engels

Releasedatum: 19 juni 2008

Plot The Incredible Hulk

"You'll like him when he's angry."

Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.

Bruce Banner / The Hulk

avatar van Metalfist

Metalfist

Reel schreef:

En? Wat is je punt?

De film was rond die datum al te downloaden.

De allereerste release datum is volgens IMDB in Australie op 12 Juni. Dat is 4 dagen geleden en geen 14...

Ik weet niet welke film jij dan hebt gedownload maar deze Hulk was het toch niet

avatar van Jordaeh

Jordaeh

Idol schreef:

Moet je deel 1 hebben gezien?

want dat was een erg slechte film... had die al na 10 minuten uitgezet.... dus ik hoop niet dat je die hoeft te zien om deze te snappen!

Dat is niet nodig

Idol schreef:

Moet je deel 1 hebben gezien?

Dit is geen Deel 2, dit is een nieuw begin.

Een tikkeltje voor kennis over de Hulk is wel handig maar dat heeft iedereen wel.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

Ga er donderdag heen, is die de moeite waard om in de bios te zien? Want het lijkt me wel een hele kikse film!!

avatar van christian

Amerika al wel.

avatar van Hankieh

Hankieh

nice nice nice

Edward Norton als the hulp dit gaat hoe dan ook een succes worden.

Ook wel te zien aan cijfer van nu al dat hij niet slecht gaat worden

avatar van silverfaustx

silverfaustx

dit is dus geen vervolg maar n totaal andere hulk ?

avatar van Ricky Roma

Ricky Roma

Ja, silverfaustx.

ZUCHT

avatar van Apster

Apster

Jammer dat een zwaargewicht als Norton zich nu ook al laat strikken voor superheldenfilms. Ik vond de trailer trouwens niet veel bijzonders, CGI is anno 2008 nog steeds erg nep en lelijk in veel films.

Apster schreef:

Jammer dat er nog altijd mensen zijn die vinden dat superheldenfilms beneden het niveau zijn van sommige acteurs/regisseurs, ook al zijn deze personen vaak grote fans van de comics of daadwerkelijk het niveau omhoog krikken.

avatar van Apster

Apster

Mr_White schreef:

Door de overkill van superheldenfilms loop ik er niet meer warm voor en veel soeps is het ook niet de laatste tijd. Schijnt dat Marvel nu zelf zijn films gaat produceren en ook superhelden samen in een film gaat stoppen, dus het eind is nog lang niet in zicht. De vraag is welke talentvolle regisseur/acteur ze nog meer gaan strikken. Het is verspild talent naar mijn mening. Overigens verwacht ik van The Dark Knight wel weer wat.

• 2067 berichten

Marvel gaat zelf de films produceren om kwaliteit te garanderen, zodat films als Fantastic Four/Ghost Rider/Elektra (hopelijk) voorkomen worden. En de stap naar meerdere superhelden samen in een film is slechts een opstap voor andere verhaallijnen en minder standaardwerk.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Ik heb de Hulk nog een kans gegeven aangezien de vorige deel duidelijk slecht was.

Maar ik heb me wel erg vermaakt bij deze film.

Er zat meer actie en het was beter uitgewerkt.

Alleen vondt ik de acteurs niet echt optimaal op sommige momenten.

Me verwachtingen waren niet groots bij de nieuwe hulk,maar deze film heeft toch bewezen dat ze het kunnen.

Ik hoop op een vervolg.

Wel jammer dat het in amerika de eerste week maar 55,4 miljoen heeft opgebracht.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

christian schreef:

kikse?

ja kikse ja....... stom he.....

avatar van Glacius

Glacius

Mr_White schreef:

Het blijft natuurlijk ook moeilijk om iets verassends te brengen met superheldenfilms, alhoewel het niet onmogelijk is.

Ik lees zelf Marvel Comics, en er zitten verhalen tussen die van erg hoog niveau zijn, alleen zijn deze vaak erg moeilijk te verfilmen. Een beetje hetzelfde probleem wat je kunt tegenkomen bij het verfilmen van een boek.

avatar van Sicnezzmcm

Sicnezzmcm

Heb hem afgelopen zaterdag 14-06-2008 gezien voor premiere,
vond hem echt gaaf, vele malen beter als die ander hulk.
vooral het eind gevecht met Abomination is super gaaf...
echt een titanen strijd.
Vind het ook geweldig dat de hulk nu eens mensen weg trapt en gooid, vooral die ene soldaat. Auw dat doet zeer!

maar goed, voor fans van Marvel of The Hulk
Zeker een bezoekje aan de bios waard. ik geef hem 4 sterren.

PS: Meneer Stark komt ook nog ff langs... dus blijf zitten!

Sicnezzmcm schreef:

Heb hem afgelopen zaterdag 14-06-2008 gezien voor premiere,

vond hem echt gaaf, vele malen beter als die ander hulk.

vooral het eind gevecht met Abomination is super gaaf...

echt een titanen strijd.

maar goed, voor fans van Marvel of The Hulk

Zeker een bezoekje aan de bios waard. ik geef hem 4 sterren.

PS: Meneer Stark komt ook nog ff langs... dus blijf zitten!

Maar dat doet hij toch voor de aftiteling, kan me niet voorstellen dat iemand dan al weg gelopen is

Martijnnn

Ik vond de vorige dus niet goed...

avatar van Fikret8

Fikret8

De Ang Lee Hulkverfilming vond ik een vrij goede schience-fiction thriller met een beetje aktie, deze The Incredible Hulk is een vrij goede rasechte aktiefilm. Twee verschillende soorten Hulkverfilmingen die beiden geslaagd zijn.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Volgens mij is de Hulk hier wel veel slechter geanimeerd , of ligt dat aan mij? ( ik heb alleen de reclame gezien , en dat is dan ook nog aardig donker beeld)

avatar van cfreak24

cfreak24

SouthParkFan schreef:

hoe kan deze nu al een cijfer hebben? hij is nog niet eens uit

11 Juni was er een voor premiere in Tuschinski;)

Toen heb ik hem ook gezien en ik vind het een erg vermakelijke film met lekker veel actie. De film is wel redelijk voorspelbaar maar dat is niet echt boeiend. Heb me iig prima vermaakt.

@jumpstylemovie

De hulk is erg goed geanimeerd vind ik. In het begin van de film zie je hem vooral half in de schaduw maar later in de vol kan je in volle glorie van hem genieten

jumpstylemovie schreef:

Hangt er vanaf hoe je het bekijkt. In Ang Lee's film was Hulk meer een gedrongen oermens, terwijl hij in deze film meer een gigantische bodybuilder is. Persoonlijk ben ik meer fan van de oermens-versie.

avatar van ethrellik

ethrellik

Mr_White schreef:

The hulk is geen budget film... er is een behoorlijk geldbedrag in de computer animatie gepompt. je word zeter niet teleurgesteld!

avatar van doubleaa070

doubleaa070

leuke film. met prachtige special effects een dikke 4 waard niet meer niet minder

avatar van metaledje

metaledje

Nja hulk is gewoon puur vermaak voor de fans meer ook niet, want alles naast de special effects en actie is het maar mwa mwa, de scenes tussen edward en tyler staat tegen het randje van ellende, effecten zijn beter,maar deze hulk is niet veel beter dan de vorige. beide zijn genietbaar

Edward vs bana en tyler vs connely, erg moeilijk,dus in dat opzicht word beide films ook niet op niveau hoger getild in de strijd tegen elkaar, de vorige heeft wel meer hulk scenes.Maar hier zijn de effecten weer verbeterd. Dus ik zou echt weinig op kunnen noemen wat deze beter maakt....

avatar van Macmanus

Macmanus

Leterrier

Ang Lee zijn versie heb ik nooit heel slecht gevonden, alleen kon Lee geen juiste balans vinden tussen onzinnige comicfilmpje en een iets serieuser filmpje over een man die vecht tegen zichzelf.

Leterrier wil dat laatste niet, en daarmee is het duidelijk. Norton probeert zijn woede te beheersen en dat word ruw verstoort door een enge generaal. Dit maakt het een rap filmpje met altijd fijn acteerwerk van Norton en Roth doet het ook geinig. En aardige actie. Maar nergens stijgt het naar een erg sterk niveau. Vooral de muziek is weer eens zo extreem gecopy-past vanuit andere comicverfilmingen dat het genant werd.

3 sterretjes, niet veel beter dan Lee, maar wel duidelijker en daarom waarschijnlijk succesvoller.

avatar van b00ster!

b00ster!

Ben onverwacht naar The U Hulk geweest in Den Haag, na een in de soep gelopen bezoekje aan de 2de kamer met school.

De film zelf was oke, vooral de laatste strijd tussen de 2 "hulkies" :-P

3* Sterretjes!

avatar van koiboy

koiboy

Een erg goede hulk film naar mijn mening.

Leuk dat de film weer terug gaat naar de oude serie. eigenlijk hoor je de vorige hulk film gewoon in de prullenbak te gooien en deze film als eerste hulk film moet zien.

Mooi wat marvel nu doet voor de toekomst van de komende films die er op stapel staan. De hele film zit vol met verhaallijnen die nog voor een volgende film of naar een andere superhelden films kan leiden. Op naar de Ultimate Avengers:-)