• 9.374.165 stemmen

Death Sentence (2007)

Actie / Drama | 105 minuten / 111 minuten (unrated version)

Genre: Actie / Drama

Speelduur: 105 minuten / 111 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: James Wan

Met onder meer: Kevin Bacon, Kelly Preston en Garrett Hedlund

Releasedatum: 18 oktober 2007

Plot Death Sentence

"Protect what's yours."

John Hume, een lokale ondernemer in Boston, leidt een vredig en liefdevol leven met zijn gezin. Dit vredige bestaan wordt onderbroken wanneer zijn oudste zoon tijdens een overval op brute wijze wordt vermoord. Als de daders, leden van een drugsbende, ook nog eens onder hun straf uitkomen, neemt hij het recht in eigen handen.

avatar van thebomans

thebomans

Deze film op tweede kerst gezien, ik moet zeggen dat het de moeite waard is om naar te kijken.

Er zijn natuurlijk meer van deze filmsoorten toch 4,5 ster

avatar van sporthaas

sporthaas

Lachen, je komt hier steeds meer Rene Miochjes tegen

uuuhh afijn, goede film, veel aktie werkelijk of niet van mij ****

avatar van Culpa

Culpa

Eindelijk weer eens een goede film. Hij heeft me tot het eind geboeid. Lekker hard maar ook een film om je in in te leven. Ik heb zelf geen kinderen, maar het zal je maar gebeuren.

Ik zou ook niet rusten voordat....

Sterke film met harde actie! Lof voor Kevin Bacon!

avatar van xangadix

xangadix

Wel erg over de top, maar goed, toch vermakelijk.

Goofje: als op de parkeergarage de auto achteruit rolt zie je duidelijk de cameraman achterin zitten...

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Lekker filmpje! Bacon acteert echt heel sterk en is als doorgedraaide revangeur erg overtuigend. De film blinkt uit in de geweldadige scenes en prima soundtrack. Vooralsnog 4.0*.

avatar van Caroy

Caroy

Boeiende en sterke film.

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Hankieh schreef:
Ik had verwacht dat het een nog al goede film zou zijn als ik de reacties hier zie en de stemmen. Helaas kan ik niet volgens wat veel mensen in deze film zien.

Ik vind dat er slecht geacteerd werd, het weer een standaard wraak film is waar niks orgineels aan zit en slecht uitgewerkt is. Sommige dingen worden ook niet helemaal duidelijk gemaakt.
Las ook dat de film keihard moest zijn, viel ook vrij mee.
Wanneer ze zijn familie afknallen is ook nog al heeeeeeel erg duidelijk dat hij het zeker gaat redden, zo waren er nog wel meer dingen wat nog al voorspellend was.

Enige mooi stuk was in de auto garage.

Achteraf nog al een verspilling van tijd.
Ik kan wel blijven lullen en afkraken maar ik ga slapen...!

* Fijne kerstdagen allemaal;)

Wat dacht jij dan? .... Had je liever gehad dat hij dood gaat en terugkomt uit de dood om wraak te nemen?

Het kan , maar dan krijg je een soort 2 handse The Crow ofzo, daar zit ik niet op te wachten in ieder geval. En als hij dood was gegaan , je wil het toch nog een beetje reallistisch hebben, dan was het maar een filmpje van een klein uur of zo iets.

avatar van furian

furian

Goede film met een zeer sterk acterende Bacon.Hier en daar een paar ongeloofwaardigheden maar verder een pakkend en boeiend verhaal.Wat The Brave One mij te kort deed werd hier ruimschoots goed gemaakt! 3,5***

avatar van rari

rari

mensen mensen toch,

wat hebben mensen toch aan deze onzin van "slechte film,slecht geacteerd" bullshit.

dit is sinds tijden weer een goeie thriller met een geweldig acterende bacon!!!!

het kan gewoon niet waar zijn dat je deze film niks vind,dan vind je waarschijnlijk geen enkele film goed,ja, misschien harry potter!

*****

avatar van Bert Jamin

Bert Jamin

Goeie en spannende film. Inderdaad aardig hard hier en daar, maar dat past toch juist uistekend in dit soort wraakacties? Had van mij nog wel wat harder gemogen. Voor mij dikke 4 sterren!

avatar van 3din

3din

Gave wraakactie film, enigste minpunt was die irritante vrouwlijke rechercheur.

avatar van Phreaky-

Phreaky-

Ik ben het met rari eens als men toch de film wilt afkraken doe dat dan met een degelijke onderbouwing. Zodat een ander er ook echt wat aan heeft.

avatar van jowie26

jowie26

ik heb hem net zitten kijken

vond hem super

van mijn krijgt ie een dikke 4

avatar van mtet

mtet

Eindelijk weer eens een goeie film gezien spannend van begin tot het eind en goed acteer werk van BACON

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Aardig filmpje die alleen niet de balans tussen drama en actie te pakken heeft. Niet dat dit perse een probleem zou moeten zijn maar ik vond de drama niet erg pakkend tijdens mijn tweede kijkbeurt. Het personage van Bacon kwam gewoon niet meer geloofwaardig over. Vond zijn prestatie in deze film vrij matig maar dat ben ik van Bacon wel gewend.

avatar van Thomas

Thomas

Inderdaad ..Bacon spettert weer eens van het scherm.. Goede film ..

je krijgt niet het gevoel naar een nieuwe death wish te zitten kijken terwijl ik dit bij "The brave one" dit duidelijk wel had...

Kelly Preston mag er trouwens ook nog wezen met haar 45 lentes..

avatar van xangadix

xangadix

Mij vielen wat duidelijke Taxi Driver momenten op:

- Keuze en aanschaf van de wapens

- Schot in de nek van JH

- JH geeft zichzelf een vreemde hairdo

Heeft iemand ook overeenkomsten gezien?

avatar van vinketering

vinketering

Verassende film! Heb me hierbij zeker niet verveeld, ondanks dat het een soort 1 tegen 100 is, om het zo maar even te zeggen. Maar daar is het een film voor en dat hebben ze goed neergezet!

avatar van UUU76

UUU76

ik ben erg benieuwd heb er veel over gehoord!!

avatar van starbright boy

UUU76 schreef:

iemand nog andere suggesties in dit genre?

Klinkt als een typische wraakfilm en we hebben een topic vol met suggesties.

avatar van Brianna

Brianna

MuchTheSame schreef:

Waarschijnlijk is de muziek vergelijkbaar met die van Saw omdat deze films dezelfde regisseur delen?

Ja, dat weet ik, haha, maar heb daar helemaal niet bij stilgestaan, maar dat is trouwens ook zo bij Death Silence.

Maar weet je toevallig van wie de muziek is, tijdens de scene dat de moeder hoort dat dr zoon overleden is, vond dat een mooi nummer

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een sterke film die zeer rauwe beelden en dramatische beelden bevat.

Je kunt je helemaal inleven in zijn belevingswereld.

Moet inderdaad toegeven dat de politie in deze prent gewoonweg irritant meespeelt.

avatar van dennislaport

dennislaport

goede film, zitten wel paar dingen in die niet helemaal kloppen maar die vallen niet echt op

4.0

avatar van grid8400

grid8400

Absoluut goed in zijn genre.

Gewoon een dikke 4*

avatar van Rutte

Rutte

Een hele goede combinatie van aktie en rauw drama, waarin men zich goed kan inleven met de hoofdpersoon.

Heerlijk om te zien hoe Bacon volledig doordraait en zich de tijd neemt om koelbloedig wraak te nemen. Hij zet er echt een glansrol neer.

Ik heb genoten.

avatar van jorkie

jorkie

zeer goede film, een echte wraakfilm zoals die hoort te zijn, einde is wel weer raar vind ik

avatar van snip

snip

goeie film. echt zo´n wraak film net als The Punisher al vind ik die wel beter. maar deze is zeker niet slecht en de moeite waard !

avatar van Gamer2575

Gamer2575

De poster heeft iets weg van Max Payne =]

avatar van FillumGek

FillumGek

Gamer2575 schreef:

De poster heeft iets weg van Max Payne =]

Het verhaal nog veel meer

Uitstekende film! Vanaf het begin geboeid, vooral door het overtuigende acteerwerk van Bacon. Er zitten een paar erg goede ontroerende scenes in die worden gecompenseerd met vele gewelddadige momenten. Meerdere malen kippenvel gehad. Kijk al weer uit naar een nieuwe Wan.

avatar van kristof.999

kristof.999

ik ben niet echt een kevin bacon fan maar vond dit echt een shitterende film eindelijnk nog eens bikkelhard hij speelt zijn rol verdomd goed dikke 4 sterren