• 9.375.045 stemmen

Knocked Up (2007)

Komedie / Romantiek | 129 minuten / 133 minuten (unrated version)

Genre: Komedie / Romantiek

Speelduur: 129 minuten / 133 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Judd Apatow

Met onder meer: Seth Rogen, Katherine Heigl en Paul Rudd

Releasedatum: 27 september 2007

Plot Knocked Up

"Save the due date."

De ambitieuze journaliste Alison (Katherine Heigl) schrikt zich dood wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader is Ben (Seth Rogen), een aartsluie nietsnut met wie ze in beschonken toestand een onenightstand heeft beleefd. Omdat Alison niet direct uitkijkt naar een leven als alleenstaande moeder, besluit ze Ben beter te leren kennen. Wie weet zit er zelfs wel een échte relatie voor hen in. Ben is op zijn beurt compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?

avatar van Snake1982

Snake1982

Geen sterke film, duurde mij ook veel te lang. Zaten wel wat leuke grappen in, vooral met die huisgenoten.

Misschien heel herkenbaar en daardoor grappig voor (toekomstige) ouders, maar daar hoor ik (nog) niet bij, dus 2*

avatar van Metalfist

Metalfist

Redelijk grappige film, alleen duurde hij iets te lang.

avatar van niethie

niethie

JacoBaco schreef:
Voor het eerst dat ik trouwens in een komedie zo uitgebreid een kind geboren heb zien worden met incl. vagina en babyhoofdje. Erg schokkerend.
Daar keek ik ook wel van op idd, alhoewel ik het in de film Dr. T and the Women ook al had gezien.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Apollinisch schreef:

Blijf vooral geloven dat dit een intelligent of in subtiliteit uitblinkend filmpje is, maar ga alsjeblieft niet mijn woorden verdraaien.

Intelligent? nee hoor, niet broodnodig . Geestig? helemaal. Judd Apatow ziet vooral met tig nieuwe concepten, De film steekt hoog boven gerne-genoten. Dat heeft vooral met scherpzinnigheid en delicatesse van de dialogen en karakters te maken.

avatar van Katharina

Katharina

Opzich wel een grappige film. Heigl acteert echt goed! Verder is de film een beetje oversekst.

avatar van girl in the moon

girl in the moon

Wat een vreselijk irritante acteur! Echt a mismatch made in heaven! Beauty and the Neandertaler en klets dat maar eens recht!

avatar van rose

rose

Katharina schreef:

Aha! Zelfs voor een Amerikaanse film?...

Vond hem zeer goed! Op sommige punten erg herkenbaar. Een dikke 4*

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Haha geweldige komedie!

Het verhaaltje stelt niks voor, maar word erg leuk gemaakt door de erg leuke grappen!

Goed geacteerd en leuke dialogen, toch een komedie die je gezien moet hebben!

4*!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Verrassend leuke film dit. Had niet zoveel verwacht eerlijk gezegd, maar gelukkig is de film me erg meegevallen. Geweldige personages, vooral Seth Rogen, maar ook de rollen van zijn vrienden - inclusief Jonah Hill - zijn erg goed. Alleen dat Chinese wijf was behoorlijk irritant. Grappige en goede dialogen, interessant verhaal en genoeg dom praat om meermaals slap te liggen van het lachen, geweldig! Dikke voldoende voor deze prent.

avatar van swouters

swouters

goeie comedy!

de bevalling was zeer goed en grappig in beeld gebracht!

ook enkele scenes waren echt om van je stoel af te vallen !!

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

een redelijke komdie er zijn er betere in dit genre maar is zeker vermakkelijk

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ja zoals The Happening.

Komedie van de bovenste plank.

avatar van Oscarwinnaar

Oscarwinnaar

Op zich wel een aardige film, maar toch wel erg onwaarschijnlijk.

avatar van Pelagatti

Pelagatti

Grappig bedacht deze film, mooi om de contrasten te zien tussen de 2 hoofdrolspelers. Zaten aardig wat grappige en van die ergelijke momenten in.. erg vermakelijk deze film! 4,5!

avatar van Zinema

Sterke komedie met een uitmuntende cast. Platte maar goede humor en een klein druppeltje romantiek. Goed.

avatar van maurice74

maurice74

Niet hilarisch, maar toch wel grappig. Verhaal stelt niet heel veel voor en is zeer onwaarschijnlijk, maar film zit goed in elkaar en acteurs zijn wel overtuigend.

avatar van newyorkgirl

newyorkgirl

leuke film beetje oversekst dat wel maar voor de rest wel goed !

nog een geweldige comedie, het verhaal slaat eigenlijk nergens op maar er zit echt geweldige humor in

wel is de film een beetje aan de lange kant

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Aardige film. Seth Rogen zet hier een 'mooie' rol neer. 3,5

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Ik kan altijd wel lachen om dit soort films net zoals nu weer het geval is:D

Gewoon leuke humor en heigel acteerd hier ook nog erg goed in.Ook nog een leuk einde.Gewoon een leuke comedie

3.5

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Erg leuk! Vooral Seth Rogen is erg grappig!

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Leuke film, maar niet met tranen in mijn ogen. Wat ik wel had bij 40years old virgin. 2,5

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Judd Apatow heeft met The 40-year-old virgin een van de grappigste feelgood films van de afgelopen tijd gemaakt. Zijn insteek over maagdelijkheid in onze van seksualiteit doordrongen wereld had iets verfrissend eigens. Ik had dan ook tamelijk hoge verwachtingen naar Knocked Up. Deze worden niet helemaal bewaarheid, want het is naar mijn gevoel teveel een verwaterde Kevin Smith-kloon geworden.

Met een speelduur van over de twee uur verwacht je toch iets meer dan een paar keer gniffelen en een glimlach hier en daar. Apatow werkt steeds naar geestige situaties toe, maar weet deze vervolgens niet echt grappig te maken. Mooi voorbeeld is de scene bij Cirque de Soleil, waarbij twee personages het gaan kijken onder invloed van paddo's. Hier had een heel erg grappige situatie in kunnen zitten, maar de uitwerking blijft teveel steken bij dat gegeven alleen. Ook krijgt het gaandeweg een heel vervelende, moralistische ondertoon, met van die ellenlange dialogen over verantwoordelijkheid en de betekenis van houden van. Het is te prijzen dat Apatow de middelmaat van de banaliteiten wil overstijgen met deze diepgang. Het had echter best een stuk minder doorzichtig gekund. Katherine Heigl en Seth Rogen zijn overigens best aimabel en ze maken dat de film nog enigszins blijft lopen.

avatar van gioom

gioom

Ik vond dit een ontzettende slappe film. Alles wat bij 40 year old virgin wél lukte, mislukte in deze film. Geen sterke typetjes, zwakke humor en ontzettend overbodig materiaal (bevalling).

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Je film beginnen met Shimmy Shimmy Ya van Ol' Dirty Bastard...

avatar van -happy

-happy

i love Katherine Heigl

FrisoBoei

Vette film! Seth Rogen is zowiezo geniaal (kijk uit naar pineapple express) en films met hem en Apatow zijn echt lachen.

Die vrienden van hem zijn ook grappig. Paul Rudd heeft ook een leuke rol.

En Heigl is gewoon lekker .

FrisoBoei

girl in the moon schreef:

Dat is juist het hele idee van de film Einstein!

FrisoBoei

Heb zelf de 2 disc editie en daar staan onwijs veel extras en deleted scnes bij. Vooral de scenes met de vrienden van ben, en dan vooral die Jonah (zit ook in superbad) is geniaal. Al die baardgrappen hahaha!

Echt leuke film met allemaal leuke personages, vind alleen die vriendin van baardmans irritant en niet grappig.

avatar van newG

newG

vrij middelmatige komedie...

een paar goeie grappen, maar niet van dat niveau dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg...

de 1ste 5 min waren ook erg gedesoriënteerd...

en naar het einde toe wordt het dan ook steeds minder en minder

en de typetjes werden ook onvoldoene in beeld gebracht...

had er veel meer van verwacht