Genre: Western / Actie
Releasedatum: 18 september 2008
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot 3:10 to Yuma
"Time waits for one man."
Remake van de gelijknamige film uit 1957. De door droogte geteisterde arme rancher Dan Evans is samen met zijn beide zoons getuige van een zeer gewelddadige overval op een postkoets met de salarissen voor het personeel van de Southern Pacific Railroads door de beruchte outlaw Ben Wade en zijn bende. Wade wordt echter gearresteerd. Dan Evans begeleidt vervolgens tegen een beloning van $200 Wade van Bisbee naar Contention, van waar hij Wade met de trein van tien over drie naar de gevangenis in Yuma moet brengen. Vanaf het vertrek uit Bisbee blijkt de reis niet zonder gevaren te zijn en een psychologisch kat en muis spel tussen Evans en Wade begint.
- Trailer (YouTube)
- 3:10 to Yuma (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Tucker
Zeke
Alice Evans
mock turtle
Leuke film, in het midden dreigde het eventjes wat saai te worden, maar gelukkig kwam al snel de spanning er weer in. Mooie beelden, goede karakters, maar actie had wel wat meer gemogen. Geen hoogvlieger, maar goed genoeg voor een 4-tje.
Pastichio Rocker
Is dat ding nu pas in de bios? Heb deze al weer bijna een half jaar op dvd.
Nasty
Aardige film , maar ook niet meer dan dat .
Leuk camera werk en matig geacteeerd door Crowe vond em niet in deze film passen , Bale was prima .
Ik vond de film een beetje tegenvallen , 3 sterren van mij .
Het verbaast me dat ie nu pas in de bios gaat draaien , heb em een half jaar geleden toch al gezien .
kinjutsu
Is dat ding nu pas in de bios? Heb deze al weer bijna een half jaar op dvd.
Ja beetje laat inderdaad. Maar toch een leuke film opzich, de actie leent zich goed voor op het grote scherm
Nohands
Deze film hoort zeker thuis in de bioscoop en komt daar zeker tot zijn recht!!!
Van mijn mogen er veel meer van dit soort westerns komen!!!
Topfilm!!
Bla
18 september in de bioscoop?! In Denemarken haalden we hem op bij de videotheek... in augustus.
Hankieh
Ik ga toch deze film maar is kijken, ben wel benieuwd geworden
Hankieh
Dat was het dan, erg leuk filmpje.
Hij zit nu vlak onder de top 250 maar ik vind het absoluut geen top 250 film.
Hij is erg mooi en goed maar niet 1 van de besten.
robertvanmourik
`Vanaf 18 september in de bioscoop'
nu pas in de bios???heb de dvd al bijna een half jaar:D
Co Jackso
- 21924 berichten
Gebeurt inderdaad niet vaak, eerst in de videotheek en daarna nog in de bioscoop. Gelukkig heb ik hem nog niet gezien, lijkt mij in ieder geval een vermakelijke film, en hopelijk komt de film in de buurt van zijn voorganger.
Ottoman
hij bedoelt waarschijnlijk dat hij hem een half jaar geleden al van internet af gehaald heeft.
het is een mooie film, ik vond hem niet op een klassieke western lijken wat de film en het verhaal wel goed deed. een aanrader!
joeriL
echt een superstandaart western, snap de vrij hoge notering niet zo.
The Last
en hopelijk komt de film in de buurt van zijn voorganger.
Wordt door vele critici zelfs geprefereerd boven het origineel.
Martijnnn
Ze zullen wel gedacht hebben, oke nu is Bale bekend dankzei zen Batman film, dan is het nu de tijd om deze uit te brengen!
Ben blij dat hij in de bios komt, zat er lang op te wachten.
feanaro surion
Alsof Bale een half jaar geleden niet ook al super bekend was...
Ben blij dat hij in de bios komt, zat er lang op te wachten.
Wat een onzin, alsof Bale al niet bekend was daarvoor. Ze hebben natuurlijk gewacht na American Gangster omdat Crowe sindsdien bekend is.
The Last
Nou ja, Crowe. Ik denk dat het meer ligt aan het feit dat dit een western is, de film deed 't in Amerika slechts redelijk in de bioscopen, daarbuiten werd het niks.
Dat is ook de reden inderdaad. Dat van Crowe was natuurlijk plagerij van me
%%%%%%
Na de Trailer gezien te hebben die ik niet echt spetterend vind heb ik 2 vragen
Hadden ze in die tijd drugs ?
Dat teuntje bij het begin in de trailer die is toch van Once Upone time in mexico ofnie ?
deTuinman
Na de Trailer gezien te hebben die ik niet echt spetterend vind heb ik 2 vragen
Hadden ze in die tijd drugs ?
1. drugs zijn medicijnen en natuurlijk hadden ze die pakweg 100 jaar geleden ook
2. nope
%%%%%%
2. nope
Ooh weer wat bijgeleerd ik vond het vreemd omdat ik nog nooit een cowboy hai heb gezien
Martijnnn
Jup en ze hebben ook gewacht op het origineel totdat ze deze gingen uitbrengen...
Oh wacht ik vergeet mijn smiley spam, misschien vat iemand het nu wel serieus op
Seifer
lol komt die donderdag pas in de bioscoop, lekker slim terwijl de meeste mensen de film waarschijnlijk al gedownload hebben.
Nicholas
Nog niet gezien en ook weinig over gehoord, maar Bale en vooral Crowe zijn 2 acteurs die ik graag zie.
Toch maar eens bekijken...
Pastichio Rocker
Of gewoon gekocht op dvd.
Dogie Hogan

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

Laatste fluitsignaal voor '3:10 to Yuma': deze spannende western is vanavond (29 juli) te zien op televisie

De best beoordeelde moderne Westerns

Unforgiven
Western, 1992

Apocalypto
Actie / Avontuur, 2006
ouder-kindrelatiesalonheldarizonaliberation of prisonerstransport of prisonerswildernissterven en doodrace against timerailway car stetsonrivaliteitbendevuurgevechtfamiliepsychologicaldishonestyheroic missionrighting the wronged chases and racesmind and soul