• 9.373.064 stemmen

Death Sentence (2007)

Actie / Drama | 105 minuten / 111 minuten (unrated version)

Genre: Actie / Drama

Speelduur: 105 minuten / 111 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: James Wan

Met onder meer: Kevin Bacon, Kelly Preston en Garrett Hedlund

Releasedatum: 18 oktober 2007

Plot Death Sentence

"Protect what's yours."

John Hume, een lokale ondernemer in Boston, leidt een vredig en liefdevol leven met zijn gezin. Dit vredige bestaan wordt onderbroken wanneer zijn oudste zoon tijdens een overval op brute wijze wordt vermoord. Als de daders, leden van een drugsbende, ook nog eens onder hun straf uitkomen, neemt hij het recht in eigen handen.

avatar van Hesticus

Hesticus

release datum??

In België eind dit jaar denk ik. Na Dead Silence dacht ik eerst dat het om een uitgebreide typo ging, maar blijkbaar is dit dus gewoon z'n nieuwe film.

Hij heeft deze keer wel grote(re) namen weten te strikken, gaat blijkbaar ook een andere richting uit.

avatar van eVRT

eVRT

Release: 27 sept, ik kom zojuist uit de screening en wow, erg goede film. **** Je moet het simpel zien, een remake van de classic Death Wish (met Charles Bronson) door de maker van Saw...een waar feest dus

avatar van orginaliteit

orginaliteit

de trailer is zalig gewoon

met natuurlijk weer muziek van 28 days later ...

maar deze wordt volgens mij echt goed

avatar van nielsb

nielsb

heb gisteren de preview gezien voordat bourne ultimatum begon en zag er erg vet uit!

avatar van Martin Van K

Martin Van K

Leuk interview gelezen met James Wan in Schokkend Nieuws. Hieruit blijkt dat hij na Dead Silence horror-moe was en hij met deze film een andere wending aan zijn carrière wou geven. Hij wil namelijk niet altijd als horror-regisseur getypecast worden. Spijtig genoeg voor hem zal er wel nog een tijdje "From the director of Saw" bovenaan zijn nieuwe films prijken.

avatar van Macmanus

Macmanus

De trailer zag er best stijlvol uit. Ben benieuwd wat die kan met deze cast, het acteerwerk in zijn vorige films was nou niet meteen het aller beste.

avatar van VS60*

VS60*

Pas de trailer gezien en zag er indrukwekkend maar ook vrij normaal uit.

avatar van dijkieR

dijkieR

VS60* schreef:

Pas de trailer gezien en zag er indrukwekkend maar ook vrij normaal uit.

ik heb de trailer ook gezien

en t lijkt me een film om naar uit te kijken

t verhaal is natuurlijk niet bijster orgineel maar is wel interesant

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Lijkt me geen goeie film, beetje afgezaagd verhaal dat grotendeels al verteld is door de trailer.

avatar van BQB

BQB

Net in de sneak gezien.. en idd, het zeker een brute film.

Goeie actie, leuk verhaal, misschien een beetje standaard van tijd tot tijd en het kakt een beetje halverwege de film, maar wanneer het lijkt alsof het verhaal dood bloed, begint de echte actie. Verder goed camerawerk en Bacon speelt een sterke rol.

Zeker een aanrader, een dikke 4 sterren*

avatar van BLaCkMamBa

BLaCkMamBa

Ongelovelijk slechte film. Niet om aan te zien.

Het grootste irritatie punt is dat de filmmakers niet hebben kunnen kiezen tussen een thriller, actiefilm of filmkomedie. De zaal gierde op verschillende momenten van het lachen, niet om een goeie grap maar om de belachelijke vertoning!

Het begin was redelijk, maar de rest van de film was tijdverspilling.

avatar van LostBoyNL

LostBoyNL

Ik heb hem gister avond gezin in de sneak

Het verhaal is niks nieuw, maar de film is gewoon goed opgezet.

Ik heb me geen moment verveeld en er zat ook wat van alles in:

Drama, actie, komedie, suspense, thiller, schrikmomenten en wat gore

wat ik juist een plus punt vind.

De beweging van de camera is goed gedaan en de soundrack is vet! Charlie Clouser is mijn favoriete componist en er zitten een paar andere liedjes van artiesten die ook mooi zijn

Krijgt 4 sterren* van mij

avatar van t-i-m

t-i-m

LostBoyNL schreef:

Ik heb hem gister avond gezin in de sneak

Het verhaal is niks nieuw, maar de film is gewoon goed opgezet.

Ik heb me geen moment verveeld en er zat ook wat van alles in:

Drama, actie, komedie, suspense, thiller, schrikmomenten en wat gore

wat ik juist een plus punt vind.

Krijgt 4 sterren* van mij

nouw ik heb hem 11 september in de sneak gezien en jesus wat een belachelijk slechte film.....het verhaal is helemaal niet slecht, het begin was ijzersterk en soms was het ook best spannend....maar hoe slecht kun je acteren in godsnaam! de hele zaal heeft gewoon in een deuk gelegen over jank scenes...niet normaal....ook dwaalt het verhaal af van een goede trailer naar een slechte actie film...kom op het einde was helemaal belachelijk! ....film zat niet geod in elkaar...de acteurs speelden de sterren uit de hemel(NOT!) de film dwaalde af naar een cheazzy B actie en de dialogen waren upper slecht!

...ik had meer van je verwacht kevin ! 1,5*

avatar van Yugnav

Yugnav

Ik moet iedereen gelijk geven: de trailer ziet er goed en veelbelovend uit... Ik heb hem dinsdag in de sneak gezien, en hij veel enorm tegen!!!! De actie was niet om aan te zien, en het drama verhaaltje was ook dom. Normaal moet je sympathie en medeleven krijgen voor de hoofdpersoon, kevin bacon in dit geval. Maar dat had ik dus helemaal niet. Zoals mijn voorganger al zij, de hele zaal lachte op moment dat er een serieuze drama scene bezig was, hoe slecht kan het het zijn dan! Zeker niet de moeite waard voor het witte doek, mag van mij meteen door naar de videotheek! Krijgt van mij 1*

avatar van Shampoo

Shampoo

Uhm nee, dit is echt zo'n film waarin werkelijk niemand een enizins logische beslissing neemt. Niet mijn kopje thee. 1 ster.

avatar van fox_bert

fox_bert

gisteren ook in de sneak gezien. Mensen die van death Wish houden komen aan hun trekken. Maar eigenlijk is het geen verbetering ten opzichte van Death Wish reeks. Zeker me wel vermaakt, maar had meer verwacht 2,5 punt

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Dit hoop ik wel want dit staat ook al bij The Brave One maar ik heb al van andere mensen gehoord dat The Brave One helemaal niet lijkt op de Death Wish films....

Ik ben in ieder geval benieuwd naar deze film.

avatar van Koos

Koos

fraaie poster, maar waarschijnlijk ook niet meer dan dat; deze laat ik denk ik maar aan me voorbij gaan..!

avatar van ahp2002

ahp2002

beetje Scarface postertje...

maar goed. de eerste reacties zijn niet best...

avatar van Noud

Noud

Max Payne achtig???

avatar van Wezze

Wezze

Dit verhaal doet me aan 'The punisher' denken, en die vond ik ook al niet al te best.. Gejat verhaal, gejatte poster.. bedenk 'ns een keer wat nieuws.. :s

avatar van NanneB

NanneB

Noud schreef:

Max Payne achtig???

Jazeker dit is gewoon Max Payne 'the movie'!!

Ik ben erg benieuwd wat de regiseur en de acteurs van dit verhaalgemaakt hebben. (aangezien Max Payne briljant is).

avatar van Horrordude

Horrordude

Ah dit soort films worden tegenwoordig te weinig gemaakt, wraak films.:) heerlijk

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Inderdaad, toch leuk dat men het in 2007 aandurft om een film te maken met het stempel "typische jaren 80 nobrainer" all over it

avatar van *Joly*

*Joly*

In het begin van de film leek het net op de film Alpha Dog:p

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Er is een heleboel mis met deze film. Sowieso vind ik Death Wish-achtige films nutteloos als ze niks toevoegen, en deze film voegt inderdaad helemaal niks toe. Film zwiert heen en weer tussen serieuze benadering en compleet over-the-top en snap nog steeds niet waar John Goodman's personage nou goed voor was. Had hem eigenlijk 2 sterren willen geven maar vanwege de long-shot in de parkeergarage toch nog maar een halve ster erbij.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

Mr_White schreef:

......nutteloos als ze niks toevoegen, en deze film voegt inderdaad helemaal niks toe

he bah zeg, daar gaan we weer.

Wat is "iets toevoegen"?

Waarom moet een film iets toevoegen?

En wat dan?

Daar word ik altijd zo moe van...

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Omdat de film op zichzelf al niet speciaal is. Geen uitstekende acteerprestaties of een intrigerend plot. Deze film distantieert zich op geen enkele manier van alle andere wraak-films en dat vind ik een minpunt, want dan kan ik net zo goed Death Wish weer eens kijken.

avatar van realpino

realpino

Max en Joep schreef:

he bah zeg, daar gaan we weer.

Wat is "iets toevoegen"?

Waarom moet een film iets toevoegen?

En wat dan?

Daar word ik altijd zo moe van...

Een film moet wel degelijk iets toevoegen.

Toevoeging aan ons vermaak, daar betalen de meeste van ons immers voor. En als dan blijkt dat de trailer een lokkertje is dan heeft een ieder het recht om zich hier kritisch over uit te laten.

Hoe dan ook, denk niet dat ik m ga kijken.