Genre: Komedie / Romantiek
Speelduur: 129 minuten / 133 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Judd Apatow
Met onder meer: Seth Rogen, Katherine Heigl en Paul Rudd
Releasedatum: 27 september 2007
Bekijk via CANAL+
Plot Knocked Up
"Save the due date."
De ambitieuze journaliste Alison (Katherine Heigl) schrikt zich dood wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader is Ben (Seth Rogen), een aartsluie nietsnut met wie ze in beschonken toestand een onenightstand heeft beleefd. Omdat Alison niet direct uitkijkt naar een leven als alleenstaande moeder, besluit ze Ben beter te leren kennen. Wie weet zit er zelfs wel een échte relatie voor hen in. Ben is op zijn beurt compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?
Ben Stone
Martin
Jodi
Charlotte
Justice4All
Regisseur van "40 Year Old Virgin". Vraag mij af hoe deze film zal worden.
Izzie!
Helaas voor jou in deze film Alison Scott
little_lOve
deze film wil ik heel graag zien, vind die Katherine Heigl toch wel erg leuk!
De trailer zag er ook erg goed uit. in april draait ie voor het eerst in de bioscoop in mijn stadje, Almere. in juni/juli zal hij volledig in premiere gaan
JorritS
Helaas voor jou in deze film Alison Scott
Ook goed!
jacobine_rodijk
Iets zegt me dat dit dé zomerkomedie van dit jaar gaat worden, zowat de hele Freaks & Geeks en Undeclared cast komt erin voor en Rogen rapt op hilarische wijze mee op Shame on a Nigga van de Wu. Kan niet wachten
Polysicsordie
De teaser is ook erg leuk http://www.youtube.com/watch?v=FdWPmo9tjNE
Net als de R-rated trailer: http://www.trailerspy.com/2007/02/13/r-rated-knocked-up-trailer-lowbrow-brilliant/
Ben groot fan van Freaks & Geeks en Undeclared, dus ik kijk wel uit naar deze film!
donnie darko
En raar dat deze film als soundtrack dit album heeft:
Loudon Wainwright III - Strange Weirdos (2007) - MusicMeter.nl
as
De eerste recencies op Rotton Tomatoes zijn ook erg goed. Vond 'Virgin' al erg leuk. Ben benieuwd naar deze.
Ik maak me een beetje zorgen om die achterlijk lange speelduur....
Als de film maar ergens in de buurt komt van Apatow's eerdere werk kan mij het niet lang genoeg duren
X__Liesjj
Wooh! Een romantische komedie van 2006 in de top 250 ? Dat is erg zeldzaam, hopelijk komt er nu eindelijk een unieke romantische komedie en niet van die voorspelbare troep.
En als Katherine Heigl net zo geweldig is als Grey's Anatomy dan komt het helemaal goed denk ik
Kijk erg uit naar deze film
!
jacobine_rodijk
"I am going to kill you. I am going to pop a f*cking cap in your ass! You are Tupac. You're Biggie. I hope your plane crashes! Peace, f*cker!"
Erg leuk, maar had er net wat meer van verwacht. Veel grappige verwijzingen naar hip-hop, recente films en Matthew Fox maken dit toch een hele originele komedie die je niet mag missen
dje-em
inderdaad erg leuk. ook leuk dat ryan seacrest zichzelf speelt (voor de niet-Amerikanen hij presenteert American idols en heeft op E! dus een contract dat hij entertainment news presenteert).
sju
De reacties uit Amerika zijn wel héél erg goed. Ik had al bedacht dat ik deze schijnbare dertien-in-een-dozijn komedie wel links kon laten liggen... Laat het alsjeblieft een omwenteling in het romantische komedie-gebied zijn!
En The Godfather dan ??
otherfool
Ik maak me een beetje zorgen om die achterlijk lange speelduur....
40 YO Virgin was ook al zo lang inderdaad...
Heb werkelijk op de grond van het lachen gelegen van Paul Rudd bij John Stewart, dat gaat me dan maar over de streep trekken deze toch te gaan kijken...
battleboy
Echt helemaal geweldig.
Ik heb me een paar keer helemaal kapot lachen. Echt schitterend.
Vera
Erg hilarische en grappige film!
Lag steeds in een deuk als iedereen weer lekker
op elkaar schold enzo haha!
Alleen toch weer jammer dat het einde een beetje
klef is...echt zo een "ze leven nog lang en gelukkig eind".
Maar voor de rest erg leuk
3.0
little_lOve
Kan je de volgende keer gewoon spoilertags toevoegen, Vera?
Ik weet zelf ook wel dat de kans 99% op een goed einde is, maar die zekerheid wil ik liever nog niet hebben voordat ik een film ga kijken
Flipman
Als je die niet wil, moet je niet dit doort films gaan kijken, want dan HÉB je die al
!
Dutchmeister
Inderdaad een erg toffe film.!
Ik had niet verwacht dat ik zo veel had moeten lachen
Koos

50/50
Drama / Komedie, 2011

(500) Days of Summer
Komedie / Romantiek, 2009
alcoholone-night standbedzwangerschapcondompaternitydrug gebruikbeardunprotected sex duringcreditsstinger